Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaconda_a

jechac do szpitala?rodzę? pilne!!!!

Polecane posty

rano polozna oderwala mi worek owodniowy od szyjki, cos ala masaz szyjki. wrocilam do domu kłuło mnie w brzuchu ale jak przelezalam popoludnie w łozku to bylo mi lepiej, cialge chodzilam siusicac co 10min,. masowałam sutki i szczypalam sie po brzuchu, o 22 wlalam w siebie olej rycynowy z sokiem ok. polnocy coraz czesciej czulam taki narastajacy bol w dole brzuch jak na paskudna miesiaczke. Godzine temu mnie przeczyscilo dokladnie juz. a od ok godziny mam te bole narastajace trwajace ok 30-40 sek co3,4,5 lub malo kiedy 10min... wiec teraz zadam najdurniejsze pytanie, ale prosze bez smiechu tylko powiedzcie co zrobic- czy ja rodze juz?czy to juz tak daleko zeby do szpitala jechac?moze poczekac do rana?prosze odpiszcie? dodam ze jestem 5dni po terminie.

Gość dziwne pytanie
jak chcesz urodzic w domu to poczekaj, mysle ze w koncu godziny urodzisz..

Gość no jasne
moim zdaniem rodzisz :-)

Gość migkmiaka
no wlasnie ,pojechalas? jestes sama?

anaconda_a 🌻 mi położna kazała jechac jak będę miała skurcze co 5 minut trwające 1 minute - regularne. Wez ciepłą kąpiel jesli nie złagodnieją to jedź do szpitala nie zaszkodzi podepną KTG i sprawdą co i jak. Trzymaj sie dzielnie :)

Gość Belzebub
wal do WC :p i po krzyku :classic_cool:

TRZYMAM KCIUKI!!!!!!NO I OCZYWISCIE ODEZWIJ SIE JAK JUZ BEDZIE PO WSZYSTKIM:)ALE JUZ CHYBA MOZNA GRATULOWAC??NO TO GARTULUJE:):)POWODZENIA.