Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw32

Zelixa 15 - nie chudne!

Polecane posty

Gość ewe1986
6 tabletka?? Tak szybko chcesz sie poddac?? ja tez mam ten sam problem (odchudzanie po ciąży) przy tych tabletkach po ciąży to normalnie plyne heh tak sie poce po ciąży :P ja dziś wziełam 11 tabletke i głód dalej czuje ale sie nie poddaje bo juz schudłam 3kg wiec sie nie poddawaj!

Witam wszystkich serdecznie - jestem nowa.Dziś wzięłam 3 tabl.zelixy15.Mam b.dużo do zrzucenia bo mój wzrost to 157cm a waga 86 kg.Tak jakoś mi zostało po urodzeniu dwójki dzieci,no i brałam dużo leków na sterydach.Teraz marzę aby schudnąć bo czuję się fatalnie z tą wagą i popadam w jakąś depresję.Panicznie boję się wagi.Fajnie będzie wymieniać z Wami poglądy.Pozdrawiam serdecznie.

Gość Gradatim
Witam. Jestem na Zelixa od marca. Jestem na trapi hormonalnej, więc waga rosła mi bardzo szybko, pojawiły się problemy z sercem, brakło tchu już po wejściu na I piętro, bolały mnie kolana. A moja otyłość była bardzo dziwna, bo ręce i nogi miałam szczupłe a brzuch, kark...no cóż - wyglądało to strasznie. Lekarz rodzinny przepisał mi Zelixe, najpierw przez 3 miesiące byłam na 10 teraz na 15. Zaczynałam z wagą 88 kg, teraz waga 74 kg. Jest dobrze. Choć od miesiąca waga stoi. Mam wilczy apetyt wieczorem, ale wciąż wszak biorę hormony - muszę je brać już do końca życia. Normalnie jem to co jadłam. Ale pocieszam się tym, że ustąpiły problemy z sercem, nie bolą nogi, nie mam duszności, normalnie śpię. I wierzę, że utrzymam wagę, ale chce zejść do wagi 62 kg. Pozdrawiam. Dziewczyny nie załamujcie się, więcej wiary w siebie a się uda :)).

Witam .Muszę wam powiedzieć że ja dzisiaj wzięłam 21 tabletkę zelixy15 i mam 4 kg. mniej nie wytrzymałam i weszłam na wagę.Super się czuję.Trzymam za was kciuki.Pozdrawiam

Gość tez keidys to brałam
Meridie dokladnie i powiem wam tyle - TABLETKI DO NICZEGO NIE PROWADZA!! I tak przytyjecie. W chudniecie trzeba poswiecic wiele, dieta cwiczenia itd...

Gość myszka63
Ja kończę drugi miesiąc brania zelixy 15. Miałam suchość w ustach, drezcze,od 2 dni silne bóle żołądka. Zastanawiam się czy nie odstawic leku , bo do tej pory schudłam tylko 2kg. Do tego cisnienie mi podskoczyło.

Gość MeganCamey
ja dzisiaj rano wzielam 9 tabletke waga jakies niecale 3 kg mniej , szkoda ze Tobie tak wolniutko leca KG , ja sie obawiam efektu jojo i ze po odstawieniu jak sie rzuce na slodkie to popamietam ... :x co do skutkow to cholerna potliwosc suchosc i rano jak biore tabletka to mi wszystko sie unosi w zoladku ... bylby paw ale nie ma czym :P staram sie nie zniechecac ... STRES NR 1 na dzisiaj : WYPADANIE WLOSOW PO ODSTAWIENIU ://////// -nie chce byc lysa :x

