Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek...1985

gdzie się podziały szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość bartek...1985
hhee dobre....moze rzeczywiście za duzo pokus

Gość tinaila
wiesz ja tez moglabym sie podtuningowac ale nie warto wyjezdzam za granice i jakos odzywam ps wlasnie jak wyglada prawdziwa polska dziewczyna? pytam bez ironi

Gość Seviglimcia
moja mama mówi zawsze że kiedys nie bylo tyle łakoci to sie chociaz nie spasła ,,,

Gość Seviglimcia
a gdzie zagranice ?tak z ciekawosci

Gość tinaila
z reszta niewiem ja mieszkam w wawie, tu jest ostra konkurencja, duzo pieknych kobiet piekna kobieta to zadbana kobieta, ta chuda i ta pzry kosci niestey polacy sa Szarzy

Gość idiotka do idiotki
jeżeli mowisz kiedyś to poszukaj zdjec swoich kobiet w rodzinie, czy one przy wzroście 167 cm miały 50 kg watpie w to bardzo i nikt nie twierdził, ze sa grube. Wlaczfilmy z lat chociazby 90, uwielbiana przez mężczyzn Sabrina na 100% nie zmieścilaby sie w twoich wymiarach. Myślę, ze troszkę masz zaburzony obraz szczupłosci

Gość tinaila
anglia, holandia ps darujcie sobie teksty o czarnoskorych mezczyznach

Gość Seviglimcia
hmm a jakiego obywatelstwa panowie ci sie podobaja ?

Gość bartek...1985
polska dziewczyna jest delikatna,(z tym szczupla lub normalna),ma miły wyraz twarzy(nie wykrzywiona twarz z gumą lub fajka w buzi),naturalna,(lekki makijaz) no i taka z którą jeszcze mozna normalnie porozmawiac anie c 2 slowo kurwa.itd

Gość tinaila
ps anglicy nie sa tacy ladni, ale bardzo zadbani,fakt polacy i polkinie maja tyle kasy zeby o siebie dbac, tam zagesczanie wlosów, sztuczne rzesy to prawie norma

Gość Seviglimcia
hmm nie palę , maluję tylko rzęsy , co 2 słowo to nie ku** u mnie , jestem delikatna i nie wykrzywiam mordy ...

Gość tinaila
w holandi oszalalam ,ale wiesz nie znam jezyka, wiec to tylko tak w sferze marzen ale nie pzrypuszczalam e tacy faceci istnieja

Gość Seviglimcia
hmm mi się podobają czarnoskóry dalczego by nie ? :)

Gość idiotka do idiotki
bartku może zmień towarzystwo, bo naprawdę jest mnóstwo takich dziewczyn, ale ich możesz na ulicach nie zauważać, bo one nie muszą wulgarnym zachowaniem i strojem przyciągac mężczyzn

Gość K.86
Oj tak- Holendrzy O_O Jak oglądam jakieś transmisje sportowe to w holenderskiej drużynie zawsze jakieś ciach są ;-) Ale Polaków też jest wielu bardzo przystojnych. Dziś chociażby z pięciu widziałam :-)

Gość tinaila
haha bartek to 90 %moich kolezanek dziwne ze najwieksze wziecie mialy wlasnie te z faja w ustach ale jest cos w twoim opisie co mnie irytuje, polka ma byc taka potulna owieczka ja jestem z natury spokojna, ale czasem "wychodzi ze mnie atka patologia" zeby pokazac ze jestem czlowiekiem do hcolery a nie kotkiem ktorego mozna zaglaskac na smierc dosc wychowywania polek na zachukane kobiety, dosc falszywej skromnosci

Gość Seviglimcia
Hee ja tam nie mam ideałów ..Jak facet mi się podoba to mi się podoba i już ... Ale jednak cos mam do tych czarnych oczek :)

Gość bartek...1985
nie mnie to raczej odpycha...mają wzięcie bo twoim kolegą wydają się łatwe....

Gość Haaaajde Made
20:52 [zgłoś do usunięcia] bartek...1985 filigranowe to malutkie i szczuple czylli takie jak misie podobaja(mój ideał) ale to nie zależy od ćwiczen czy czegoś tylko od typu budowy ... a niekażdy jest taki sam

Gość Weronika29
Jak wam sie nie podobaja puszyste panny to na nie nie patrzcie. mysle ze zadna z nich nie chce taka byc.

Gość bartek...1985
sam też to wiem z dośwadczenia.... spotykałem się nawet z takimi...ale na dłuższą mete nie da rady....i coraz bardziej mnie to przygnębia ze nie moge znalezc tej prawdziwej dziewczyny

Gość tinaila
ja czarnych mezczyzn nie lubie, chodzi mi o ich mentalnosc tylko prosze nie pisac ze traktuje ich z gory,bo oni rbia to samo slyszac slowo polka pisze to w oparciu o wlasne doswiadzcenie spotkalam jednego fajnego na 10

Gość tinaila
coz bartek musisz emigrowac ja jak tylko koncze studia to wyjezdzam albo zostaje i czekam na cud

Gość a ja wam powiem tak
nie bede tu sie rozpisywala czy jestem gruba czy szczupla nic niekomu nie musze udowadniac... rozwala mnie w facetach mowiacych dlaczgo kobiety sa tak spsione, to ze oni z natury sa szczupli i nigdy nie musieli sie odchudzac. Kazdy wie ze otylosc to choroba psychiki nie ciała.Zeby schudnac najpierw trzeba sobie w glowie poukladac. Wiec ktos kto sie nigdy nie odchudzal nie zrozumie tych co sa ciagle na diecie. Rozumiem jeszcze jakby wypowiadal sie jakis samiec na ten temat ktory np ciezko pakuje na silowni i wie ilu wyrzeczen to wymaga, ale jezeli mowi to jakis Bartek ktory pewnie wazy 70 kg, obraza ludzi ktorzy maja z tym problem to nie jest to dla mnie zaden argument. Poczekaj az zonka po ciazy utyje, juz jej wspolczuje mezulka 🖐️

Gość K.86
Do mojej koleżanki (tak nawiasem mówiąc- 100% naturalnej, niepalące, nieklnącej i raczej niepijącej, bardzo fajnej dziewczyny) podchodzą tylko czarnoskórzy ;-) Nie wiem z czego to wynika, bo nie jest jakaś "specyficzna" czy nie jest typową pięknością, ale na prawdę jak ją ktoś zaczepia to albo menel albo murzyn... ALe ona też uważa, że oni są zbyt pewni siebie...

Gość Seviglimcia
ale mówisz o tzw. ,,murzynach'' czy o arabach czy ...

Gość bartek...1985
to ze mi sie podobają to niekoniecznie takie muszą być...

Gość Seviglimcia
bo moze on inna sie im wydaje

Gość Skins
istnieje jescze pare ale pewnie zajęte...

Gość bartek...1985
a wy i tak swoje! dobra spadam dalej na poszukiwania...