Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw32

Zelixa 15 - nie chudne!

Polecane posty

Gość boberek1983
ja po zelixie wyladowalam w szpitalu z czestoskurczem serca i nadcisnieniem

witam przerabiałam meridię i zelxe na początku przytyłam 2 kg po 6 miesiacach brania zelixy i meridi schudłam 5kg . więc myślę sobie .. hmmm zrobię przerwę i co ? Z wagi 61 kg zrobiło sie 70 kg i wiecie co dziewczyny :) wyczytałam się wiele na forum o meridi i zelixie ale żadna z was nie pisze ile przytała po skończonej kuracji ..a z obserwacji wiele dziewczyn z mojej miejscowosci stosowało te leki i również przytyły szkoda kasy na te specyfiki ,bo nie sa tanie :)Meridia ok 170 żł w czechach . I znów zaczynam odwieczną walkę z odchudzaniem ale teaz z lineą po 3 miesiącach 4kg w dół zobaczymy co dalej ...

Gość dagmara1630
Ja jem zelixe juz prawie miesiąc.Owszem po ciuchach widac ale waga stoi miejscu...Apetyt faktycznie mniejszy,ale.....

Gość Iw32
Moja mam przez 2 miesiące brania Zelixe schudła 10 kg (fajnie), już ok miesiąca nie bierze leku i przytyła niewiele - z kilo. Więc nie na wszystkich ten lek tak samo działa. Ja się ciesze, że po skończonej "kuracji" - 3 miesięcznej, gdzie wymęczyłam 5 kg, nie przytyłam bardziej. Więc waga taka sama i moje niezadowolenie z wyglądu takie samo. Doszło tylko rozczarowanie. Ani z lekami ani z dietą nie mogę schudnąć :-(

Gość Iw32
Moja mam przez 2 miesiące brania Zelixe schudła 10 kg (fajnie), już ok miesiąca nie bierze leku i przytyła niewiele - z kilo. Więc nie na wszystkich ten lek tak samo działa. Ja się ciesze, że po skończonej "kuracji" - 3 miesięcznej, gdzie wymęczyłam 5 kg, nie przytyłam bardziej. Więc waga taka sama i moje niezadowolenie z wyglądu takie samo. Doszło tylko rozczarowanie. Ani z lekami ani z dietą nie mogę schudnąć :-(

Gość kalina20
Bralam Zelixe 10 i 15 od 22 czerwca... po ponad 3 miesiacach stwierdzam, ze schudlam dosc sporo... Waga poczatkowa wynosila 65 kg przy 1,73 cm wz.... ( juz w rozmiar M sie ledwo miescilam, a spodnie to i L) teraz waze 54 kg nosze rozmiar S... i wygladam nareszcie normalnie... nie mam juz fald, wystajacego brzucha itp...Co do skutkow ubocznych to na pewno wypadajace wlose i lamiace sie paznokcie. Wszyscy mowia, ze lepiej wygladam... na pewno tak jest, w ogole czuje sie bardziej pewna siebie... Boje sie tylko, ze nie wytrzymam dlugo bez tej zelixy... w jakis sposob uzaleznia...

Gość pysiaczek8
ja jadłam zelixe od 9 czerwca do 17 lipca, schudłam 8 liko, róznice widać, każdy pytał i pyta nadal, czy nie jestem chora, bo tak nagle waga spadła, dziś mamy 13 pażdziernika i waga ani drgła, stoi w miejscu na którym zakończyłam odchudzanie, nosiłam rozmiar 40 a na dzień dzisiejszy to 36 i to tylko wystarczyło schudnąć 8 kilo, ale teraz przynajmniej czuje się lepiej w swojej skórze, ale jak przedmówczyni wspomniała, mnie też dopadło wypadanie włosów i słabe paznokcie ale na wszystko jest rada, na pazznokcie tipsy lub żelek, a na włosy porządna odżywka:)) zadowolona z życia, wreszcie:)

Gość kalina20
hehe mnie tez pytaja co sie ze mna dzieje, ze tak chudne ;) tzn juz raczej nie chudne.

