Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka weselna

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gosciowka weselna
nina bardzo ladny switny wybor:) bardzo szykowna

Gość kotka222
ale na wesele na czarno i jeszcze w lecie to jakos tak nie bardzo... co innego jakby jeszcze wesele bylo w okresie karnawalu.

fajna by była na poprawiny bo na wesele musze byc w długiej ale ja i tak nie mam cycków do tej sukukienki bo dekoltjest taki dosyc

Gość gosciowka weselna
tez mysle ze za \'\'ciezka\'\' jak na lato.Nawet tym fioletem zaczynam sie martwic czy nie za ciemny juz teraz... moze wykombinuje cos innego i jednak moja szafa wzbogaci sie o kolejna kiecke:) trzeba tylko ruszyc na miastowa hehe:P

Gość gosciowka weselna
hehe seselis ja ci chetnie oddam troche biustu.ja nosze 75d wiec mam biust pokazny.i nie lubie takich wlasnie dekoltow bo wszyscy mi sie wtedy gapia \'\'na dusze\'\' :O tak bylo w przypadku tej czarno bialej kiecki-tancowalam w sukienkce ale siedzialam w zakiecie bo jakos ie czulam skrepowana:O

a ja zledwie 75B i na dodatek kościsty dekolt a ta moja sukienka (propozycja) że tak powiem troche to schowa

Gość gosciowka weselna
hmm no nie jestem specjalistka czy schowa czy nie:) ale boze co ja bym dala zeby miec piersi B.tyle fajnej bielizny jest dla ciebie-mozesz nosic co ci sie podoba.ja juz niestety nie mam az tak duzego pola do popisu-wiekszosc biustonoszow konczy sie na C:( abuuu...oczywiscie wiem sa sklepy gdzie bez problemu dobieram dla siebie bielizne ale to niestety duzo kosztuje... co do make up co cie interesuje?ja sie maluje sama...nawet na walsne slub robilam sama makijaz bo nie wyobrazam sobie aby mi ktos malowal twarz-zreszta mam swoj styl malowania sie i to mi odpowiada:)

no ja też sama ale co do koloru cieni do powiek to zielona jestem, bardzo dużo tuszuje rzęsy, kredka do oczu i takie tam ale co do cieni to nie wiem

Gość gosciowka weselna
no ja zawsze rozjasniam oko pod brwia jasnym cieniem a kolorowy cien jaki mi pasuje roscieram zawsze palcem.nakladam go delikatniej od srodka oka i ciemniej przy kaciku zewnetrznym.do tego oczywiscie kredka na dole-eyeliner raczej rzadko-i tusz.) wiesz polecam ci obejrzec sobie na youtube jak sie maulje jesna panna.jak dla mnei rewelka.oczywiscie chodzi mi o jej technike bo nie kazdy makijaz jaki proponuje mi sie podoba.chodzi mi o rozne video tej dziewczyny niewiem moze widzialas juz: http://www.youtube.com/watch?v=5q71XjTcDQg aha ja ci powiem ze ja sama kupuje czetso kosmetyki essence.sa naprawde tanie i dobre.uwielbiam je:)

Gość gosciowka weselna
hop hop seselis jestes tam jeszcze?

Gość czy ty
właśnie odlądałam te filmiki co mi przesłałaś (niestety nic nie rozumiem) i jak ona sobie te rzęsy umalowała, ja poświęcam na porządnie umalowane rzęsy ok 15-20 min (poważnie) ale za to u mnie w rossmanie babka sie mnie pytała czy są prawdziwe bo takich jeszcze nie widziała naturalnych umalowanych

Gość gosciowka weselna
hehe no niezle...ja chocbym niewiem jak malowala to i tak mam krotsze niz moj maz:) powaznie!on ma takie dlugasne ze az sie wkurzam czemu ta matka natura taka niesprawiedliwa i daje facteom dluzsze rzesy niz kobietom:P ja tez musze malowas rzesy kilka razy i jeszcze zalotka podkrecac zeby byly ladne:) a ta dziewczyna z youtuba maluje sie niesamowicie wedlug mnie! wlasciwie nie trzeba jej rozumiec tylko patrzec co ona robi.ma wiele cennych uwag:)

