Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaxx24

Pomóżcie bo zaraz zwariuję

Polecane posty

Załóżmy ze ja wiem ze chcę a skad mam wiedzieć czy druga połowa tez? to widac , słychac i czuc :) druga strona przejawia twoja osoba zainteresownie ponad przecietna norme :)

Gość tak się przystluchuje
my rozstaliśmy się z hasłem na ustach o nieutrzymywaniu ze sobą kontaktu. A raczej ta druga strona wlasnie tak zadecydowala dlatego trudno teraz odkręcić i cokolwiek MI zaproponować. Moze po prostu skoro milczy to milczec wspolnie?

Gość czarnaxx24
A powiedz mi Regres co ty na to??co sądzisz o takim zachowaniu była sytuacja taka że napisał mi esa co robię ja mu dodpisałam że jestem z kumpelą na spacerze zapytał się w esie czy rozmawiam z nią o mnie odpisalam że tak ze rozmawiam napisal to fajnie a po 15 minutach esemes jak wrócisz ze spotkania z Kochankiem to daj znać :/ odpisalam mu ze jestem z kolezanka a nie z kochankiem pozniej zadzwonilam do niego spytalam dlaczego tak mowi powiedzial ze nie wie o czym mowie i zebym wyluzowala jak zakonczylismy rozmowę to napisał zalezy mi na Tobie no kurcze i powiedz mi czy on jest normalny a mowi ze to ja jestem niedojrzala emocjonalnie i że to ja jestem wariatka Manipulator z niego nie zly był Koniec z nim był nie szczery wobec mnie juz dość tego!!!!!! ja bylam szczera ale on widać nie psychiczny jakiś będzie mi cięzko bo go Kocham ale niepozwolę sobie na takie coś i co o tym powiesz???

Gość maupeczka
ale kombinujecie... koleś po prostu ma drugą laskę... i tyle w tym temacie

Gość czarnaxx24
Właśnie to samo mu powiedziałam to powiedział że jestem wariatka ze mu nie ufam i mu nie wierzę i ze to ja niszcze wszystko Kretyn i tyle w tym temacie dzieki za wasze wpisy :) teraz wiem że dobrze zrobiłam i nie będe tego żałować bo zasl€guję na normalnego faceta a nie na manipulatora :):):):)

dzieki za wasze wpisy teraz wiem że dobrze zrobiłam " czyli topik był tylko po to ze by ci przytaknac i bys mogła utwierdzic sie w słusznie podjetej przez siebie decyzji :) tak mi sie zdaje ze wy jestescie oboje siebie warci :) :P

Gość tak się przystluchuje
Regres a o mojej sytuacji co powiesZ?

Gość czarnaxx24
czasem mam chwile slabości Regres nie masz tak czasem że coś podejmujesz a pózniej myślisz czy ja dobrze zrobiłem tak potrzebowałam wsparcia ale widać że taki ktoś jak ty nie umie go dać

Gość czarnaxx24
Widać jemu zależało tylko i wylącznie na seksie i na niczym więcej nie miał w stosunku do mnie szczerych zamiarów a ja sie zanngażowałam i bólem serca musiałam to skończyć i potrzebuje wsparcia żeby wytrwać w tym co podjełam rozumiesz już :) Buziaczki pozdrawiam

Widać jemu zależało tylko i wylącznie na seksie i na niczym więcej nie miał w stosunku do mnie szczerych zamiarów a ja sie zanngażowałam i bólem serca musiałam to skończyć " wiec masz nauczke na przyszłosc by w trakcie zauroczenia druga osoba zbyt szybko sie nie angazowac uczuciowo w kims kogo tak praktycznie przez okres paru miesiecy wcale nie poznałas !!!!

Gość czarnaxx24
Myślałam że on ma szczere zamiary wobec mnie na poiczątku był taki Kochany i wogóle wiesz powiem ci że uciekałam przed tym uczuciem ale niestety my nie mamy na to wpływu czy kogos Kochamy czy nie :( niestety

Gość czarnaxx24
Do najmądrzejsza na Forume :) Dziękuję za słowa wsparcia :*** buziaczki:)

Gość czarnaxx24
ej regres odezwij sie do mnie chcialbym z toba porozmawiać prywatnie jesli masz ochotę pozdrawiam :)