Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka weselna

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gosciowka weselna
seslis ale mowisz terza o pierwszej czy 2?czy obu? dzieki wam dziewczyny za opinie (wszytskie). kurcze no co ja na to poradze ze lepeij czuje sie w ciemniejszych barwach:O

Gość gosciowka weselna
przyznaje ze lubie czubki,a wiem ze wiele dziewczyn nie znosi

te fioletowe!!!!!!!!! zakochałam sie-są śliczne a jak dobrze pamiętam to ta sukienka tez fioletowa tak???

Gość gosciowka weselna
no wlasnie ja mialam do slubu cywilnego ta fioletowa sukienke i te buty-sukienka ma dokladnie taki kolor jak buty.tylko ze juz mnie wszyscy widzieli w tym wydaniu...no ale....pewnie zaloze ta fioletowa i czesc :)

Gość gosciowka weselna
bo biala sukienka pewnie odpada co?bo mam tez biala sukienke taka krotka-ehhh....niby mam tych sukienek tyle a kazda jakas nie taka...

Glosuje za czarna sukienka (niby dlaczego nie mozna isc w czerni na wesele? Na pogrzeb tym bardziej w takiej sukience przeciez nie wypada) i czerwonymi butami, jeszcze pokaz, jakie masz torebki :P:P:P

no wlaśnie "biała" ja bym też nie chciała żeby jakaś inna dziewczyna była na biało w tym dniu

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
Ja zawsze chodzę w czarnym na wesela - to kolor elegancki i klasyczny!Mało kto zwraca uwagi na takie głupoty \"że niby w czarnym się nie chodzi\".A nawet jak pójdzie to co ktoś jej uwagę zwróci ,to jej sprawa jak się ubrała.Najważniejsze to ,żeby się dobrze czuć,nie widzę nic złego w tej sukience .Zależy jeszcze jak w niej wyglądasz.Ale myślę że je4śli założysz do tego jakaś skromna biżuteria np delikatne srebrne kolczyki i bransoletka ,czarne buty z torebką + gładziutka skromna fryzurka to wszystko będzie doskonale współgrało ze sobą:)

Gość gosciowka weselna
no wlasnie torebek nie mam za wiele...po prostu nie przepadam za torebkami strasznie mnie draznia:/ czekajcie mam chwile czasu to porobie foty co mam ciekawego jeszcze,tylko zebym znow na zolze nie wyszla ze sie chwale czy co...no ale fajnie miedzy dziewczynami pogadac co do czego pasuje...tylko sie zastanawiam czy jestem w dobrym temacie-nie powinnam sie przeniesc lepeij na mode i ubior?nie ukamieniujcie mnie pleaseeee :) albo jak was draznie to spadam...

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
idź w tej czarnej sukience do tego te szpilki czarne z czubem i srebrna biżuteria a torebek jeśli nie lubisz to nie musisz przecież brać to nie obowiązek:)

Gość czarna jest zajebista
powaznie idz w tej czarnej. te fioletowe buty tez fajne ale to razcej do tej drugiej sukienki a ona taka za bardzo elegancka. ja tez miałam ostatnio czarna sukienke na weselu i co duzo osób tak chodzi. a ze troszke błyszcząca to własnie fajnie, przynajmniej nie jest taka zwykła:)

Gość czarna jest zajebista
hmm te torebki takie sobie, moze dokup inna

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
weź tą czarną torebkę jak już .Zresztą ile z tą torebką bedziesz chodziła- godzinę w kościele,później położysz na stole i będzie leżała całą noc :/

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
no fakt za specjalne nie są , ale Ona idzie w czarnej :D ;p

Gość justysiek 28
Sukienka śliczna weź sobie tą złotą torebkę i złote bucik, żeby pasowałoi:) pozdrawiam

Gość justysiek 28
no albo fioletowa sukienka i te śkuczne fioletowe butki i czarna torebka:) Ale ta czarna sukienka podoba mi się bardziej

Gość gosciowka weselna
ok wklejam 2 ost kiecki: biala wiec odpada na starcie chociaz jest bardzo skromna: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/959a4010ef05ecf5.html i taka,fajna ale tez oblecialam w niej juz 3 imprezy i juz na nia patrzec nie moge: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7122e43441457c2d.html ale wiem wiem...przezywam a w sumie nie ma co...bo wybor mam. dziekuje wam wszytkim za opinie.to bylo dla mnie dosc wazne...

Gość gosciowka weselna
do torebek nie mam rzeczywiscie gustu :O a jakie torebki sa modne wlasciwie?mozecie mi cos doradzic?mam na mysli co jest fajne...ja nie lubie ogolnie torebek ale chetnie bym sobie jakas kupila.jakas propozycja?

Gość nina777
fioletowa i fioletowe buty...a torebka..jak juz to czarna,ale zadna mi sie nie podoba Sukienka biala na pewno odpada, ta bialo-czarna niespecjalnie mi sie podoba...