Gość goha131
Witam. Tak sobie czytam ,bo jestem osobą przy kości i jestem przerażona waszą nie wiedzą na temat wszelkich środków wspomagających odchudznie. Wypadanie jest całkowicie naturalne bo faszerujecie się samą chemia która przy dłuższym stosowaniu wyrządza wam więcej krzywdy niż wam się wydaje. Jeżeli na tabletkach chudniecie przez miesiąc dwa kilo to chyba pójść do dobrego dietetyka który wam powie jak należy na prawdę sie odżywiać i gwarantuję że schudniecie więcej i będziecie mieć więcej satysfakcji. Ja na diecie 1500 kalorii schudłam w miesiąc 6 kilo. Potem chudłam po 4. Też kiedyś brałam tabletki ale nie podobały mi się te wszystkie efekty uboczne. Nie mówiąc o tym że wiele tabletek podnosi ciśnienie i przy dłuższym stosowaniu może doprowadzić do nadciśnienia. Mam wiele koleżanek które się faszerowały i mówiły że to tylko żeby zrzucić parę kilo ale potem efekt jojo i powrót do tabletek. Ale potem to one tak już dobrze nie działają bo organizm już się do nich przyzwyczaił. Człowiek o wiele wolniej chudnie... pozdrawiam...

witam, dzisiaj trzeci dzien biore zelixe 15 - jak na razie jedyne co odczuwam to suchosc w ustach i wahania temperatury - raz mi zimno i mam dreszcze a raz mi na maxa gorąco. Przed przyjęciem pierwszej tabletki zwazylam się (przy wzroscie 175 cm 80kg), zmierzylam w pasie, udach, biodrach, biuście i zmierzylam cisnienie. Na ulotce jest napisane, ze cisnienie powinno sie badac w pierwszej fazie przyjmowania tabletek co 2 tyg. Zdecydowałam sie na tabletki, bo nie moglam przez rok czasu zgubić zbednych kg po ciązy. Siedzenie z dzieckiem w domu spowodowało, że jeszcze bardziej przytyłam. Przestłam sie sama sobie podobać, a jak miałam kupić cos dla siebie w sklepie, to po przymiarkach od razu mi sie odechciewało. Kiedyś nosiłam rozmar max 40 (mam spory biust i biodra), brzucha praktycznie nigdy nie miałam. teraz nie mieszcze się nawet w 42, brzuch mi zwisa, biodra skoczyly o jakies 10 cm. Tragedia. Zważyłam sie i waga spadła o kilogram. Niby to dopiero trzeci dzien...

Hej ja już jestem przy 36-tej tabletce zelixy15 i schudłam 7kg.Też na początku miałam suchość w ustach i czasami zawroty głowy,ale teraz jest ok.Jak skończę drugie opakowanie zelixy to już nie biorę.Nie spodziewałam się że aż tak szybko zgubię te kilogramy.Ale naprawdę widać że schudłam czuję się super i noszę dwa rozmiary mniej.Po prostu extra.Zobaczymy jak to będzie po odstawieniu tabletek,ale mam nadzieję że dam radę i postaram się nie przytyć.Pozdrawiam

hej, dzisiaj wziełam szóstą tabletkę i mam 3,6 kg mniej :) nadal odczuwam straszną suchośc w ustach, ale staram sie dużo pić wody. Pomaga. Nawet nie mam wilczego apetytu, o jakim niektóre z Was pisały. Jam naprawdę bardzo mało, aż się sama sobie dziwię, że mozna tak mało jeść. Mam nadzieję, że po m-cu kg będzie o wiele mniej. Na razie mam tabletek na 2 m-ce.

