Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnicka

Spodobał mi się pewien chłopak z urzędu. CHce napisac do niego na NK. POMOCY!!

Polecane posty

Gość Onnicka

Bylam dzisiaj w urzedzie. Byl tam pewien chlopak ktory mi sie spodobal. Znalazlam go na Nk. Wydaje mi sie ze nie ma dziewczyny. Chcialabym do niego napisac. Tylko w zasadzie nie wiem o jakiej tresi ten mail powinien byc zeby nie uznal mnie za jakas idiotke, albo nie pomyslal ze ktos sobie robi jaja. Co byscie na moim miejscu napisali?

Gość tzyniczna_marysia
opowiedz lepiej w jaki sposob go znalazłas na waszej klasie bo to fasscynujace :classic_cool:

Gość Onnicka
Oj znalam jego nazwisko bo to mala miejscowosc i kazdy z nazwiska sie zna mniej wiecej.

Gość makabreska
wydaje ci sie ze nie ma dziewczyny :) podobalo mi sie to stwierdzenie :) po czym wnosisz?? nie kazda "biurwa" jest odpychajaca :) to taki zarcik oczywiscie, ale bardzo mnie ciekawi z czego wynika twoja opinia :)

Gość tzyniczna_marysia
na Twoim miejscu nic bysmy mu nie napisali bo wydawałoby nam sie to głupie :o no chyba ze jakis list normalny bys sprobowała napisac

Gość madziulkaJulka9090
a ile ma lat? i ile ty masz lat? nie uwazasz ze to troche glupie tak pisac?

Gość Onnika
Ja mam 24 on 25. Wiem ze to glupie tak pisac, ale po prostu nie widze innego sposobu poznania go. Myslalam zeby napisac do niego pod fikcyjnym profilem i ze wstydze sie napisac jak sie nazywam bo mi glupio, ale ze chcialam zapytac czy chcialby sie spotkac. Co o tym sadzicie?

Gość pani z arbuzem
kto nie ryzykuje, ten nie ma.

co za dzieciniada...z fikcyjnego konta? daj se spokoj!! masz 24 lata a myslenie 13 latki.

a on ci powie ''nie dzieki, mam zone od tego'' haha a ty sie zmanisz i bedzie po problemie ;D

Gość Onnika
To byl podszyw jakis. p.s DLaczego dziecinada. No glupio mi pisac z prawdziwego konta. Jak sie okaze ze ma dziewczyne troche siara.

Gość tzyniczna_marysia
8/10 za podszyw :classic_cool: a jak wiesz gdzie go spotkac to daruj sobie te pisanie 🖐️

a jaka msz pewnosc ze ci odpisze w ogole?czy z prawdziweg konta czy z fikcyjnego? ja czesto dostaje wiad od nieznajomych i baaardzo rzadko odp.

Gość pani z arbuzem
a nie mozesz zobaczyc, czy nie macie zadnych wspolnych znajomych? i pozniej wykombinowac jakas wspolna impreze czy cos takiego?

Gość Onnika
Nie da sie ta. Kurcze chyba macie racje.. jak bedzie fikcyjne konto to nie odpisze chyba.. :/ Nie wiem co robic..

ojejuu..daj se spokoj po prostu. albo idz do tego urzedu, z jakas sprawa do niego . czym on sie tam zajmuje>

Gość Scarlet1976
Cześć:)Ja bym na Twoik miejscu napisała ale nie z fikcyjnego konta, tylko z normalnego.Z fikcyjnego to może pomyśleć że ktoś sobie jaj robi a zwłasnego to już inaczej wygląda.Oczywiśćie opisz sytuację kiedy byłaś mniej więcej w tym urzędzie, a jakiej sprawie itp,zeby było bardziej wiarygodne.Zaznacz tez że piszesz na poważnie i to nie jest żadna lipa.W sumie można zaryzykować ,Nawet jak nie odpisze to człowiek ma satysfakcję ze podjąl wyzwanie.Ja miałam podobną sytuację bo podobał mi się chłopak który pracował w osiedlowej aptece ale jakiś nie miałam pomysłu jak,, ugryść temat" a wtedu jeszcze nie było N K. Trzymam kciuki za " powodzenie misji"":)Daj znać czy coś wyszło lub co zadwcydowałaś. Pozdrowionka z Gorzowa Wlkp :)

Gość Onnika
Kurcze boe sie z prawdziwego konta napisac. Boje sie ze moze miec dziewczyne i mnie wysmieje :/

Gość Scarlet1976
Ale może się okazać ze warto spróbować.Mam nadzieje ze nie okaze się wredny i nie narobi obciachu wyśmiewając się z tego.Jeśli okaze się ze będzie z kimś to pwenie ci napisze lub się nie odezwie to wtedy trzeba będzie odpuścić temat... Ale zawsze bedzie jakas satysfakcja że sie spróbowało . Pozdro

Gość Onnika
Zalozylam juz profil fikcyjny i wlasnie mysle co napisac i brakuje mi pomyslu. Pomocy ludzie!!!

Gość Onnika
Kurwa wlasnie weszlam na jego znajomych i pierwsza znajoma okazala sie byc jego dziewczyna :// Bo ma na swoim profilu zdjecia z nim w objeciach ahhhhhhhh!!!! Teraz bede pol dnia chodzila nieszczesliwa.