Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozenie1

powroze dzis znowu

Polecane posty

Witam mam troche czasu wiec moge karty polozyc tylko prosze o osoby ktore naprawde potrzebuja pomocy,prosze bez glupich postow typu:kiedy umre itd:)

Wywróż mi czy pewna dziewczyna jeszcze o mnie myśli (to naprawdę ważne). Albo co myśli o mnie moja urocza sąsiadka (to już mniej, ale też o to poproszę :-) )

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
28-09-1982 on 16-05-1986 czy cos do mnie czuje? kiedy znajde prace? dziekuje

Gość iiiiiiiiiiiiii
ja jestem chętna, mam poważny problem naprawdę, a co mi możesz powiedzieć jak mnie nie widzisz nawet?

Gość powroze1
zapomnialam dotac nie jestem astrologiem wiec daty nie sa mi potrzebne tylko imiona pani i partnera:)

Gość Kasandra ćwirksjcnujdkas
Jaka będzie pierwsza litera imienia męża mojej córki 08.02.1999

Gość kasandra hdfjjidekf
aha i córka ma na imię Oliwia

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
ok jezeli daty nie sa potrzebne to tylko prosze o odp na temat pracy i kiedy uda misie zamienic mieszkanie

alez prosze sobie kpin nie robic , czy ja jestem jasnowidzem zeby znalam 1 literke imienia corki meza :D

to ja poprosze co mnei czeka w moim małzeńswtie czy bede miała drugie dziecko co z M i P Kiedy sie rozwiąż problemy mojego ojca i ogórlnie o moja przyszłosć prosze 01.05.1975

Gość sssslowsssnake
Anna. Co z moim zyciem zawodowym? Znajde nowa, ciekawa prace? A moze zostane w tej? Z gory dzieki. Pozdrawiam

Gość fazaaa
Monika Piotr

anna 16.02.1986 paweł 11.01.1986 czy przetrwamy wszelkie przeciwności i wezmiemy slub? z gory dziekuję ;)

Gość lencia43... xdzal
czy wyjde w przyszłosci za mąż? W jakim wieku? Sylwia - 25.02.1986

Gość ja potrzebuje
12.08. 1983 ja 06.12. 1982 on czy cos z tego bedzie?

Gość J.J.
Justyna i Wojtek czy nasz burzliwy związek będzie w koncu szczęśliwy

do pani Ewy na temat pracy i mieszkania prosze pania postawilam pani karty karty mowia tez o innych problemach problemy duze w rodzinie ,powinna pani zmienic mieszkanie,w krotkim czasie ,bedzie miala pani mozliwosc wyboru mieszkania prosze pania tutaj widze kolo pani jakas kobiete ktora bedzie chciala pania oszukac jest to mloda kobieta prosze uwazac... co do pracy ....nie moge duzo tutaj powiedziec bo karty milcza na ten temat tutaj widze jakiegos pana (pani partner?) problemy w pracy ,jezeli pani znajdzie prace to przez meska osobe ktora pania poleci p s bardzo negatywne karty co do domu /rodziny

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
negatywne w jakim sensie? juz sie boje moze dlatego ze wszystko sie rozpada brat sie wyprowadza, drugi tez ja zostane sama:O partner? hmm jestem sama ...chcialabym zapytac o jego uczucia ale wolalabym nie podawac danych bo sa dosc specyficzne hehe zalamalam sie ta negatywna wrozba:O

Gość Eweliska
Ja mam pytanie.. Czy szczesliwie udadza sie wszystkie plany? nie bede wypisywac poszczegolnei bo wyszloby ze 100 pytan

Monika Marcin tutaj widze jakies blokady z pani strony ,i problemy ale prosze pania kto ich nie ma? tutaj widze szczescie , szanowanie zadnych zdrad wiec glowa do gory

Gość llllllllllllllllllllllllll
Ja też poproszę. 12.09.1980 Jak z moim związkiem i czy będziemy mieć dzieci? Dziękuję

ciepla promieniem i dziecko pani bedzie miala klejne dziecko chyba 2 to by pani bylo ?? tak czy tak tylko nie w szybkim czasie rok moze za dwa lata

Gość kafeeejka
Agnieszka 14.08.77 Jestem sama. Czy kiedyś poznam faceta z którym założę rodzinę, czy się zakocham?