Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw32

Zelixa 15 - nie chudne!

Polecane posty

Gość Iw32

Witam! Dziś wzięłam 25 tabletkę Zelixa 15. Przepisał mi ją lekarz - powiedział, że to dobry pomysł. Mam wzrostu 170 cm i ważę 80 kg. Pierwszego dnia miałam zgagę, czasami mam suchość u ustach i lekki niepokój. W ogóle nie schudłam. Czy ktoś tak ma? Jestem bardzo rozczarowana bo wiem, że ten lek to ryzyko. Co mam robić? Inne metody też nie skutkują.

Gość dalaj
a co do tej pory stosowałaś? znaczy jakie diety itp

Gość Iw32
Niskokaloryczne i sport – aerobik czy bieganie. Dało mizerny efekt. Rezygnacja ze słodyczy nie zadziałała.

Gość Iw32
Nadal Zelixa nie działa. Czy ktoś pomimo brania leku prawie miesiąc nie schudł????

Gość Iw32
polski odpowiednik Meridi

Gość tralalalalalalala
Na ulotce jest napisane, ze nie na wszystkich ten lek działa i jesli nie widac efektów po chyba 30 tabletkach to nalezy przerwac branie leku.

a lindaxa to lek genetyczny od merindy więc zelixa to to samo :) ja biorę lindaxę 15 2 miesiące brałam i schudłam 10 kg , ale trzeba tez ćwiczyć i mieć dietę, na samych tabletkach nie schudniesz :O dzis kupiłam kolejne 2 opakowania :)

Gość Iw32
dietę mam, a ruchu też sporo - biegam za 16 miesięczną córeczką. już samo ilość jedzenia powinna spowodować spadek wagi. mam nic nie jeść aby schudnąć???

ponoć im mniej się je tym mniej sie schudnie, nie wiem jak to jest z tym dokładnie... biegam za 16 miesięczną córeczką.---> twój organizm sie do tego przywyczaił i nie traktuje tego jako wysiłek , musisz zrobić coś więcej niż do tej pory , np ja zawsze jeżdze rowerem bo lubie , kilka lat już jeżdze i tez nie chudne , zwiększyłam dawkę i to sporo i wziełam się za rolki i sa efekty ;)

Gość po co sie szprycujecie
takim syfem ? Ty ojejuśku przy takiej wadze powinnas szybko chudnąć z dietą nieskokaloryczna i sporą dawką ruchu, a nie wpierdzielac jakies syfiaste tabletki. Nie macie ani odrobiny silnej woli ?

teoretycznie to powinnam ale nie jest tak miodowo :O ja mam genetycznie cos tam że nie będę chudła tak jak normalne "grubaski" dlatego faszeruję sie tymi śmieciami a dietę i ruch tez mam :)

Gość po co sie szprycujecie
no a jak odstawisz te tabletki , to co wtedy ? czy całe życie będziesz je brać?

Gość Iw32
łatwo krytykować jak samemu nie ma się problemów. a co zrobić jak je się ok 1000 czy 1500 kalorii dziennie i nadal się ma nadwagę? co robić? nie mam zbytniej możliwości na np. bieganie - sama zajmuje się dzieckiem bo mąż cały czas pracuje a z mała to dużo nie nabiegam. a ćwiczyć też długo nie mogę bo jej się szybko nudzi jak się nią nie zajmuje. i co mi zostaje? miałam nadzieję, że Zelixa pomoże mi schudnąć to 10 kg a wagę utrzymać później może dałabym radę sama.

mój lekarz powiedział zebym swoja lindaxe popijała szklanką CIEPŁEJ wody , nie robiłam tego oczywiście bo nie cierpie wody a co dopiero ciepłej , pozatyn nie wierzyłam ze mi pomogą wieć można by powiedzieć że to olałam ,ale dziś jak kupiłam je znowu to chyba jednak będę popijała ciepłą wodą bo na mnie działają , spróbuj też ciepłą wodą . na ulotce pisze tez zeby brac w trakcie posiłku lub niezależnie od posiłku (przynajmniej na mojej ulotce w lindaxie) ale w trakcie posiłku ma mniejsze działanie bo ta cała subitramina źle się rozkłada w organiźmie i ma słabsze działanie , tak mi mówił lekarz :)

Gość Iw32
ja Zelixa biorę rano jak wstanę i popijam 1-2 szklankami wody zimnej, nic o cieplej nie słyszałam aby miała lepsze działanie. wody pije dużo bo zdrowa a i lubię.

