Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

co macie teraz na biurku?

Polecane posty

Gość sdfsdf

ja mam: - kubek po kawie - ołówek - woreczek po drożdzówce - chusteczki higieniczne - telefon -otwieracz do piwa - pusta szklanka

Gość ewwwwwwwwwwwwwwwww
zużyty papier toaletowy, brązowe śmierdzące kawałki , snickers

Gość uuuuuuuuuuu11111
stos dokumentów, komputer , telefon stacjonarny i komórke, szklankę z niedopitą kawą, mapę ewidencyjną klu7cz od pokoju, ołowek , pieczątkę i cukierka

omg same pierdoly :o popielniczka, fajki, kubek po kawie, jakas kasa, kubek po wodzie, wigor, telefon, lusterko, talerzyk po obiedzie, jakies papiery, jednym slowem masakra :D

Gość kupa smieci
krem do rak telefon papieroski gazetke filmy na dvd i samoprzylepne karteczki jeeeeeeeeeeee

2 głosniki drukarka kamera +mikro aparat pendrve myszka podkladka do myszki >>LEON>> sól telefon

oj dużo tego :D biurko mam \"piętrowe\",z półkami znaczy, więc napiszę co jest na najniższym poziomie talerzyk+kubek+opakowanie po wafelkach+puszka po ciastkach popielniczka+papierosy+zapalniczka lampka pudełko ze \"sprzętem biurowym\" :) (a w nim: długopisy, ołówki, taśma klejąca, itp) cały stos jakichś kolorowych pism :) telefon kalendaria :D spryskiwacz do kwiatów:D no i komp No to spadam sprzątać :D:D

sok piwo dwa telefony ok 50 kg papierów i dokumentów drukarka lampka plakaty firmy papierek po lizaku rulon papieru brystolu turkusowa kredka husteczki higieniczne

Gość Banalny Problem
niezle rupieciarnie macie ;) ja mam telefon wode mineralna talerz z kanapkami sok pomarańczowy chusteczki

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ja mam mase rzeczy: głosniki, sterte papierow płytki drukarke 2 swinie 2 metrówki 3 kubki telefon zegarek lakier do paznokci 2 myszki zeszyt tablice korkowa pudelko z dlugopisami tablet avanti wysmarkana chusteczke 2 notatniki shape zabawek z kinder jajko pilnik do paznokci

raczej czego nie mam ;d lampka piornik szczotka 3 komórki ;] kolczyki wsuwki nozyczki lusterko kosmetyczke pilnik sztuczne rzesy ;p lakiery do paznokci tabletki lizaki ramiaczko od stanika pojemnik na bizuterie kilka plyt cd ksiazka baterie srubka

Gość Śpiący Leniwie
2 drukarki notatnik 4 segregatory z aktami- jeszcze nie tknięte :( długopisy markery ołówek kalendarz telefon 3 sztoku :( kubek napój gazowany :D spinacze kolorowe :P płyty DVD prasę ... ...

Gość tylko kompa

- karty urlopowe pracowników - masa karteluszek -kalkulator - dziurkacz - oferte z makro - druczki delegacji -kubek - 3 segregatory - dwie teczki z fakturami - spinacze - zszywacz - linijka -4 długopisy, dwa ołówki - 7 wizytówek Ogólnie jeden wielki burdel:D:classic_cool:

Gość 5875858
opakowanie po ciasteczkach, krem, pusty kubek i dzbanek na herbate, melisa w syropie i tabletkach, perfumy, jakies dlugopisy, korektor, niebieska kredke :P, wisnie, wafelki, ksiazke, figurke zajaczka, wentylator, zegarek, podstawka na swieczke uff...

Kawa, pączek, telefon stacjonarny i komórka. Wizytówki, drukarka, laptop, zestaw biurowy, foldery reklamowe. I porządek, żeby ktoś nie myślał. I miejsce jeszcze jest.

Gość nuniusiakusi
a ja mam: - notatki z finansów; - szklank- wodę mineralną smakową, -myszkę,klawiaturę:)), -telefon, -pendrive\'a -krem;))

Gość sciereczka do wycierania
3 puszki po piwie 3 zielone woreczki 4 szklanki po kawie kubeczek po herbacie papierosy i sterta papierkow 🖐️

Gość aadria
stos dokumentów do przejrzenia zza których nie widać mnie:) pieczątki kalkulator długopis kubek z kawą telefon stacjonarny+komórkowy błyszczyk:D karteczki samoprzylepne monitor+myszka+klawiatura

Gość navy seals
telefon, papierosy, cztery książki, pięć gazet, słuchawki, jakieś płyty, krem do rąk, karteczki samoprzylepne, dziesięciopak gum do żucia, chusteczki, laptopa, twixa cappucino i czyste majtki :o teraz jest porządek, trzeba było pytać o moje biurko wczoraj to nie mogłabym odpisać, bo nie odkopałabym klawiatury :classic_cool:

Gość nuniusiakusi
AI JA TEZ ZAPOMNIALAM O LAMPCE , GŁOŚNIKACH,JAKIEJS FIGURCE, RADIO,PORTFEL;PP

Gość christoffer
navy seals ,dobrze , że dodałaś , że czysta;))

Gość hehehehehhe dobre pytanie
kupek po herbacie zapalmiczkę papierosy pseudopopielniczke ( zrobiona z wieczka po kremie NIVEA) słownik jęz. angielskiego telefon wyrwane kartki z zapiskami długopis lampke głosniki kart do gry Czarny Piotruś pieniądze