Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firanka_szklanka

Bielizna. Jaką lubią kobiety, a jaką mężczyźni u kobiet...

Polecane posty

Jestem ciekawa jaki rodzaj bielizny najbardziej lubicie nosić, który uważacie za najbardziej podniecający, a który nie. Jak często robicie zakupy bieliźniane?

Gość jaa07
ja lubie koronki i ogolnie czarna bielizne, moj facet tez lubi mnie w czerni A tak przy pkazji mam pytanie czy w takiej seksownej halce mozna spac? czy jak? wlasciwie do czego sluzy halka? jak jest mega seksowna? juz od jakiegos czasu sie zastanawiam

Gość 19KA
JA NAJBARDZIEJ LUBIE CHODZIC BEZ BIELIZNY:)

Gość kapitan hak
Nie lubię bielizny u kobiet. Biustonosz jest dla obwisłych, a majtki potrzebne tylko na 2-3 dni w miesiącu. Poza tymi wyjątkami prawdziwa dama nie potrzebuje bielizny. Moja żona na szczęście jest taka :-)

Gość Mzfsdgdfsfgndgg
2-3 dni w miesiącu? Sugerujesz, że okres ma się 2-3 dni w miesiącu? Noo to zazdroszczę twojej żonie :)

Gość Nelli 23
Noszę bieliznę odpowiednio do ubrań!!!Jak mam biały rybaczki to ubieram białe stringi,do krótkiej czarnej spódnicy czarną koronkę i panczochy i t.d A chłopaki zdecydowanie nie lubią "wielkie" majtki i zżułkłe biustonoszy

Gość marecki79
zdecydowanie bokserki,a jak jest upał to......

Gość fwf
Moja na poczatku lubila kupowac ladna bielizne zeby mi sie spodobac po kilku zakupach przestala ... tylko nie wiem czemu :) chyba stwierdzila ze zawsze mam ochote :) i nie musi kombinowac , a tak serio to pomimo iz 95% to sa jakies stringi wszystko w koronkach itd to owszem jest ladne ale najladniesze co na niej widzialem to byly zwykle czarne majtki obcisle ale "pelne" a to dlatego ze najpierw cudnie sie wnich wypinala ::) a potem bardzo ladnie w nich wygladala gdy tak sobie lezala na brzuszku .... nie wazne jaka bielizna ale jak sie niej prezentuje i jak sie zachowuje :).

Gość pistol
fwf - i to jest właśnie to!

Gość panna edzia
Czerwona z koronki... To jest to ;-)

Gość curculione
Mojego faceta np. nie podnieca żadna bielizna typu majtki, staniki, chociaż na pewno bardziej mu się podobam w ładnych "pełnych" majtkach typu bokserki niż w stringach. Skomentuje "masz ładny biustonosz" ale na pewno nie podnieca! Podobają mu się za to koszulki, delikatne, gładkie,takie za pupę, trochę zakrywające, trochę odkrywające.

Gość curculione
zapomniałam dodać - każda fikuśna bielizna podnieca tylko raz, później nie ma jej już po co zakładać ;)

Ja dość często kupuję bielizną, zwłaszcza, że teraz przerzuciłam się na zakupy internetowe, więc w wolnych chwilach przeglądam witryny sklepów:). Moja ulubiona jest zazwyczaj czarna. Mam przeróżną bieliznę, ale najlepiej czuję się w koronkowej.

Gość mój lubi koronki
bo podnieca go to, co prześwituje przez nie.

Gość ON,jak chodzi o majtki to
lubię bieliznę przejrzystą,różową,spod której wychodzą cudowne włoski...

Gość repka
Fantastyczna:) Nie wiem kto chodzi w takiej bieliźnie:) Średnio musi być wygodna. Ja kocham piękną bieliznę, taką, która jest zrobiona z dobrych i miłych w dotyku materiałów. No i musi robić wrażenie a jednocześnie być wygodna:) Da się:) Ostatnio polubiłam nipplex, na razie mam tylko jeden komplet,ale powoli rozkręcam się

Gość xxl-men
Najpierw w bieliznie, a pozniej nago.

Gość Ewelinaz koszalina
Pewnie,że tak- nie ma co uogólniać, bo to całkowicie pozbawione sensu:) Każdy mężczyzna jest inny ( nie mówię,że bardzo,ale jednak-hihi). Wydaje mi się,że tak naprawdę nie jest ważne co się im podoba, ale to jak dana kobieta czuje się w danej bieliźnie ( co wpływa na jej wygląd, pewność siebie itp). Mężczyźni po prostu lubią kobiety, które dobrze się czują we własnym ciele- proste. Ja lubię kobiece fasony ( ale nie wulgarne) takie na przykład jak ma Gaia

Gość maybesometimes
Zauważyłam, że kobietom wydaje się, że bardziej podniecają facetów w stringach zaś faceci mówią, że wolą koronkowe szorty (przynajmniej wśród moich znajomych) Nie lubię kupować wymyślnej bielizny bo jest droga a na mnie jest może 30 sekund (od momentu zobaczenia mnie w niej przez mojego partnera do momentu zerwania wszystkiego i rzucenia na podłogę) więc standardowo zawsze mam zestaw czarnej, białej i czerwonej koronkowej bielizny, którą mogę ubrać i dla mojego chłopaka i pod ubranie, gdy gdzieś wychodzę no i halki, które dostaje od niego w prezencie :d

Gość convi
ja też mam komplety na specjalne okazje ;) Natomiast mój chłopak i jego znajomi jednak preferują oglądać kobiety w stringach, koronkowe dodatki również są mile widzane:) Ja nie mam nic przeciwko jeśli oczywiście są wygodne. Mam jedną taką parę z nipplex, która jest i wygodna i seksowna. Poza tym wiadomo, że są takie dni kiedy ma się ochotę ubrać bawełniane szorty :) U mnie w garderobie znajdzie się wszystko od seksownych rzeczy po zwykłe, nieoryginalne majteczki.

najfajniej jest bez bielizny, zwłąszca teraz jak jest gorąco :-)

Gość jestem za, a nawet przeciw
Kobieta nie potrzebuke bielizny. Służy ona tylko po to by tuszować defekty figury (obwisły biust) , albo zapobiec otarciom od spodni. A wszak dama nie nosi spodni.

zapewne lubią zmysłową :P a ja wygodną i zmysłową :P Dobrze mi w czerni w czerwieni a latem i biała niezle wyglada :D

Gość gość
Zgadzam się z opinią wyżej. Bielizna erotyczna w czerni zawsze króluje. Coś w tym jest. Uwielbiam kobiety w czarnej bieliźnie, szczególnie czarnych majteczkach. I zawsze dążę do tego, żebym to ja je ściągał, a nie ona sama. :>