Gość syla91
hej:)dziewczyny tak naprawde zeby schudnac trzeba miec silna wola.niedawno bylam w sanatorium zeby tam schudnac i udalo mi sie bez tabletek.bylo ciezko i to bardzo 5 posilkow dziennie trzeba jesc normalnie ale malo posilki wygladaly tak rano kromka chleba z szynka i pomidorem i herbata bez cukru 2 sniadanie owoc(1)np jablko obiad zupa ale bardzo malo wazowka i 2 ziemniaki schab gotowany bez soli woda nie gazowana i surowka podwieczorek sok np kubus i kolacja 1 kromka chleba.na poczatku ciezko jest ale da sie wytrzymac pozatym bardzo duzo ruchu przed sniadaniem pol godziny cwiczen i najlepiej wieczorem ale pamietajcie ze trzeba 2 godz po jedzeniu.tak naprawde teraz przytylam i juz nie wiem co robic zeby schudnac tak jak tam bo w sanatorium przez 25 dni schudlam 6kg.teraz szkola stres i nie ma czasu zeby gotowac takie obiady i to utrudnia chudniecie.postanowilam ze kupie sobie sprzet do cwiczen orbitreka teraz bede sie starala zrzucic kg mam nadzieje ze mi i wam sie uda.jesli chcecie piszcie do mnie chcetnie porozmawiam o tym problemie pokochamcie@wp.pl pozdrawiam :):)

Gość MxOxNxIxKxA
witam wszystkie pan Wczoraj był mój pierwszy dzień jak wzięłam Zelixa 15. (18.01.2010) Nie mam pojęcia czy te tabletki działają tak szybko czy to tylko siła perswazji, ale tak samo wczoraj jak i dziś musiałam zmusić się do jedzenia. Odczuwam głód, ale nie mam ochoty jeść. Jak się zastanawiam co zjeść to na wszystko mówiłam NIE!! Ale mam swój rozum, więc zmusiłam się do zjedzenia czegoś. Jeśli na kogoś te tabletki nie działają to chcę powiedzieć, że to może wina organizmu i jedyne co to może zmienić tabletki. Na mnie to działa!! potem napisze czy coś schudłam, choć wydaje mi się, że coś się schudnie przy jednym posiłku dziennie bo na resztę naprawdę nie mam ochoty. Biorę jeszcze do tego zestaw witamin. Jedyne zmiany jakie zauważyłam to: nie mam apetytu, jestem jakoś tak dziwnie pobudzona i czasami przechodzą mnie takie dziwne ciarki. więcej nie mogę napisać bo to dopiero drugi dzień. napisze coś więcej za tydzień (jeśli ktoś jeszcze uczęszcza na to forum???) Życze wszystkim powodzenia i wytrwałości!!!!!

Gość MxOxNxIxKxA
Wyżej ktoś napisałam o efekcie JoJo. Efekt JoJo będzie zawsze gdy ktoś zakończy dietę (1500 kalorii , czy tabletki, czy inne diety) nie ważne, najważniejsze jest to aby po zakończeniu diety nie wrócić do poprzedniego stylu jedzenia. Ja przez 1,5 mieisąca nie jadłam chleba, nie jadłam po 18 i codziennie wieczorem robiłam brzuszki, czasami chodziłam na siłownie. Przez ten czas przyznam się, że schudłam 6 kilo. Teraz kupiłam sobie tabletki bo chce schudnąć jeszcze 5 kilo. Będę ćwiczyć dalej, ale dobijał mnie ten wilczy apetyt, wciąż myślałam o jedzeniu i męczyłam się odmawiając sobie. Tabletki biorę tylko i wyłącznie z lenistwa. Ważyłam 66 kilo, po diecie opisanej wyżej schudłam do 60 kilo, po świętach doszło mi 2 kilo :-). teraz mam 61 kilo i mam nadzieję, że ten miesiąc przez który będę brać tabletki doprowadzi mnie do wymarzonych 56 kilo, a potem tylko starać się o utrzymanie wagi :-). Gratulacje dla tych co mają na tyle silnej woli aby nie musieć brać tabletek. Ja ją miałam przez 1,5 miesiąca. A mój problem to taki, że ja lubię dobrze zjeść. Na szczęście nie mam dużo do zrzucenia.

Gość kozucha
witam, ja dopiero od poniedziałku zaczynam. Ktoś tu jeszcze zagląda?

Gość XsX
Już tydzień zastanawiam się czy brać zelixe. Boje się skutków ubocznych, zwłaszcza że tabletek nie przepisał mi lekarz.

