Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod chmurka

jade dzis pociagiem i konduktor

Polecane posty

Gość pod chmurka

był taki przystojny ze mialam ochote na przygodny sex,widzialam ze on jest mna zainteresowany,ale wiadomo ze nie zaczne pierwsza,kurde a juz sobie wyobrazałam jak by fajnie bylo w przedziale sie bzykac:) tym bardziej mielismy okazje ze siedzialam cała droge sama,kurde ze tez musiał byc z tych niesiałych😠

Gość makabreska
jak mialas ochote ty to trzeba bylo zaciagnac za kudly i do roboty :) a co to ma byc ze tylko oni moga zaciagac :)

Gość pod chmurka
no w sumie racja,wtedy napewno by sie juz nie oparł,tylko ze ja nie jestem az tak smiała,a szkoda

Na pewno by się nie oparł? Skąd możesz o tym wiedzieć, są faceci, którzy jednak tak kochają swoje drugie połówki, że nie zrobiliby czegoś takiego, hehehehehe ja do takich nie należę chyba, ale są :D

Gość pod chmurka
no tak tego nie moge powiedziec,moze i by odmowił kto go wie.w kazdym razie wygladal na zainteresowanego.usmiechał sie i co chwile przechodził korytarzem i sie patrzał. tyle ze to tez miejsce jego pracy i nie moze sobie pozwalac na takie rzeczy jak sex,rozumiem go w sumie,no ale dla mnie to by byla nie zapomniana przygoda,ach...:D

Gość pod chmurka
znowu podszyw😠

Gość nie mówi sie
patrzał tylko patrzył... Nie kaleczmy naszego jezyka

Gość pod chmurka
sory za bład:o no co dała bym mu bilet normalnie,ale nie wiem po co by miał to robic jak w ciagu jazy 4 godzinnej sprawdzał go 3 razy:o

Gość makabreska
posikalam sie z tego sprawdzania biletow :) jak sobie pomysle to mi by sie tez podobala taka przygoda ale niestety juz nie teraz, obraczka mnie pali ;) ps. mundur dziala chyba pobudzajaco :)

Gość makabreska
ostatni raz tak mialam kiedy panienkom bylam, w Slupsku stacjonowali wtedy ruskie zoldactwo,nie tam zaraz mlode chlopaki ale tacy starsi po 50 tce,pamietam ich imiona nawet:grisza,wania i grigorij....ehhhhh......zaliczylam caly pluton chyba.....to byly czasy:P

Gość pod chmurka
no z tymi mundurami to tak własnie jest😭 do tego koles fajny był,opalony,wiecej niz 35 nie miał,ale taki przystojny ze nie wiem.teraz mi sie łatwo mowi,ale pewnie przyszło by co do czego to bym spękała,ale gdybym była bardziej odważna to mialabym co wspominac:D