Gość alinsa
Witam ja zellixe biorę od wczoraj po pierwszej tabletce czułam się ok a już dzisiaj po drugiej trochę kręciło mi się w głowie czy któraś z was też tak miała!!

Gość gosiaczek74
hej ! ja miałam jeszcze gorsze objawy ale z cazsem ustapiły - najgorsze to byly zawroty głowy i pocenie

Gość ja wzielam w sumie
30 tabletek zelixy. schudlam 6 kg. jesc mi sie wcale nie chialo ale jadlam z rozsadku bo gdyby nie to to moglabym zyc na samej wodzie. :D po tych 3o tabletkach przez jakies 3 tyg. stalam w miejscu a pozniej przez nastepny miesiac schudlam 4 kg. teraz znowu stoje w miejscu. dzieki zelixie zoladek mi sie skurczyl, jem wszystko ale nie obzeram sie jak kiedys i nie jadam w nocy. ubocznych skutkow nie mialam. moze na poczatku przez 2-4 dni takie dreszcze mnie czasem przechodzily i tyle.

Gość alinsa
Witam ja już dzisiaj czuję się ok po trzeciej tabletce.Wcale mi się nie chce jeść ale po prostu się zmuszam żeby nie jechać na samej wodzie.Mam nadzieję że coś te tabletki pomogą i trochę schudnę.

Gość bzzdura
Cześć Kobitki :) Biorę zelixe 15 juz 40 dni. Efekt jak dla mnie super. Chciałabym pocieszyć te które przez miesiąc schudły 2kg. Moim zdaniem taki tryb spadania z wagi jest świetny. Nie można oczekiwać cudu tak>. A szybka utrata wagi powoduje obwisłą skórę , zmarszczki i w 100% jojo. Więc spokojnie jemy rozsądnie ćwiczymy i spokojnie chudniemy :)

Gość iwciawic
Witam Ponad miesiąc temu pierwszy raz spróbowałam zelixi i niestety efekty uboczne spowodowały że musiałam ją odstawić, byłam chodzącą i pocącą się bombą zegarową na dodatek z bólem głowy i cierpiącą na bezsenność. Po tygodniu odstawiłam. Cztery dni temu postanowiłam znowu spróbować i NIC!! Zero jakichkolwiek problemów! Apetyt prawie żaden, słodycze mnie nie pociągaja, a waga drgnęła !!!!!

Gość bzzdura
Dziewczyny a miała któraś problem z wydalanie :D??

Gość alinsa
Hej dziewczyny czy któraś z was miewała bóle żołądka.Bo mnie coś trochę męczy ból żołądka jakoś po 8 tabletce zeli.Ale muszę powiedzieć że spałam jakoś ze dwa kilo.Pozdrawiam

Gość ewe1986
czesc dziewczyny! do bzzdura zaparcia występują bardzo często po zelixie (jest w ulotce). Właśnie jestem 5 dzien na zelixie10 mam sporo do zrzucenia ale nie chce szybko schudnac bo mam juz złe doswiadczenie po meridii. w ciagu 5 miesiecy schudlam niecałe 40 kg a po 3 latach wszystko wrócilo jak bumerang:( po urodzeniu dziecka jestem na diecie to juz 2 miesiace i teraz gin przepisał mi zelixe i zobaczymy co bedzie. schudlam 1,5kg przez 5 dni ale to tez przez diete a głód jeszcze troche czuje ale juz umiem sobie odmówic i opanowac sie z jedzieniem

Gość bzzdura
No faktycznie jest to w ulotce. No ale już zaradziłam problemowi wydalania;P Teraz tylko martwię się o jojo;/ Ale bedę twarda :)