Gość gosciowka weselna
tzn?masz na mysli je rzesy?ale ona ma dlugie wiec nie musi ich tuszowac 15minut:) choczilo mi bardzije o to jak ona naklada cienie.mi sie podoba:)

Gość gosciowka weselna
hmmm no bo ona robi takie dosc mocne makijaze... a ty lubisz mocny maikijaz? ja sie maluje srednio mocno-i zazwyczaj uzywam brazu lub fioletu bo najlepeij sie tak sobie podobam:) do slubu mialam bardzo delikatny-szaro-rozowy:)

ja praktycznie używam czarnej kredki i czarnego tuszu, dla jednej może i mocno sie maluje a dla drugiej \"normalnie\" ale cieni wogóle, chyba że jakaś większ okazja np. wesele

Gość gosciowka weselna
czasmi tak jest ze ludzie wygladaja lepeij bez makijazu niz w... ja sie nawet lubie malowac ale nie robie tego tez codziennie:) wiesz ladny jest delikatny cien,jakis mieniacy i lekko musnac nim powieki tylko:)

Gość lokatka
mysle ze w czarnej mozesz isc spokojnie :) mnie sie podoba, sama lubie czarny kolor, ubiez tylko jakas jasniejsza bizuterie zeby rozjasnila caloksztalt i bedzie git :)

Gość kamelon_om
na weselach jest taka różnorodność strojów...wydaje mi się, że sukienkę możesz spokojnie założyć. A to że czarna. Ja byłam w czarnej na weselu (zaawansowana ciąża i nie miałam ochoty kupować czegoś na jeden raz) i nie wydaje mi się by było to nietaktem.

Gość krawcowa_28
Sukienka całkiem fajna, ja bym na pewno takiej nie założyła, bo po prostu źle bym w niej wyglądała. Myślę, że czarny jest ok :) Ja też niedługo mam wesele w rodzinie i myślę nad taką sukienką: http://www.gendai.pl/product_info.php?products_id=777 też czarna, ale już dwa razy byłam na weselach w czarnych kreacjach i nic się nie stało :) Wystarczy dodać trochę koloru w dodatkach i makijażu i już nie będzie "żałobnie"

Gość nea11
mnie sie Twoja sukienka bardzo podoba ostatnio jak sie szykowalam na wesele to miedzy innymi dowiedzialam sie ze sie nie ubiera czerni (bo to kolor zaloby) oraz czerwieni (bo sie odciaga uwage od panny mlodej) niestety dysponowalam tylko moja mala czrna i na szybko kupilam sukienke, niestety jedyna ktora mi pasowala byla czerwona.. stresowalam sie troche ale co sie okazuje?? na weselu bylo jeszcze kilka kobitek w czerwieni oraz calkiem sporo w czerni, i nikt jakos sie nie przejmowal. Wiec suma sumarum jesli sie dobrze czujesz w tej sukienkce to w niej idz, jest piekna. Jesli masz watpliwosci to sobie czegos jeszcze poszukaj

Gość gosciowka weselna
nea,krawcowa-dzieki.na moim weselu wlasnie tez byly 3 dziewczyny w czerwonych sukienkach (duzo zgrabniejsze ode mnei) i kilka osob w czarnych w tym moja siostra.Mi to zupelnie nie przeszkadzalo i do glowy mi nie przyszlo zeby sie na nie gniewac czy cos...po prostu chyba kazdy powinien zakladac na siebie to w czym dobrze sie czuje...ja mma jeszcze troszke czasu do namyslu takze luzik:)

Gość gosciowka weselna
krawcoiwa ta twoja sukienka slodka-taka bombka:) bardzo oryginalna:) podoba mi sie!