Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sendi***

powracajace infekcje pochwy, piecze i jest napuchniete

Polecane posty

Gość sendi***

Ten problem nie daje mi spokoju. Od roku mam ciagle nawracajace infekcje pochwy, tzn swedzi i jest lekko napuchniete, nie ma zadnej serowatej wydzieliny (czy to tez moze byc grzybica?) Do lekarza chodze regularnie co 3 m-ce, ze wzgledu na zle wyniki cytologii: IIId, wirus hpv. W marcu robilam wszystkie badania na nowo, bylo wszystko okey: cytologia II,brak wirusa, brak bakterii. Od przedwczoraj swedzi znowu i jest lekko napuchniete. Lekarz mowi, zeby nie stosowac ciagle masci, bo tez nie jest to dobre. Zalecil jogurt - do dzis nie pomoglo. Dzis zastosowalam clotrimazol 2%. Zobaczymy czy pomoze. Termin u lekarza mam dopiero w przyszlym tygodniu i do tego czasu na bank przejdzie, ale wiem, ze miesiac lub dwa to swinstwo wroci na nowo :-( Biore tabletki antykoncepcyjne i czesto podzas stosunkow mam suchosc pochwy, co powoduje lekka pekniecia przy wejsciu do pochwy. Czy ktoras z was ma moze podobny problem, bo juz nie wiem co robic???? :-((((((

Gość maturka4
Do stosunków stosuj żele nawilżające. Np Intimel. A może to twój partner jest chory i zaraża cię systematycznie? Tobie przechodzi po tabletkach i maściach - aż... do następnego razu