Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati87_22

przewlekłe bóle podbrzusza

Polecane posty

Gość nati87_22

Witam- w pierwszych dniach maja kochałam się z moim chłopakiem, byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą która na pewno nie pękła. Myślę,że mogły się na nią dostać jakieś śladowe ilosci preejakulatu. Następnego dnia po stosunku zaczęły się moje kalendarzykowe dni płodne, ale z obserwacji śluzu wynikało,że szczytowy dzień nastąpił 4 dni po stosunku. Później normalnie, prawie w terminie dostałam okres, który jednak trwał niecałe 3 dni (a normalnie trwa u mnie 5-6 i pierwsze 3 dni są bardzo obfite). Przed okresem miałam takie jak zwykle objawy, czyli bolące piersi i kręgosłup i wypryski na twarzy. Trochę się przestraszyłam wtedy i zrobiłam sobie test płytkowy, wynik okazał się negatywny. Jednak jakiś tydzień po okresie zaczął mnie boleć dół brzucha, podbrzusze- jest to ból jak przed okresem. Ból utrzymuje się już prawie 2 tygodnie, więc w zeszły poniedziałek zrobiłam drugi test, tym razem paskowy i znowu wynik był negatywny. W sobotę miałam przezroczysty, uciagliwy śluz, jak białko więc wypadałoby że miałam owulację po raz kolejny. Jednak niepokoi mnie ten ból brzucha. Myślicie że jest jakaś szansa na to,że jestem w ciąży? Na wizytę u lekarza niestety muszę poczekać :/ Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość nati87_22
może jednak ktoś mi odpowie na moje wątpliwości :)

Gość jaka ja kaja
to niekoniecznie musi być ciąża.. może jakieś zapalenie, czy infekcja jajników.. do gina i on Ci powie co i jak ;)

Gość nati87_22
dla ścisłości ja bym nie chciała żeby to była ciąża, zwłaszcza że innych jako takich objawów nie mam, ani mdłosci ani senności ani zmiany smaków, ani nadwrażliwości na zapachy wiec się "pocieszam",że może to co innego...

Gość nati87_22
a tak w ogóle to wczoraj zrobiłam 3 test i znowu negatywny, co prawda popołudniu ale już długo długo po miesiaczce, więc chyba powinien być chyba wiarygodny? czemu na wizytę u lekarza tyle trzeba czekać?