Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffff

wiecie co - dam wam jedną wskazówkę

Polecane posty

Nie uczcie sięza dużo w Polsce bo zostaniecie same z gołą dupą a przyjdzie wielka, uczona kurwa z lasu UCZONA - dosłownie - tak ją będę nazywać i was okradnie , ze zostaniecie bezdomne. Na dodatek ta kurwa jest bezpłodna bo tak ją smolę. BEZDOMNA UCZONA KURWA - nawet ma okulary. A z pyska jej zwisa wielkie ...gówno. Ciekawe czemu? Za dużo zjadła odchodów. Najwidoczniej . To moja bratowa właśnie. :(

Mój ojciec i brat to dwa takie żałosne dupki, że zróbcie im pogrzeb za darmo za nich budowę dla bezpłodnej i bezdomnej kurwy. BITTE. Tyle dla nich zróbcie. A jednak....bezlodne kurwy górą. Z wąską pochwą jak się domyślam. Boże i ona ma ślub kościelny i ja jeszcze na tym ślubie byłam i jej prezent dałam. Chyba się sama sobą zerzygam. Co znaczy jebnięta w łeb matka. Oto widzicie sami jeśli macie oczy :(

Ale na kafeterii to nie można nikogo zgorszyć, nie? To akurat takie miejsce na spowiedź życia. :(

Srula górą - z wąską pochwą srula i ateistycznym ojcem. I ślub kościelny. Nie mogę po prostu. Co za chołota. I po co ja tu przyjechałam? Ha - już nie pamietam. Odchamić się? Nieeeeeeeeeee... to chyba niemożliwe. Nie pamiętam - i tyle.

Wiecie jak ja się wstydzę , że ja byłam na tym weselu. Zapadłabym sie pod ziemię. Ale co - mówię wam - jebnięta w łeb matka górą. Ona mnie okradła tym prezentem też. ONa jest JEBNIĘTA W CZEREP TA DZIOŁCHA - moja bratowa. Normalnie się nią brzydzę jak obok niej przechodzę. Sama się dziwię bo taka jest piękna. Normalnie widzę tam jedno wielkie gówno. :(

ja się normalnie brzydzę i niedobrze mi jak ta sraka jest w tymdomu. Normalnie się czuję jakby tu ktoś i gówna wszędzie leżały. Straszne - nie umiem tu wytrzymać. Co za towarzystwo złodziejskie. Same bydlaki. Jak mam się tu skupić nad czymś. Dobrze , że to tylko 40 kartek bo bym ogłupiała. :(

Ona śmierdzi!!! :( Gównem :(((

Nie wiem jak po tym świecie mogą chodzić aż tak zakompleksione, chamskie osoby jak TY. Proszę nie zaśmiecaj internetu takimi tekstami.

Gość hfsege
czemu jtstes psychol?

Gość hella traktorzystka
czy jest na sali lekarz?

Gość hfsege
boshh

Gość idź do psychiatry
teraz sa takie leki, że na pewno wyzdrowiejesz z tej manii

Gość Artefakt_Dabła
pewnie sie tak ciska bo ma rozjechaną ci....