Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathi25

CIAZA MIMO KRWAWIENIA??

Polecane posty

Gość kathi25

witam! kilka dni temu dostalam okres. co prawda tydzien przed spodziewanym i byl wyjatkowo krotki. ale teoretycznie ciaza bylaby niemozliwa. ale poza tym mam wszystkie jej objawy. jest mi ciagle niedobrze, ale mimo to jestem ciagle glodna. sikam co pol godziny. jestem ciagle zmeczona i spalabym caly dzien. moje piersi sa nabrzmiale i okropnie bola. nie wiem co sie dzieje. nie umiem tez dokladnie okreslic daty, kiedy moglo dojsc do zaplodnienia, bo dosyc czesto uprawiam seks. czy moze ktos mnie wyprowadzic z bledu i powiedziec, ze nie jestem w ciazy?? blagam o odpowiedz.

Gość nie chcę cię
straszyć ale mogło to być krwawienie implantacyjne które występuje przy zagnieżdżeniu się zarodka....ale nikt tu ci nic nie powie na 100% ....mususz zrobić test

Gość kathi25
:( tak sie boje. chcialabym zostac mamusia, ale jeszcze nie teraz. jutro ide po test...

Gość nie chcę cię
dasz radę...z początku zawsze jest szok, a później... wszystko zaczyna się układać. Tak to już jest na świecie że dzieci nie zawsze przychodzą w porę i my kobiety musimy sobie radzić...ale jak zobaczysz tą śliczną istotkę to zobaczysz zwariujesz na jej punkcie :) i nie będziesz wyobrażać sobie życia be niej :)

Gość kathi25
zrobilam test! i nie wyszedl!!!!! :( musze jeszcze raz

Gość eeeeeeeeeeeee tam
do urojonej ci już bardzo blisko:o

Gość kathi25
mowiac nie wyszedl mam na mysli ze nie bylo zadnego wyniku! dlaczego ludzie sa od razu tacy niemili, kiedy ktos naprawde sie martwi! po co w takim razie w ogole zabierac glos?

Gość kathi25
test pozytywny :S