Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę wystraszona

czy to może być ciąża prosze pomożcie

Polecane posty

Gość trochę wystraszona

za dwa dni powinnam dostac okres ale ostatnio mam dziwne obiawy tz-mdłości,bóle piersi i non stop chodze spiąca nigdy wcześniej nie miałam takich obiawow przed okresem czy to moze oznaczac ze zaszłam w ciąże.prosze pomożcie

Gość trochę wystraszona
kobietki proszę pomożcie!!!!!!!!

Gość jak nic jestes w ciazy

a może tak teścik? pytanie jest proste :) ja jeszcze przed terminem okresu miałąm mdłości, sikałam jak opętana, mogłabym spać 24 godziny na dobę i byłam bardzo drażliwa. test pokazał piękne grube dwie kreski :)

Gość najwcześniejszym objawem
jest brak miesiączki. Wszystko inne w drugim miesiącu, więc się nie nakręcaj

Gość trochę wystraszona
kurczę to chyba zrobie sobie jeszcze dziś test.myślałam ze za szybko jak na pierwsze obiawy ciąży

Gość trochę wystraszona
też czesto biegam do wc ale myślałam ze może pecherz mam przeziebiony...

Gość trochę wystraszona
czyli powinnam zrobić test kurcze myślałam ze obiawy to sa tak ok 2-3 mc a nie w pierwszych czterech tygodniach nie zaszybko na nie troche

Gość najwcześniejszym objawem
to conajmniej dziwne co piszecie z tym sikaniem. Biega się często jak ciąża jest na tyle duża, że uciska pęcherz

Gość trochę wystraszona
w zasadzie to faktycznie dobra wiadomość by była

Gość trochę wystraszona
dziekuje wszystkim za odpowiedzi

Gość saleminka8
hehe parcie na pęcherz ,proszę nie rozśmieszajcie mnie,parcie na pęcherz i bieganie ciągle siku jest wtedy gdy macica jest powiększona (nie wcześniej niż 8 tydzień,ale co nibyw takim tc uciska,ciut większa macica? :P :) ja zaczęłam częściej odwiedzać wc od 16 tygodnia jak zresztą wiele innych kobiet ,a to że ktoś więcej w ciągu dnia wypije i idzie częściej do wc nie oznacza ciąży. Po drugie trzeba myśleć zanim się współżyje,a nie potem "proszę pomóżcie" o objawach na necie jest w chu...poczytać można,a poza tym pisze się objawy a nie obiawy.I takie dzici współzyją co dobrze pisać nie potrafią ! szok JEDNO PYTANIE DO WSZYSTKICH,CZY NIE WIECIE ŻE ISTANIEJĄ TESTY CIĄŻOWE I BADANIE O NAZWIE BETA HCG, CZY WSZYSTKIE MYŚLĄ POPROSTU ŻE PRZEZ INTERNET MOŻNA SPRAWDZIĆ CZY KTOŚ JEST W CIĄŻY. TO JUŻ ZENADA,CODZIENNIE TE SAME PYTANIA BUUU TEST ,TEST,TEST,TEST LEKARZ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość saleminka8
trochę wystraszona czyli powinnam zrobić test kurcze myślałam ze obiawy to sa tak ok 2-3 mc a nie w pierwszych czterech tygodniach nie zaszybko na nie troche HEHE to się przemyślałaś,3 meisiac to zaczynają sie kończyć głównie,chociaż mnie się chwyciły w 6 i trzymają do teraz (18w6d)

Gość trochę wystraszona
a co ty taka nerwowa jesteś przepraszam ze wogóle smiałam wejsc na to forum chociaż wydaje mi sie ze ono nie jest na wyłacznośc nie dotyczy cie temat to sie nie wtryniaj

Gość Zrob test
Po pierwsze zrob test bo same objawy do zadnej madrej konluzji cie nie doprowadza. Co do czestszego sikania jest to jak najbardziej mozliwe i dziwie sie ze dziewczyny, ktore byly juz w ciazy tego nie doczytaly!!!!!! W pierwszych 4 tygodniach ciazy oddaje sie czesciej mocz na skutek zmian hormonalnych, a nie ucisku. Potem organizm przyzwyczaja sie do hormonow a macica zaczyna sie podnosic i jest kilka tygodni bez takich objawow. Potem jak macica robi sie wystarczajaco duza zaczyna uciskac na pecherz i ponownie czesciej biega sie do toalety.

Gość trochę wystraszona
tak lubie truskawki a jak zjem to mnie mdli i to własnie jest dla mnie zastanawiające.