Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek...1985

gdzie się podziały szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość bartek...1985

no właśnie...gdzie? na ulicach same tłuste laski

Gość kochany tluste
tez maja serce i umieja sie bzykac , i zawsze masz sie do czego przytulic. ja osobiscie nie lubie szczuplych kobiet

Gość jestem tu o właśnie tu
szczupła, ale zajęta.

Gość to czemu je nazywasz laskami
a ty kamilcia nie naciagaj

Gość wyemigrowały w poszukiwaniu
dobrych w łóżku facetów

Gość bartek...1985
nic nie mam do grubszych....ale... czemu dziewczyny juz tak nie dbają o siebie...noszą noszą krótkie bluzeczki biodrówki a tłószcz wylewa im sie z boczków... to dla mnie nie jest atrakcyjne i nie moge sie z tym pogodzić ze coraz częściej to widze

Gość bartek...1985
sorki tłuszcz

Straszne ^^ jestem szczupla ale jak slucham takich wypowiedzi to sie za glowe lapie, zal mi cie skoro tylko na wyglad patrzysz

Gość bartek...1985
ale jakby chciały to mogłyby się postarać a tak to tylko głupie gadanie....jezu jaka ja jestem gruba.... ale nic nie robie z tym aby to zmienić

>> dlaczego Tobie to przeszkadza? Bo kolega, tak jak ja, jesteśmy estetami i lubimy patrzec na kobiety, a nie tłuste mastodonty, które zapocone toczą się po chodnikach :o

Gość a wy palanci
A wy palanci jacy jestescie? jaką macie budowe? heee pewnie albo szkapy ,wieszaki,albo piwne brzuchy na siebie sie popatrzcie czy jesteście tacy jak powinniście być a jak wam coś brakuje to zacznijcie zadawac sobie pytanie"dlaczego jestem taki chydy? albo dlaczego mam taki paskudny piwny brzuc ha ha ha ha ha ha

>> jaką macie budowe? 😴 186 cm, 40 cm w mule, 19 w kroku. Wysportowana sylwetka, ładnie odznaczony kaloryfer na klacie, umięśnione uda. W teatrze moge grac postać Apollo :classic_cool:

Gość Seviglimcia
a ja jestem szczupła ale mam taka gruchowata budowe ;/ szczupły bardzo brzuch wypukła pupa ;/ jeeej

Gość idiotka do idiotki
przy wzroście 167 cm jakie powinnam miec wymiary i wagę by uznać mnie za szczupłą, bo nie wiem gdzie pasuję?

Gość a wy palanci
a kto powiedział że kobieta akuratnie taka sylwetka sie podoba? ha ha ah zagalopowałeś sie rumaku dla jednych może masz sylwetke ok a dla innych możesz okazac sie paszkwilem ha ha ha

Gość bardzo dobre z ta emigracja
brawko :) :)

Gość bartek...1985
bo kobieta powinna być delikatna,powabna... przedewszystkim powinna o to zadbać...

Gość bartek...1985
a ty seviglimicia sie glupio nie tlumacz ze niby jestes szczupla ale masz gruba dupe!! gruba dupa= gruba TY i nie wmawiaj sobie ze szczupla jestes, woz albo przewoz moja droga:PPP

Gość bartek...1985
przeszkadza mi koralowa bo nienawidze tłuszczu-kojarzy mi sie ze spaslakami i maciorkami, nie ma to jak szczuple cialo

Gość Seviglimcia
Moze i nie jestem szkapą ...wieszakiem ... super modelką .. ale facetom się podoba to jaka jestem

Gość idiotka do idiotki
myślę, że to sposob ubierania sie powoduje, iż myślicie - ale tłuścioch, zbyt małe bluzki, krótkie spódniczki kiedys dziewczyny miały lepszy gust i byly samokrytyczne, ubierały się stosownie do swoich wymiarów, dlatego nic im się nie wylewało, teraz myślą, ze o ich figurze świadczy rozmiar który noszą, a że noszą rozmiar o dwa mniejszy niż powinny to tak obleśnie to wyglada

Gość bartek...1985
podoba powiadasz??? szczerze w to watpie, pewnie tak mowia zeby cie nie urazic a tak naprawde uwazaja cie za tlusta, oszukuj sie dalej:P

Gość a wy palanci
ooo zgadzam się dobrze dobrany rozmiar !!!

Gość bartek...1985
mnie przeszkadza jedynie to ze dzisiejsze dziewczyny nie dbają o swoją figure i ze coraz mniej jest tych pięknych Polek które tak każdy chwalił... Robi się u nas jak w USA

Gość Seviglimcia
Haa ja swoje wiem ....waze niecałe 50 kg i wcale nie jestem gruba ..nie wciągniesz mnie w kąpleksy bo z tego już wyrosłam