Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona jest szalona

Panowie czy sądzicie ,że dziewictwo to skarb ?

Polecane posty

Gość Ona jest szalona

Gość wsdfdf
Tak.

Gość wicher zimowy
to zalezy komu ma być podarowany i czy go doceni pewne jest, że można go spieniężyc

Gość Ona jest szalona
np dziewcitwo do ślubu no albo dal tego jedynego partnera

Gość ekoeko
ludzie darujcie sobie ja nie trzymam swojego dziewictwa dla faceta tylko dlatego ze nie spotkalam "tego" faceta do pewnego wieku jest skarb ja mam 25 lat i nie ludze sie ze facet nie bedzie zastanawial sie czy cos ze mna nie tak ale wszystko jest do przeskoczenia

Gość wsdfdf
Zalezy na kogo trafisz. Dla niektorych to bedzie cos wartosciowego dla niektorych nie.

Gość berg berg berg
samo dziewictwo nic nie znaczy, dla mnie to raczej kłopot ważna jest osoba ze wszystkimi swoimi cechami zarówno psychicznymi, intelektualnymi jak i fizycznymi

Gość Ona jest szalona
no a co sądzicie o tym jak facet jest również prawiczkiem ?i trzyma ten skarb dal niej ?

Gość Tak Są
dobrze zrozumiałem ? 25 letnia dziewica? jestes dobrze wychowana przez rodziców czy nikt Cie nie chce?

Aczkolwiek dodam jeszcze, że pewnie obawiałbym się, że w końcu ewentualna żona-dziewica-przed-ślubem zapragnie w końcu zobaczyć jak to jest z innym facetem i mnie zdradzi.

Gość Ona jest szalona
nastolatka :)

Gość ...XYZ....
Ja tam jestem dziewicą i się z tego ciesze ^^ Wole być dziewicą niż taką panną co daje na prawo i na lewo... Ale cóż nie o tym jest ten temat ^^

Gość Ona jest szalona
ja też .... MIałam kilka propozycji nawet pomimo młosego wieku ale raczej zamieżam dobrze sie prowadzać

Gość wsdfdf
Juz bylo 100 takich tematow. Zaraz przyjdzie tutaj Zygmunt W. i powie, ze wszystkie dziewice to pasztety i beda zdradzac z ciekawosci jak to jest z innym. Inni sie z tym nie zgodza podajac przyklady ze jednak tak nie musi byc .... Nudne to juz sie staje.

Gość Pdpadsad
Było było ale warto by się zastanowić nad tym , ze jezeli skarb to dziewictwo to panowie tez moze powinni a raczej nie powinni bzykac na prawo i lewo ?

Gość Skarb chyba dla pojebanego
Araba co kozy rucha, a Arabki w odbytnicę i potem osranego chuja pcha w dziewiczą pisdę

Gość ...XYZ....
Ona jest szalona hehe masz racje. Mój chłopak wie że jestem dziewicą i gdy zażartowałam że jestem w ciąży z kolegą to nie wiedział co powiedzieć bo jestem taką "grzeczną" dziewczynką. Miał same panny co chciały się z nim bzykać no ale jak twierdził żadnej nie dotkną.

Gość Tak Są
a ja chce dziewice bo nigdy nie miałem , myslałem ze wygineły , ale paszteta to nie :P:P:P

Gość ekoeko
dobrze zrozumiałem ? 25 letnia dziewica? jestes dobrze wychowana przez rodziców czy nikt Cie nie chce? haha ani jedno ani drugie nie wien co rozumiesz przez slowo ze nikt mnie nie chce, bo jesli myslisz o zalosnych karykaturach noszacych miano mezczyzn to oni rzeczywiscie sa nikim

Gość Ona jest szalona
Tzn wiesz ja nie jestem jakaś grzeczna ...ale dziewictwa bede sie trzymac a ile masz latek ?

Gość Skarb chyba dla pojebanego
XYZ, to masz oznaki walenia cnoty w mózg, lasuje ci się na całego, głupia pisdo

Gość Ej ..popatrz na siebie
a od arabów się odpierdolić

Gość relikwiarz
nie. Może w afrykańskiej wiosce, gdzie żonę wymienia się na ilość krów czy kóz to skarb, ale w XXI wiecznej Europie raczej nie :P

Gość Ona jest szalona
a chciałbyś kiedyś żonę , która od 17 lat miała tylu partnerów i opinie puszczalskiej ?

Gość *baca*
Ekoeko no jesli przyciagasz \"nikogo\" to moze sama nie masz za wiele do zaoferowania.

Gość ekoeko
ja jestem aspoleczna, wina wychowania, genow do tego dochodzi aparycja polskich panów generlanie kafeteria wyleczyla mnie z kompleksow to ze jestem dziewica zwisa mi i powiewa, zreszta jaka ze mnie dziewca skoro sama sobie robie dobrze:P

Gość *baca*
Dziewictwo to jest skarb, ale dla ludzi, ktorzy maja tez jakies zasady.

Gość No jasne że skarb możesz
puszczać się na "dziewicę" i brać opłatę za rozdziewiczenie, głupia krowo

Gość ekoeko
"Ekoeko no jesli przyciagasz "nikogo" to moze sama nie masz za wiele do zaoferowania" hm a moze jestem wyjatkowa, wiesz wielu geniuszy doceniono po smierci moze i ja pzreroslam swoje czasy i polskie spoleczenstwo:P