Gość Iw32
zelixa i lindax to to samo. na ulotce pisze aby brać niezależnie od posiłku i nic nie ma o ciepłej wodzie. gotowana i ostudzona czy tylko lekko podgrzana?

no tak , na ulotce nie pisze tego , nie wiem czy podgrzana czy jaka , wiem ze ciepła :P tyle mi powiedział lekarz, ale chyba lepiej zeby była przegotowana , tak myślę , ja spróbuję przegotowaną i lekko ostudzoną

Gość Iw32
czy komuś jeszcze Zelixa nie pomogła????

Gość do o jejuśku
a lindaxe kupujesz w polsce, bo była dostępna tylko w czechach???Polski lekarz ci przepisał i jest w naszych aptekach??? dziękuje za odpowiedź:)

tak kupuje lindaxe w polsce . za 30 tabletek płace 45 zł ale słyszałam że w niektórych aptekach to i za 60 są , taka różnica w cenie , szok :O

Gość Iw32
Ok.2kg mi ubyło. Byłam u lekarza,powiedział , że o dobry wynik. 30 dni wysiłku i tylko 2 kg. Straszne!!! Przepisał dalsze 30 tabletek a waga stoi. Już sama nie wiem co robic? Jak schudącć Jem ok 1000 do 1500 kalorii dziennie od 38 dni i tylko 2 kg schudłam. Jestem załamana.

Gość mysia85-20
hej ja na mer15 schudlam 30 kg!! z 90 na 60!! trzymalaam tak wage rok!! ake potem przestalam cwiczyc i dbac o siebie przytylam 19kg;(( czyli 79 kg wazylam zaczelam brac zelixe 15 bo to niby zaminiennik i za 60 szt 59 zl ale dziala wolniej;( tyko 7 kg przez 5 mc!!!!!!!

Gość Iw32
hej, według mnie to efektu nie widac. Tylko troszke mam luzniejsze spodnie w pasie I biodrach. Malutko. To dziwne z tym, że na Meridi sie chudnie wiecej niż na Zelixa. Przecież to to samo. Moja mama kupiła dzis Zelixa. Zobaczymy co bedzie u niej.

Gość kalina20
Hej Biorę Zelixe od poniedziałku... pierwszego dnia nie mogłam usnąć, a w nocy dopadła mnie suchość w ustach. Poza tym brak (jak na razie ) innych skutków ubocznych. W sumie nie czuję się tak bardzo głodna jak wcześniej...ale apetyt mam. Jem mniej (dominują warzywa i owoce), dużo piję i biorę Vitapil... podobno Zelixa osłabia włosy,a nie chciałabym aby zaczęły wypadać, bo i tak mam z tym problem ;/ Myślałam,że apetyt na jedzenie w ogóle minie,ale jednak nie minął -może za kilka dni...Przez te 3 dni zauważyłam , że zmniejszył mi się brzuch - to już coś ;) Czas pokaże co będzie dalej...:)

Gość mysia8520
powaznie oslabia wlosy?? kurcze a mi ostatrnio wypadaja z celbulkami;(

Gość misiuchna
witam! biorę zelixe od marca najpierw 1 opakowanie 10 , a później 15 , przez ten czas schudłam 15 kg. Skutków ubocznych nie mam , pojawił brak chęci na słodycze ,których jadłam sporo.Teraz tylko jak utrzymać wagę i odstawić tabletki ???