Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giordanna

Można iść do ginekologa podczas okresu??? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość giordanna

jestem zapisana na piątek do gina a dziś dostałam okres :(:( nie mogę przełożyć wizyty bo bardzo mi zależy na czasie. Czy ginekolog będzie mnie mógł zbadać i czy nie weźmie mnie za idiotke???

Gość
na pewno cie zbada, zalozy tylko gumowe rekawice,podlozy pod ciebie folie spozywcza, a na wziernik nalozy kalosza. zastanow sie:o

Zalezy po co tam chcesz iśc, jak tylko po recepte to nie ma problemu, ale badania to Ci raczej nie zrobi, zreszta jak Ty byś sie czuła w takiej sytuacji:P

Gość giordanna
muszę zrobić sobie badanie, które jest dość ważne. a okres powinien pojawić się u mnie za 10 dni, oczywiście jak zwykle niespodzianka i jest wczesniej :O

Gdybyś była na miejscu gina chciałabyś badać pacjentkę z okresem...? chyba nie...możesz przecież zadzwonić i przełożyć wizytę...

Gość zielone pończochy
Słuchaj zwyczajnie idź do ginekologa albo zadzwoń i powiedz, że chcesz umówić się na inny termin, bo dostałaś wczesniej okres. I jeśli jest to coś ważnego, to gin Cię zbada i okres mu nie będzie przeszkadzać, a jeśli uzna, że można wizytę przełożyć, to pójdziesz po. Mi np. kazał przychodzić w trzecim do ostatniego dnia miesiączki na założenie spirali. I to nie jeden, bo nie raz miałam spiralkę.