Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoteraz ...........

Do facetów a moze i do kobiet

Polecane posty

Czy facet może przestać sie odzywać z powodu nieudanego seksu ?? Nie miał pełnego wzwodu. Z mojego punktu widzenia było ok, pomyślałam , ze to wina stresu , byłam czuła ,zero komentarzy . Pozegnaliśmy sie normalnie .Teraz on sie nie odzywa . Czy to mozliwe, ze to z tego powodu ??? Wiem, ze jest wrazliwy i ma troche niską samoocene. Co teraz robić ??? Pytac czemu milczy czy zostawic to tak jak jest ??? Doradzcie coś !!

tak moze :) jak ma 18 lat i słyszy od kolegów ze oni maja po 6 orgazmów co noc :P

nie ma 18 lat .... czyli przyczyna jest inna :(

sory , tak napisałam jakby nie miał jeszcze 18 lat :) ma 24 lata

to sie odezwij,moze sie boi,ze sie zawiodlas na tym sexie... moj an poczatku zwiazku mial takiego slimaka,ze w ogole nie bylo mozliwe wlozenie..i tez bylo mu strasznie zle z tym.oczywiscie rowniez sie balam,ze jest impotentem...pogadalam z nim,powiedzial mi,ze jak sie masturbuje jest twardy,wiec wiedzialam,ze przyczyna jest w jego glowie..po jakis 3 miesiasach w koncu moglismy to zrobic,choc nie stal super...teraz moge powiedziec,ze kamien idelanie do niego pasuje.ma idealne,twarde wzwody,potrzebowal tylko troche "podbudowania",nie naciskalam,robilismy wszystko poza sexem .byl oral,ocieranie,masaze..nie naciskalam,bo dostawalam orgazmow za kazdym razem.wiedzial,ze go akceptuje. to ty musisz zadzwonic,przeciez on uwaza,ze sie przed toba osmieszyl

biorąc pod uwagę, że faceci mają obsesję na punkcie swoich/cudzych penisów to raczej logiczne, że troche mu głupio , że zamiast jurnego chłopa wyszedł "ślimak" ... a co ci poradzić yyy nie wiem delikatna sprawa

Gość truś
to tym bardziej. powinien być demonem seksu a tu klapa. pewnie się krępuje, jest mu głupio, wstyd... spróbuj zagadnąc pierwsza. jesli się umówicie to daj mu do zrozumienia że chętnie byś przyjęła powtórkę, że fajnie Cię pieścił czy cos. ogólnie daj mu do zrozumienia ze to co zrobił zrobił fajnie i chhcesz jeszcze. moze sie osmieli...

Trochę fatalnie,że nie zareagowałaś po... trzeba było go jakoś zachęcić do kolejnych prób, skomplementować inne dokonania, np. ze cudownie czujesz się w jego ramionach.... wiesz jak to z facetami :)

Nie wiem własnie czy nawiązywać do tego tematu czy nie. A może przyczyna jest zupełnie inna i on juz nie chce sie odzywac, boje sie , ze sie ośmiesze :(

Gość truś
no ale z czym się ośmieszysz, z normalnego zaproszenia np do kina? a potem w tym kinie mozesz jakoś się oprzec ramieniem o niego, podsunąć dłoń sugerując że powinien ją wziąć w swoją... ogólnie jakąś atmosferę bliskości wytworzyc... po kinie do knajpki (bedziecie mogli pogadac o filmie) i jakoś pójdzie. przeciez nikt nie mówi że masz go od razu do łóżka zapraszac ;) to ma być ostatni etap. a w łóżku dyplomatycznie - niech Cię głaszcze, pieści, całuje, Ty też się skupiaj bardziej na pieszczotach całości, nie "rzucaj się" na penisa od razu bo wtedy chłop gotów pomyslec że moze chcesz sprawdzić czy tym razem mu stanie i się zestresuje znów. generalnie dąż do tego żeby zrozumiał że sam jego dotyk i bliskość wiele dla Ciebie znaczą...

Boje sie, że to moze dlatego, ze jemu sie coś nie spodobało, moze ja coś zle zrobiłam i to dlatego., moze sie jakos rozczarował mną Boje sie , ze jak sie odezwe to powie lub napisze cos na odczepnego , a wtedy to dopiero bede miała traume. Rany nie ma nic gorszego od takiej sytuacji. Jak nie wiadomo jaka jest przyczyna czyjegoś zachowania. :(

Gość truś
coś za szybko mi palec schodzi na Enter :) nie, to nie dlatego. w takich sytuacjiach przewaznie kobieta tak mysli a powód jest zupełnie inny. a nawet jak napisze coś na odczepnego albo i wprost że nie chce sie z Toba spotykac to cóż. taki lajf. życie to nei tylko pasmo sukcesów. przebolejesz. chyba ze nie zalezy Ci na tym żeby się z nim spotykac, to masz racje, nie pisz wcale.