Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadkowa wnuczka

moj zmarły dziadek chodzi po domu!

Polecane posty

Gość dziadkowa wnuczka

2 tygodnie temu umarł mój dziadek. Mieszkał z nami. Od tego czasu słychac w nocy jakies kroki, moja mama mówi ze czuje go na poduszce, moją siostre zbudziło szarpanie za ramie... Ja czuje zapach wieńca pogrzebowego... Boje sie.. :(

Gość tylia
brrrr aż mnie ciary przeszły... ale sądzę, że sami się nakręcacie

Gość errrtteee
nie bój się jakie miałaś z Nim stosunki? Krzywdy Ci nie zrobi. Może chce żebyście się za Niego pomodlili?

Gość maturka4
Czy był złym człowiekiem? Czy to Wy byliście dla niego jak wrogowie? Od tego zależy, czy powinnas się bać

Gość dziadkowa wnuczka
mysle ze to moze o to chodzic, dziadek nie byl zbyt wierzacy... moze i sami sobie to wmaiamy... ale ja sie po prostu boje spac. Wiem ze mi nic nie zrobi, ale sama swiadomosc ze gdzies obok stoi.,..

jak moj wujek ktorego bardzo lubilam zmarl to tez w nocy bylo slychac kroki,a my mieszkalismy w kamiennicy i mielismy drewniana podloge

Gość dziadkowa wnuczka
nie był zły, tylko bardzo porywczy... z babcia sie kłócil, ale przeciez nikt nikomu nigdy zle nie zyczyl... Kochalismy go mimo wszytsko, w zyciu tak nie plakalam ja na pogrzebie

Gość errrtteee
to pomódl się, może pomoże

Gość barabarabara
o koorwa , az sama zaczelam sie rozgladac i nasluchiwac.. :o

Gość dziadkowa wnuczka
przepraszam ze was wystraszyłam :)

Gość a jak.....
mi też się wydawało że po śmierci mojego dziadka dzieją się różne rzeczy w domu ale przestań o tym myśleć wiele robi wyobraźnia i pomodlić się nie zaszkodzi, mi mój dziadek przyśnił się po śmierci i mogłam z nim porozmawiać i powiedział mi że więcej mi się już nie przyśni i że u niego wszystko dobrze ten sen mi bardzo pomógł bo byłam do niego przywiązana

Gość magda albo lena
jak widzę słowo duch to już się boję :(

Gość magda albo lena
to działa tak, że człowiek najbardziej nie boi się ducha, a boi się wystraszyć i wyczekuje i wszystko go może wystraszyć... ale może jakies energie są...?

Gość a jak.....
może dla niektórych to śmieszne ale ja bardzo przeżyłąm śmierć mojego dziadka i wierzę że ten sen nie był zwykłym wytworem mojej wyobraźni tylko czymś więcej

Gość a jak.....
i wydaje mi się że właśnie jesteś teraz przewrażliwiona i w różnych hałasach doszukujesz się czegoś niezwykłego

Gość dziadkowa wnuczka
ja pamietam , jak sniła mi sie moja prababcia, która umarła jak miałam 7 lat, ale pamietam nawet jej głos i jej długi warkocz. Moj tata umarl jak miałam 6 lat i czesto modliłam sie zeby mi sie przysnil, bo go nie pamietałam w ogole. I przysniła mi sie moja prababcia. Siedziała na krzeselku w kuchni,ale wiedziałam ze juz nie żyje. Powiedziała "Tata jest tam na gorze ze mna, opiekuje sie wami i bardzo teskni". To byl straszny sen... Obudziłam sie i nie moglam usnąć, pół nocy pł\akałam...

Gość magda albo lena
teraz to mnie ciary przeszły :O

Gość tetete
kolezanka mi opowiadala ze zmarla jej sasiadka , mloda dziewczyna, milala swoje ulubione buty ,ale pochowali ja w innych , przysnila sie swojej mamie i powiedziala by ta zaniosla jej buciki do chlopaka z tej samej miejscowosci on jej przyniesie, i ten chlopak w niedlugim czasie zmarl.

Gość dziadkowa wnuczka
to oczywscie podszyw...

Gość moj znajomy...
pewnie sie nie spodziewal smierci i nadal "mysli" ze zyje-na msze djacie

Gość dziadkowa wnuczka
spodziewał sie smierci, bo bardzo czesto płakał, bał sie... a umaral w snie, nawet nie poczul, to dobrze... duzo mszy jest :)

nic sie nie bój to znaczy ze dziadek sie wami opiekuje i nci sie wam nie stanie:), no chyba ze zli byliscie dla dziadka to was straszy

a tak poważnie, pamiętam, jak się obudziłam w środku nocy w naszym rodzinnym mieszkaniu [ kupione od starszej pani-zarówno ona,jak i poprzedni właściciel nie żyją] widziałam jakiś cień bardziej męski niż żeński wg mnie, który z korytarza wszedł sobie do pokoju, pomyślałam,że mam zwidy i źle już ze mną, aż to mnie zaczęło ściskać najgorsze było to,że chciałam krzyczeć, a nie mogłam, miałam otwarte usta i byłam święcie przekonana,że krzyczę,a cisza dookoła ze strachu zaczęłam się modlić i nigdy tego nie zapomnę od tamtej pory nie nocuję w swym rodzinnym domostwie, boje się o swoją rodzinę, codziennie się o nich i o wszystkich zmarłych modlę i jestem przekonana,że jestem podłym człowiekiem, będę smażyć się w piekle i duchy mnie będą nachodzić do tego dochodzi zwątpienie w mój rozsądek i przypisywanie sobie głupoty