Gość ewe1986
no wlasnie to jojo jest najgorsze ale recepta chyba na to jest taka zeby nie schudnac za duzo w krótkim czasie bo to napewno wroci jestem tego przykladem:(

Gość lanta34
witajcie , może ja powiem wam cos o zelixie....pierwszy miesiąc to zazwyczaj brak spadku wagi , ale np.spada ilośc wody w organizmie , co jest fajne jesli się ma opuchnięte kostki u nóg , tak jak bylo to w moim przypadku>Wszystkie te leki , i Zelixa i Linadaxa , Meridia czy afibron absolutnie nie dzialają tak samo!!!!Na mnie dziala zelixa , ale raz w aptece nie bylo jej , wiec za namowa farmaceuty kupilam Afibron-i nic , zero , null.....Lepiej wiec probowac róznych nazw , w końcu traficie na swoje:)Jeszcze jedna uwaga-bardzo często w poczatkowej fazie brania leku pojawiaja się ataki wilczego glodu , szzcegolnie wieczorami , przez pierwszy miesiąc tak mialam i nie trzeba się tym przejmowac , bo przejdzie-u mnie dopiero uczucie glodu minęło po 60 tabletkach.I na milośc boską-dziewczyny , nie stosujcie zadnej diety!!!!!!tylko i wyłącznie MNIEJ Żreć!!!!Efekt jojo pojawia się , jesli osiągacie cel i wracacie do normalnych nawyków żywieniowych , bo wreszcie chcecie zjeść coś normalnego , a droga nie tedy-jedzcie wszystko coo do tej pory tylko w dużo mniejszych ilościach , np.nakladaj na maly talerz 1/3 zwykłej porcji , i jedz bardzo powolli , pijac przed i w trakcie posiłku duzo wody,uwierzcie mi , jestem dośwadczoną zelixiarą i wiem co mowię:)sama przez to wszytko przeszlam

Gość gosiaczek-pl
Cześc dziewczyny Tak jak wcześniej wspominałam schudłam i wiecie co? nie mam efektu jojo a mineły juz 3 miesiące i jem wszystko ale nie słodze juz ani herbaty ani kawy :) Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Gość ewe1986
w sumie racja z ta dietą jeżeli po przestaniu brania tabletek rezygnuje sie z tej diety. Ja narazie nie jem chleba zastąpiłam go pieczywem chrupkim typu vasa. No i staram sie jesc o ustalonych porach bo to tez jest wazne. Lanta34 a jaka zelixe brałas 10 czy 15? Pochwal sie swoimi osiagnieciami:)))

Gość stull
Ja na 8 marca zafundowałam sobie zelixę 15 i waga spadała mi po 2-3 kg miesięcznie, w sierpniu przestałam brać, pilnowałam nowego sposobu jedzenia, tzn. zamiast chleba pieczywo chrupkie (2 listki na śniadanie, 2 listki na drugie śniadanie), 5 posiłków dziennie - małych (ale jem wszystko) ale niestety wróciłam do ziemniaków(których początkowo przez 3 miesiące nie jadłam w ogóle. Schudłam jakieś 12 kg. Teraz przybrałam jakieś 3-4 kg, ale nie gwałtownie więc sie nie martwię. Nie mam wilczego apetytu. Jedynym skutkiem ubocznym zelixy byłoto, że sporo włosów straciłam. Ale to nic w porównaniu z samopoczuciem jakie mam po stracie tych ok. 10 kg.

Gość alinsa
Hej dziewczyny czy któraś z Was brała jednocześnie zelixe i jakieś tabletki uspokajające np.persen

Gość ewe1986
persen jest chyba lekiem ziołowym?? Ogolnie za zelixie jest sie nadpobudliwym więc może lepiej spytaj lekarza. Ja mam pytanie na temat alkoholu? w ulotce jest żeby nie nadużywać (dla mnie słowo nadużywanie kojarzy sie z codziennoscia) czy ktoraś z was piła alkohol na zelixie?? Pytam bo idziemy z mężem na wesele a wiadomo jak to jest na weselu jak sie nie wypije;/ a wolałabym wziąść tabletke bo biore dopiero tydzien i nie chce robić przerw.

