Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie_kobietki

które??

Polecane posty

http://allegro.pl/item642199466_zaproszenia_slubne_sliczne_4_rodzaje_papieru.html zdecydowalismy sie na te zaproszenia, co o nich myslicie? No i teraz niewiemy który wybrac papier bo wstążka ecru albo bordowa a papier myslelismy nad skórą lub tkaniną lnianą, ale niewiem moze lepiej prązki albo te kropki w sumie neiwiem jak w realu bedzie to wyglądało moze wy macie jakies podpowiedzi z góry dzieki

Gość ////////
mi sie najbardziej podoba z bordową wstązką

ale jaki papier wybrac? no i słuchajcie w cenie zaproszenia nei ma koperty, czy dokupowac oddzielnie do nich koperty czy bez kopert rozdawac mąż mówi ze bez kopert rozdawac bo ta kokarda moze tak sie zgniesc w kopercie ale znowu bez kopert tez tak głupio

Gość ja tez chcialam takie zaprosze
nia ale rozmyslilam sie bo wedlug mnie to one wygladaja fajnie ale tylko jak są zlozone , bo jak sie rozlozy to taka zwykla kartka a4 no i to mi sie osobiscie nie poddoba wiec wybralam takie otwierane z boku

Gość PELARGOSIA
tkanina lniana najfajniejsza faktura kolor błekitny albo bordowy

Gość zdecydowanie z kopertami

Gość nowa kasa
brzydkie te zaproszenia. Za 2,5 to możecie wybrac ładniejsze.

to pokaz inne ladniejsze

Gość impresja_12
Zaproszenia ręcznie robione..podpowiedzcie_kobietki..jak już to wybrałabym na papierze skórka i w kolorze bordo lub złotym bo są najbardziej eleganckie. Te justy są w takim samym stylu ale bardziej dekoracyjne..sama kupiłabym te..gdybym wybierała między tymi dwoma wzorami. Te pierwsze mogą być w kopercie, te drugie już nie. :)

Gość nea11
kropki albo lniana, z przewaga dla kropek wstazka bordowa i nie przejmuj sie tak szczegolami bo zoproszeni i tak nie beda tych zaproszen analizowac ani trzymac w ramkach ja robilam sama, i zastanawialam sie nad kazdym szczegolikiem a to wszystko po nic.... ma byc ladnie i tyle nie spedzaj za wiele czasu nad zastanawianiem sie... pzdr

dziewczyny a co myslicie o tych zaproszeniach które pokazała justaaaa dokladnie chodzi mi o wzór N4 albo N21a no ewentualnie N13 justaaa a dostalas juz te zaproszenia i który wzór wybralas? Bo nei chce zamawiac próbek bo malo czasu mi zostalo slub we wrzesniu wiec zapraszac powinnismy juz pod koniec czerwca

ja wlasnie zamowilam N21 paczka zostala wczoraj wyslalana wiec pewnie beda jutro to dam znac jak sie prezentuja kurcze a ja mam slub 15 sierpnia i troche za pozno obudzilam sie z zaproszeniami mam nadzieje ze do 20 czerwca je wszystkie porozdaje to akurat beda mieli miesiac goscie na potwierdzenia

a mozna zrobic tak by nie pisało ze zapraszają młodzi z rodzicami ???? tylko ze sami młodzi???

Gość nowa kasa
Naprawdę jestem zdziwiona Autorko, że wybrałaś takie zaproszenia, bo moim zdaniem 2,5 za zaproszenie to wcale nie mało i w tej cenie można ładniejszych szukać. Materiał na takie zaproszenie będzie kosztować gdzieś 40 gr (papier i wstążeczka) do tego powiedzmy 20 gr drukowanie. Wychodzi 60 gr za jedno takie zaproszenie. Ja Ci mogę zrobić za 1,4 zł takie.

do oliviii oczywiscie ze tak, przesylaja ci linka z przykladami tekstow i kazdy tekst mozna dowolnie modyfikowac nam wesele finansuja rodzice i zapraszaja tez takich gosci ktorych ja bym raczej nie zaprosila sama z siebie wiec ten tekst byl dla mnie ok no i najbardziej mi sie podobal bo jest taki zwyczajny

zaproszenia już przyszly , są cudne i starannie wykonane, wczesniej myslalam o wstazecce ecri ale teraz ciesze sie ze wybralam bordowa szczerze polecam!!!1

a mozesz wkleic jakies zdjecia zrobione przez siebie wiesz jak one wyglądają tak normalnie ??

Gość zaproszenie nr 1
ZDECYDOWANIE :)