Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otopanowie

Cała prawda o chłopakach - temat dla nastolatek.

Polecane posty

Gość otopanowie

Poczytajcie: http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?t=1416&postdays=0&postorder=asc&start=0 Ona mi się podoba, ale nie wiem czy ja jej też. Byliśmy przez rok w jednej klasie, ale dziś ona jest w tej samej szkole co ja, ale w innej klasie. Co robić pomóżcie, proszę. _________________ Ja ma juz dziewczyne ale dam ci pare rad zaproś ją gdzies m nawet na spacer i zapytaj się jej tylko zrób to szybko zanim ktoś cię ubiegnie. ------------------------ O tym wciąż myśle, ale odwagi to mi raczej brakuje, nieśmiały jestem jak cholera . Może jakaś porada, żeby się przekonać, czy ona mnie lubi trochę bardziej?Ja bym został incognito, bym się przekonał, a później bym się z nią umówił albo dał spokój. ----------------------------- mam jedną świetną radę - spojżenia, rzuć parę "napalonych" spojżeń i sama do ciebie przyjdzie.Ale najlepiej poćwiczyć spojżenia przed lustrem - ja mam je we krwi no ale nie każdy się z tym rodzi Tylko niech to nie będą looknięcia jak na pieczone mięso tylko takie trochę bardziej...no wiesz

Gość to jest dobre
a jak się na nią spojrzę, a ona zacznie się ze mnie śmiać albo podejdzie i rąbnie mi w mordę