Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tylko np chabrowa

Pasuje na wesele?

Polecane posty

Gość only seduction
pasuje ale nie satyna, satyna jest wiesniacka,

Gość taka tylko np chabrowa
a ja myslalam wlasnie o satynowej... choc tez mam takie poczucie ze to troche obciachowe ale inne materialy wygladaja kiepsko

Gość co pasuje a co wypada ...
Odpowiedni strój dla zaproszonych gości. Jak się ubrać na przyjęcie weselne? To samo pytanie wciąż staje przed gośćmi zaproszonymi na wesele. Obecnie mamy ogromny wybór sukni i kompletów z żakietami, które pasują i są noszone właśnie na weselach. Moda jest tak wszechstronna, że pozwala nam na skromność i elegancję jak również na odrobinę szaleństwa i ekstrawagancji. Wszystko zależy od gustów osób zaproszonych na daną imprezę weselną. Jednak istnieją podstawowe zasady, o których powinniśmy pamiętać ubierając się na przyjęcie ślubne. Kolor biały i kremowy zarezerwowany jest dla Panny młodej, wiec starajmy się wybierać suknie w innych barwach. Również czerń nie jest odpowiednim kolorem, bardziej pasuje do wieczornych kolacji i eleganckich przyjęć niż do wesela. Wszelkiego rodzaju dodatków błyszczących, cekinów i brokatu powinniśmy się wystrzegać, to są ozdoby sylwestrowe. Powinniśmy również zwrócić uwagę na miejsce i oprawę przyjęcia weselnego, jeżeli jest to wesele wystawne na 150 osób, pozwala nam ubrać się bardziej wystrzałowo. Jeżeli jednak jest to skromne przyjęcie w gronie najbliższych, my również powinniśmy być skromniej ubrani. material z http://www.na-wesele.com/jak-sie-ubrac-na-wesele/ ja sie zawsze ubieralam w czarne sukienki, jakie zdziwienie moje bylo jak na nie jedneym fotum przeczytalam ze czern nie wypada :/