Gość alinsa
Hej.Wczoraj dzwoniłam do kolegi który jest lekarzem i powiedział mi że raczej nic nie powinno się dziać po tabletkach uspokajających takich jak PERSEN i rzeczywiście wzięłam wczoraj i wszystko w porządku.Tak piszę bo może któraś z Was też ma czasem takie nerwy że nie idzie wytrzymać.A co do alkoholu to powiedział mi że lepiej nie pić nawet kieliszka.Ale powiem ci szczerze że czytałam na jednym z forum że laska coś tam wypiła dokładnie nie pamiętam czy piwo czy drinka i na drugi dzień bardzo żle się czuła.Tak jakby nie wiadomo ile wypiła.Ale to też zależy od organizmu a wiadomo że każdy inaczej toleruje czy leki czy alkohol.Może jak chcesz dobrze się bawić to ten jeden dzień sobie odpuść tabletkę.Jak jednej nie weżmiesz to nic przecież się nie stanie.Pozdrawiam

Gość bobo81
hej ja biorę zelixe 1o od 4 dni. nie mam żadnych skutków ubocznych ( na razie). jem mniej ale nie wie wiem dzięki czemu - czy zelixie czy też nastawieniu się że muszę schudnąć. a mam do zrzucenia jakieś 25 kg. lekarz dał mi 2 miesiace na jej sprawdzenie, dgy nie bedzie skutku to powiedział, że lek odstawiamy. mam nadzieję że będą działać ...

Gość alinsa
Ja biorę zelixe 15 już dwa tygodnie i muszę powiedzieć że że kupiłam sobie spodnie o rozmiar mniejsze jestem zachwycona.Ale muszę napisać że zanim zaczęłam brać zele tak tydzień przed to miałam bardzo złe dni byłam zdenerwowana i prawie przez tydzień nic nie jadłam.A teraz jest wszystko ok. oprócz tego że mam straszne problemy z wypróżnianiem i strasznie bolał mnie brzuch.Byłam u lekarza i przepisał mi syrop mam nadzieję że mi pomoże.

Gość gochennn24
WITAM...jestem przy 6 tabletce zelixy 15, po jakim czasie sa efekty wagi???pierwszy dzien suchosc w ustach,takie dziwne uczucie,nie jest tak bym miala duuuzo energi,u mnie jest odwrotnie :( nie umialam sie koncentrowac na tym co mowie.teraz juz jest lepiej,spie normalnie, tylko ze nie czuje bym chudla,jesc sie chce tylko sie ograniczam.a mam do stacenia ok 10 kg,i moj brzuszek po ciazy... mam duzo wody w organizmie, jak sie go pozbyc? po za tym nie moge tak cwiczyc bo na moim chorym kregoslupie sie to odbija ;/ nie wiem czy zrezygnowac czy brac dalej i efekty beda? poradzcie mi cos kobitki...

Gość alinsa
Witam.Nie przejmuj się tym że nie chudniesz ja też tak myślałam.U mnie było tak samo ale uwierz mi ja dzisiaj wzięłam 15 tabletkę zelixy15 i schudłam kupiłam sobie spodnie w rozmiarze 44 gdzie kupowałam 46.Byłam pod dużym wrażeniem.Nawet mi mówią że schudłam.Ale nie ćwiczę bo nie mam na to czasu i szczerze mówiąc mi się nie chce.Nigdy nie lubiłam W-F w szkole.Po prostu mniej jem i tyle a czasami nawet się zmuszam bo tak to mogłabym jechać na samej wodzie.Także nie przejmuj się i życzę ci cierpliwości i powodzenia.Jak masz jakieś pytanka to pisz.