Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mimi

Jak powiedzieć ODCHODZĘ

Polecane posty

Gość smutna mimi

witam proszę o tylko poważne komentarze, bez głupich żartów Powiedzcie jak zacząć rozmowę o rozwodzie, separacji? Tak,żeby nie przerodziło się to w kłótnie, awanturę, żeby nie stchórzyć...nie zapomnieć co ma się do powiedzenia,bo tak niestety czesto sie dzieje w \"ferworze walki\" na słowa... ?

Gość takisobiejeden
po prostu walnij papiery rozwodowe na lawe.

Gość ataktaktyakayaka
chcialam z toba porozmawiac.. sam widzisz jak jest miedzy nami nie potrafie tak dluzej zyc nie moge tego zniesc.. kazda probowa rozmowy toba konczy sie klotnia wogole nie sluchasz i nie dopuszczaz do siebie tego co ja mowie.. chce kogos kto mnie bedzie kochal dla kogo bede wazna nie chce tak dluzej zyc i cierpiec.. chce odejsc nie byla to dla mnie latwa decyzja przemyslalam to setki razy , nie mam juz sil sklejac tego do kupy..to nie moze byc tylko jednostronne..ty za to n ie robisz sobie z tego nic.. itd itp

Gość smutna mimi
no pomysły super, tylko obawiam się,że bedę musiała sobie to napisać na kartce to na dzien dzisiejszy jak zaczynam rozmowe to od razu łzy napływają do oczu i wszystko co chciałam powiedzieć, co duszę w sobie zapominam :|