Gość kozucha
:) mnie tez nie. Ale inaczej chyba nie schudne. Chodzi mi o uderzeniowy efekt:):):) ( znam skutki uboczne i stwierdziłam , ze najwyzej przestane je brac. ) od wczoraj jestem tez na diecie dukana:) pozdrawiam

Gość chicken117
Czesc ja dzis zjadlam dopiero 4 tabletke zelixy 15 mg i nie wiem co na ten temat sadzic. Zona moje kuzyna nie je prawie nic, nie chce sie jej, a co do mnie to w pierwszy dzien owszem zjadlam sniadanie i potem po wieczor 2 kanapki i to bylo wszystko. Ale w kolejnych dniach zaczyna mi sie chcec jesc :( Oczywiescie ograniczam sie i zjadam 3 male posilki dziennie a pomiedzy to jakis owoc czy marchewke i to wszystko ale glod czuje. Jem do tego chrom i tak mam smaka na slodkie ale oczywiscie sie zawzielam tylko ciekawe na jak dlugo. Oprocz tego jezdze na rowerze stacjonarnym i staram sie cwiczyc co dziennie. Czuje po sobie ze cos tam spadlo troszke, chodzi mi o boczki. Moze z czasem efekt bedzie lepszy i przestanie mi sie chcec jesc teraz to bardziej moja wola mnie motywuje i sila perswazji ze to pomaga na laknienie :P Za tydz sie zwaze i doniose o wynikach. Pozdrawiam

Gość kruszynka57
ja biorę Zelixę 15 od 25 stycznia i schudłam 3 kg mam 168 cm wzrostu waga 98 kg dziś ważę 95 kg żadnych skutk ubocznych narazie nie mam

Gość chicken117
5 dni i 3 kilo? Super efekt, ale czy ty wg cos jesz?

Gość chicken117
Aha dodam, ze dzis zauwazylam, ze jak zjadlam tabletke nadczo i popilam niecala szklanka wody do odczuwam mniejsze laknienie niz jak polykalm ja po sniadaniu. I caly czas stoi mi cos w gardle i nie chce mi sie tak jesc jak np wczoraj. Moze to o to chodzi.

oczywiście, że jem, ale mam dużo niejszy apetyt tabletkę jem rano i popijam szklanką wody każy posiłek rozpoczynam wypiciem szklanki wody

oczywiście, że jem, ale mam dużo mniejszy apetyt tabletkę biorę rano i popijam szklanką wody każdy posiłek rozpoczynam wypiciem szklanki wody

Gość afibronkakakakaka
sprzedam Afibron 10 odpowiednik zelixy orginalne!Obecnie przezucilam sie na zelixe i zostało mi jedno opakowanie afibronu.Jak ktos chetny pisac na Kisserka1604@interia.pl

od 4 dni lykam zelixe a apetyt mam jak zawsze kiedy to zaczyna dzialac bo puki co to odczowam tylko skutki uboczne

Gość kozucha
Witajcie hmmmm 4 dzień :) biorę dopoludnia naczczo, tez popijam dużą ilością wody. Dobrze się czuję , nie mam praoblemów z koncentracją , ze spaniem. Tylko suchość w ustach i moze bardziej się poce ( ale bez przesady) czasem czuje ze mi zimno ( ale to chyba o ten efekt termogenezy chodzi). Apetyt -hmmmmm moze nieco słabszy, mniej mnie ciągnie do słodkiego i podjadania. Ale jak narazie waga stoi:( Musze pomyśleć o jakiejś aktywności fizycznej chyba:):):) pozdrawiam

Gość ewela20.k
Dziewczynki ja mam mały problem mam wzrost 160 i wage 86 kg chcę zacząć brać zelixe ale się boje bo mam nadciśnienie i w żaden spoób nie mogę schudnąć a z miesiąca na miesiąc mi przybywa kilo, czy która z was miała taki przypadek i takie schorzenie proszę o odp

ja mam nadciśnienie ,biorę Zelixę i na razie nie ma żadnych problemów.....zapisał mi ją mój lekarz