Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timea

Faceci! Jakie kobiety Wam się podobają?

Polecane posty

Gość calvin klein
mój typ to wysoka 172-177 cm naturalna szatynka długie falowane włosy czekoladowe duże piękne oczy długie czarne rzęsy ciemna latynoska karnacja sliczna buzia zgrabne ciałko duzy biust :)

Gość niektórzy faceci
niektórzy faceci piszą strasznie infantylnie... buźka, brzuszek, ciałko, bioderka, ustka... piszecie jak o dziecku jakimś a nie o ideale kobiety.. to taka moja dygresja

Gość dyslektyk z a.dhd
sensual seduction (ilość postów: 125)-----> idż ty kmiotku

o matko, wiekszosc pisze ze wzrost max 170 cm... wynika to z tego ze sami macie niewiele 170cm czy po prostu tylko nizsze (albo srednie) kobiety was kreca? ;-)

Gość O Rany..
Jesienna, z tlenowych Randek.. ;D ..częsty.. :P

Gość O Rany..
..Martinni, ROBERT, a ja lubie - jakim Cudem dziewczyna 170 ma ważyć 50 kg? Jesteście wszyscy spec-terapeutami anoreksji i macie mały ruch w gabinetach...? :P ..i skąd ona ma mieć biust C ??? Nawet z pleców do push-upa nie ściągnie... :P ;P :P

Gość lawendowe_cukierki_są słodkie
bo panowie nie mają pojęcia ile waży kobieta, często dlatego, że panie chcąc wydać się bardziej subtelne czy eteryczne zaniżają swoją wagę... a waga to tez kwestia kwestia budowy ostatnio koleżanka o wzroście 175 poinformowała mnie ze waży 68-70 dziewczyna jest szczuplutka, żadnych fałd, wygląda na max. 60! opinie wydają tu pewnie mali, chudzi faceci, co prawdziwej laski, takiej jak moja koleżanka, za rękę nigdy nie trzymali albo jacyś małolaci:D bo czym innym jest waga kobiety 70 kg w wieku 26 lat a czym innym w wieku 15 nawet przy tym samym wzroście... i nie rozumiem, jak można się sugerować wagę, według opinii panów z tego forum koleżanka jest pewnie gruba lub waży za dużo, podczas gdy naprawdę szczupło wygląda lepiej sugerować się rozmiarami jak już chcecie jakieś parametry podawać

ps. sugerować rozmiarami ubrań* miało być ;)

ps2. waga to też kwestia budowy, a nie tylko ilość podająca ile mamy zbędnego tłuszczu ;p

Gość pozytywnie zweryfikowany
charakter zawsze dominuje, nie powiecie że tak nie jest:P aczkolwiek najsmieszniejsze jest to,że faceci do ładnych nie należą( raczej większość) a mają wymagania,że dziewczyna koniecznie ładna,z biuscikiem itp.To w takim razie ja żądam pięknej klaty, nóg,dużych dłoni , długich rzęs,niebieskich oczu, za to kolor włosów obojetny,oby mial dużo we wzwodzie ;)

Gość chichinka
o przepraszam bardzo:P ja mam 170cm i 50 kg i biust C:P