Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie prawie21 latka

mam prawie 21 lat i dalej nie mam chłopaka...

Polecane posty

Gość taka sobie prawie21 latka

i nigdy nie miałam:( i nie chodzi tu o niewychodzenie z domu, urodę lub brak jej, charakter (nawet podle suki mają kogoś), itp itp. Jestem lubiana, mam wielu kolegów (tylko kolegów). Nie mam kosmicznych wymagań (kolezanki mialy/mają i mają kogoś) Po porstu mam pecha! i znajduje się nieodpowiednim miejscu i czasie... kurcze no.... faceta mi się chce:P :(

Faceta :P A potem jak już się jakiś jeleń zdarzy od razu do tersury i potem jęki on mnie zostawił to palant był :P

Gość ehhhhhhhhhhh
nie myśl o miłości. Przyjdzie w najmniej spodziewanym momęcie;)

Gość napisz cos konkretnego
za bardzo nawalona jestem żeby ocenic ta prowo ee ja w twoim wieku :O:D :P:P

Gość moteczek
Mam ten sam problem, 21 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :P I to nie przez urode lub charakter, po prostu mam pecha :)

ja swojego pierwsxego chlopaka mialam w wieku 26 lat.. a mam prawie 27 :P hehe..no ale wkoncu sie zakochalam.. jestem szczesliwa.. mieszkamy razem.. staraj sie o tym nie myslec.. a spadnie to na ciebie w najmniej oczekiwanym momencie.. myslalam podobnie jak Ty wczesniej ale stalo sie wtedy kiedy sie tego najmniej spodziewalam..bylam skupiona na pracy i innych rzeczach.. a ON byl tuż obok..tak blisko..no i w koncu zaiskrzylo.. 21 latek to jeszcze mlodziutka jestes wszytsko przed toba

Gość a bo pchacie
jaka młodziutka ? :O Toć to już stara doopa :O

mam prawie 21 lat i dalej nie mam chłopaka...\" mam prawie 21 lat i dalej nie daje chłopakowi ... :P

Gość 8 lat starszy
Ja mam 29 i nigdy nie miałem dziewczyny. A skoro do tej pory nie miałem to już pewnie nie będę miał.