Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intim tatoo

Pytanie do kobiet.Jaka jest wasza reakcja na tatuaz w miejscu intymnym u faceta?

Polecane posty

Gość intim tatoo

Macie jakies uprzedzenia do tatuowania okolic miejsc intymnych u faceta czy na was to jakos dziala,podnieca.Prosze o odpowiedz

Gość pękłabym ze śmiechu

Gość nie wiem bo
jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam ale chcialabym cos takiego zobaczyc

Gość kurdeznowu
moj Mariusz ma na fiutku ciastko wytatuowane- a to po to zebym mu chetniej loda robila bo straszny łasuch ze mnie:P

Gość intim tatoo
No wiesz?!!!! poczulem sie urazony:P to powazna sprawa w koncu, zastanawiam sie nad jakims motywem zwierzecym np motylek co o tym myslcie?

Zależy jaki by był... Osobiście spotkałam się tylko z kolczykiem w tym miejscu:P

Gość intim tatoo
nie wiem co widzicie zlego w motylku:P chcialem go sobie wytatuowac moze nie na ptaku ale na podbrzuszu byloby spoko, czesto nosze rurki z niskim stanem i tatuaz byloby widac:P mysle ze to intrygujaco by wygladalo i krecilo laski, co myslicie?

Powiem Ci co mnie by kręciło,tylko znajdę ten tatuaż,chwilka :P

Gość intim tatoo
myslisz ze róże bylyby lepsze? hmm jakby sie zastanowic to moze masz racje, bo motylki to oklepane troche sa... a mi tez zalezy na oryginalnosci, a moze masz jeszcze jakies pomysly na motywy w miejscu intymnym?

Gość intim tatoo
bez przesady nie jestem jakim lowelasem:P moze ty na tkich burakow trafiasz ale to tez swiadczy o tym jaki sama prezentujesz poziom:P a te tatuaze sa niezle ale ja wole cos innego, i mam tez pytanie czy kreca was takie tatuaze? co byscie sobie pomyslaly o takim fajnym zadbanym kolesiu w niskich rurkach koszulce fajnej, a spod koszulki wystawalby zalotny motylek?

Gość intim tatoo
nie widzialas bo malo swiatowa jestes:P a ja mysle ze dziewczyny obyte w swiecie napewno docenia zalotny tatuazyk...

Gość intim tatoo
podbijam temat!!! czy nikt nie ma ciekwych propozycji zalotnego tatuazu dla mnie??? bo nie moge sie zdecydowac:((

\"moze ty na tkich burakow trafiasz ale to tez swiadczy o tym jaki sama prezentujesz poziom\" Słucham? Piszesz o tatuażu w kontekście zarywania lasek,ja na to,że to żałosne,a Ty,że ja mam takich znajomych?Jaki sens? :o Mam znajomych, którzy są tatuażystami albo takich, którzy dość głeboko siedzą w tej sztuce, zapewniam,że nikomu tak głupi pomysł jak Tobie nie wpadł do głowy. Gdyby jeszcze to coś prezentowało...ale motylek na łonie?Litości.

Gość intim tatoo
hmm juz widze po twojej wypowiedzi kocyku jaki poziom reprezentujesz, zalosna jestes, oceniasz innych a na sibie spojrzec to juz nie laska?? i nie smiej krytykowac mojego pomyslu bo sama pewnie nie masz odwagi na jakikowliek tatuaz durna babo:P

Siebie oceniam codziennie,Ciebie mogę dzisiaj po tym co piszesz.Jakieś wnioski z tego wysnujesz oprócz tego,że oczywiście jestem żałosna,czy nie bardzo? Odwagi?A na co tu miec odwagę?Będe chciała to sobie zrobię,narazie zbieram pieniądze.

Gość intim tatoo
oceniasz powiadasz??? wiec chyba nie wypada ta ocena pozytywna skoros taka zgorzkniala>:P zazdroscisz mi ze sie odwazylem i plujesz jadem ot co:P

Gość buhahahahhahahahahaaswiatowa
na ten prowok daja sie nabrac tylko tumany :)

Mam kipieć radością,że są tacy faceci, którzy zrobią byle bzdure,żeby tylko zaimponowac co głupszym laskom? "odważyłem"- tak, jestes taki dzielny :classic_cool: Prowokatorze.

Gość yokokannosora
ja posiadam na wzgórku łonowym taki tatuaż : http://tattoodesignspictures.com/images/Butterfly-tattoo-1.jpg mam go juz 3 lata i jestem bardzo zadowolony, rowniez maz facet :) nie wiem, jak wy dajecie sie wkrecac w ogole w takie topiki. oczywiste, ze denny prowok i tylko gamonie faktycznie tego nie zauważą :P

Gość yokokannosora
kurde jak ja pisalam xD zadowolony, rowniez moj facet* :D

Gość yokokannosora
grr...zadowolona*............. gejem to moze jest autor, jesli chce motylka