Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoła Myszka

Czy założyłybyście taką kurtkę?

Polecane posty

Gość likto
niemodny wzor juz i te ibtarcia niemodne Lepsza juz by byla zupelnie klasyczna

Gość likto
obtarcia,sposob scierania materialu niemodny:(

Gość makupiczu
to wzor sprzed dziesieciu lat Nie wiedzialas tego..?:(

Gość Wesoła Myszka
A czy bufki nie wracają do łask w tym sezonie?? Widziałam dużo ubrań w tym stylu w sklepach w wawie.

Bufki może są ok, ale przy modnym kolorze, ładnym materiale i całej reszcie kroju ciucha...

Gość jslapopasmcmnhjdfhhsd
nawet bym tego nie zalozyla do dojenia krow bo by sie jeszcze przestraszyly i mleka nie daly

Gość katana
nie nosi sie juz takich kurtek, nie w tym stylu:/

Gość jslapopasmcmnhjdfhhsd
nosi sie czy nie nosi wiesniacka i juz! nawet jakby to byl najnowszy szyk mody to bym nie ubrala

Gość prasna
krój ciekawy, te bufki i stójka wygladaja fajnie ale material i nieudane przetarcie sa tandetne. ta kurtka to zly wybór

Gość skad wam w ogole przyszlo
do glowy ze wszystko co czlowiek nosi musi byc szalenie modne?:O stwierdzenia 'nikt juz tego nie nosi' uwazam za kretynstwo kurtka podoba mi sie tak sobie-ma ladny kroj, ale material paskudny, razem wrazenie daje srednie, moze gdyby ja zafarbowac lepiej by wygladala?

nie. powód koszmarny materiał nawet z zdjęcia widzę ze to ten naciągający się dżins.

Gość yryetytu
spóbuje zestawić z czymś ciekawym, a nuż uda się coś wykombinować :) nie jest zła - krój ciekawy, gorzej z materiałem :) powodzenia ;) i nie pytaj się czy ktoś by ją założył, bo to ty ją nosić będziesz i ty musisz się w niej dobrze czuć. warto jest się wyróżniać w tłumie - być interesująco ubranym - a nie przebranym.

Gość yryetytu
*spróbuj

Może kurtka nie rzuca na kolana, ale te co piszą \"wiocha\" pewnie zarzucają skórkę i brykają po ulicach w tym co 1000-ce dziewczyn... Wracając do tematu- kurtka obleci w tłoku... Te bufki są fajne i modne, material taki sobie. Założylabym do tego spódnice bombkę(np granat) plus balerinki. (np fiolet). Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Bo rurki chyba nie wyglądalbyby db,zreszta msuialabys poprzymierzac. Pozdrawiam

Gość masz nauczke zeby zakupionych
rzeczy nie poddawac opinii forumowiczek.Cos ci powiem,sa osoby ,ktore"potrafia" nosic najbardziej tani i nieciekawy ciuch w taki sposob,ze wszyscy sie zachwycaja.Moze i ty masz taka klase ?

Gość fajna jest
a te od "tandetnych materiałów" to pewnie w samych jedwabiach chodzą, buahaha :D