Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creaig david

APEL DO DZIEWCZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość creaig david

Mamy dosyć patrzenia na tandetne dziewczyny: -będąc brunetkami nie farbujcie się na platynowe albo żółciaste blondyny to jest odrzucające!!! -nie ma nic gorszego jak bazarowy kiczowaty styl dzinsowa mini+różowa ala' skórzana kurteczka +białe kozaczki wszystko tandetne i bez jakiego kolwiek wyczucia smaku i stylu -mocny tandetnie zrobiony i przesadzony makijaż jest straszny naprawde DUŻO LEPIEJ WYGLĄDAJĄ DZIEWCZYNY DELIKATNIE UMALOWANE!!! -tipsy są paskudne i z daleka jadą kiczem -no i najgorszy widok to SOLARIS jak się na niektóre patrzy to ma się wrażenie że zaraz odpadnie im skóra!!!! -przestańcie się zachowywać jak głupie słodkie idiotki którym aż z twarzy bije napis "JESTEM ŁATWA" bo to wogóle nie jest pociagające!!!

Gość Wow już wywaliłam wszystkie
białe kozaczki, Twój apel dał mi tak do myślenia.

Gość magda albo lena
kontrapel do chłopaków: - nie oczekujcie tego od nas, że będziemy lachonami, to nie będziemy... na zwykłe dziewuszki nie zwraca się uwagi, tylko na takie lafiryndy, a każda kobieta chce się podobać i zwracać uwagę - więc robi to, co uważa za słuszne by to osiągnąć

Gość popieram autora
:classic_cool: żenua. po tym poznaje sie właśnie pustaki, a faceci, którzy lecą na takie pustostany to frajerzy z których najbardziej chce mi się śmiać :D myślą że pana Boga za nogi chwycili , tymczasem inni ludzie patrząc na taką "super parkę" myślą : 'co za wiocha' :D no ale co... - przynajmniej wesoło jest :D:D nie ma co narzekać!

No a jak dziewczyny nie będą przerabiać się na takie cudaki, jeżeli dla wielu chłopców jedyna dziewczyna na którą spojrzy to właśnie taka ,,laska''? Chcą się podobać facetom to jadą po najmniejszej linii oporu- przerobić się wg. współczesnego wzorca ideału dziewczyny na tlenione, wytapetowane pudło. Przynajmniej tak jest wśród nastolatków.

Gość creaig david
kto zwraca uwage na tandetne lafiryndy niech sobie zwraca ale ja napewno NIE gustuje w takich flondrach i moi kumple też nie czyli nie mów że wszyscy!

Gość polane
:D ja też leje z takich wieśniar , dobrze że mój kochany braciszek na po kolei w tej swojej ślicznej główce i nie przyprowadza do domu takich wynalazków a` la manieczi czy disko polo wieś :D

wiecie że taki apel nie dociera do tych do których powinien? czyli przedstawicielek tego stylu? ale zawsze można się wyżalić:P i powiedzieć co nas obrzydza. przynajmniej trochę lepiej później się człowiek czuje.

Gość po pierwsze
takie "związki" są żałosne, facet tylko rucha takiego buldożera i potem kopie ją w tyłek bo znudził się i ma już inną... a później tui na kafe tyle wątków pisanych przez dziewczyny o zawiedzionej miłości. Dziewczyny jeżeli szukacie prawdziwej miłości to na pewno nie znajdziecie jej pod tą cała maskaradą i gruba tapetą! Żaden porządny facet nie zainteresuje się takim prostakiem w kozaczkach i mini. To wszystko jest na bardzo krótką metę. I po co wam to??? :O

Gość bnsjkdcbnasjkcdkcsk

Gość hue hue hue