Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa poker face aa poker face

Dzien dobry, przyszedlem do corki..

Polecane posty

Gość aaa poker face aa poker face

Do mojej corki? Jak ty wygladasz, skad ty wziales te rzeczy? Moja corka z takimi jak ty sie nie zadaje, to porzadna dziewczyna!! Pamieta to ktos??

Gość do damiano
chodzi do kosciola i spiewa w chorze :D

Gość maliga
ja pamietam:D Twoja corka hahaha Twoja corka nie jest całkiem taka doskonała, nigdy ja nie była chociaz czasem sie starała;-)

:D:D:D:D Twoja córka nie jest taka calkiem doskonala Nigdy nia nie byla chociaz czasem sie starala Pamietam jeszcze kiedys dawno w podstawowce Odbierala kabla pod lawka na klasowce Pokrotce opowiem panu o co tutaj biega Na przyklad corka twoja bardzo lubi na Szweda 6/9, jezdziec, perskie oko i te sprawy We wszystkim niemal doszla do niebywalej wprawy zabawy lubi tez inne, nie zaprzeczam Skory, lancuchy, nie wspominajac pejcza Lubi tez bardzo kiedy jej przypalam cialo Wszystko to robi jednak ciagle jej za malo ! kiedys za gowniarza sluchalam tego :P

Gość Migotka0202
:) co jeszcze pamietacie ?

Gość barabarabara
liroy - feniks 🖐️

nie wiem, jak inni, ale ja swego czasu znalam wiekszosc tych utworow na pamiec..fajnie mi sie kojarza, z taka beztroska mlodziencza:P prawie tak jak blue dabudi dabu da i inne coco jambo:)