Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja to po prostu wiem

Osoby które w zyciu mieszkały w paru krajach mają zwichrowaną psychikę!!!

Polecane posty

Gość Ja to po prostu wiem

Tak jest wlasnie. Jak ktos mieszkal w dwoch czy trzech krajach jakis czas to potem swiruje, nie wiem gdzie jest jego miejsce. Taka osoba powinna chodzic na jakas psychoterapie.

Gość makabreska
ja mieszkam i to na zmiane i jakos zawsze wiem gdzie jest moje miejsce i gdzie jest moj dom :)

Gość fully agree
Zgadzam sie. Mieszkam w Uk i jestem rozdwojna miedzy Pl a Uk

Gość fully agree
no to jak juz zacyniłam przed wami ze cool umiem angielski to moge zapieprzac do fabryki :classic_cool: see ju later 🖐️

ja mieszkam w uk. troche sie czuje rozchwaiana meidzy polska a uk, ale zaczynam przyzwyczajac sie do mieszkanai za granica...tu ukladam zycie. i nie uwazam ze potrzebna mi terapia ;P no moze anty-weekendowo-alkoholowa ;D

Gość mieszkałam w 4
i nie świruję. Wracalam do Polski, ale gzie indziej tez mi jest ok.

Gość makabreska
tylko ze autor nie mowi o tym czy czujemy sie zle w nowym kraju, tylko ze nie wiemy gdzie jest nasze miejsce a ja tam dobrze wiem! jak jestem "tam" (obcy kraj jest dla mnie zawsze "tam") to ciesze sie tym co mam ale zawsze powiem ze jestem z Polski, Polske kocham, tam gdzie moi rodzice tam moj dom i moja ojczyzna ps. na obczyznie moge czuc sie bardziej soba bo tu bardziej cenia moj patriotyzm niz w kraju :)

Gość spalona grzanka
ja potrzebuje psychoterapii:S...duzo podrozowalam, mieszkam w obcym kraju ponad rok i nie wiem gdzie jest moje miejsce:( nie wiem co dalej robic ze swoim zyciem...chyba znowu wybiore sie szukac przygod w innym panstwie bo juz brakuje mi wrazen...a dopiero co skonczylam 20 lat:S

Gość to czego ty
ale koorwa "starzy" emigrancie......:P:P:P:P:P:P

Gość dla mnie mieszkanie w
róznych krajach jest modelem zycia, zmieniam je od dziecinstwa, wszedzie mi dobrze, czuje sie wolna, wszedzie mozna trafic na fajnych ludzi. Stała metę i rodzinę mam w Polsce, choć wiekszosc zycia spedziłam poza nią. Czlowiek ma jedno zycie i powinien spróbowac w nim jak najwiecej, porównywać kultury, to wyrabia tolerancję i szersze spojrzenie na ludzi.