Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marscha

Zmiana nazwiska.

Polecane posty

Czesc kobitki :) Od 30 maja jestem szczesliwa zona i pisze do was w celu upewnienia sie czy niczego nie zapomnialam w sprawie zmiany nazwiska. A wiec: dowod i paszport(Polska), prawo jazdy (DVLA?), lekarz, bank, praca, NIN, Homeoffice, council (zmienia sie cos jak z pary nagle na chacie mieszka malzenstwo-wyzsza/nizsza oplata za council tax?), do tego akurat woda i E-ON sa na mnie to dodatkowo oczywiscie zmienie. Cos jeszcze?

Co to jest MDV ? Myslalam ze prawo jazdy to w DVLA... Plus: nie wiem jak z tym urzedem skarbowym w PL, w sumie po co to jest? Mieszkam w Anglii juz prawie 3 lata, i pozatym ze do dzisiaj jestem zameldowana w Polsce to nic mnie tam juz nie wiaze...Mozesz wyjasnic dokladniej prosze?

DMV -departament of motor vehicles - to w USA caly link jest z US zauwaz ze mowia o security number (odpowiednik NIN w UK) wiec oczywiscie masz racje ze DVLA :))) osoba powyzej: zanim przeslesz link upewnij sie ze ma sens - dziewczyna pyta o Uk nie o USA:))) co do polskiego urzedu jesli sie tam nie rozliczasz to nie musisz wypelniac aktualizacji danych