Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoztymzrobićPomocy

Co myślicie o związku 25letniego faceta z 16 letnią dziewczyną ?

Polecane posty

Gość CoztymzrobićPomocy

Piszę tutaj ponieważ jestem w takiej sytuacji że poznałem dziewczynę która ma 16 lat i właśnie kończy gimnazjum.Ja mam 25 lat , poznaliśmy się nie dawno i już na pierwszym spotkaniu było bardzo fajnie .Kleiliśmy się do siebie ,widać było że dziewczyna chce więcej .Z jednej strony chciałbym coś dalej ale z drugiej boje się przecież ona ma tylko 16 lat .

Kiedyś może byłoby to dziwne.Teraz 16 wyglądają dojrzalej niż 25 Myślę jednak,że 16 letnia dziewczyna nie jest gotowa na poważny związek,zobaczysz co czas przyniesie.

Gość Normlana sprawa
co się dziwisz :) Każdy facet w twoim wieku chciałby mieć 16latkę ;)

Gość może 16 wygląda dojrzalej
ale w głowie fiu-bździu, poczekaj do 20 -stki, o ile nie chcesz być przedwcześnie rogaczem i starym durniem.

Gość całkowicie czarny kot
może poczekaj aż dostanie okres, zacznie się uczyć ułamków i pozna co to tusz do rzęs, co? znajdź sobie kogoś w swoim wieku

Gość jak dla mnie to jest
dla mnie to pedofilia.

chyba chcesz ja tylko podupczyć

Gość martaagata
ona przyjdzie z tatą a za nimi prokurator ;D

Gość daj jej spokoj
Pewnie ja pobzykasz i pojdziesz dalej... Zastanow sie, bo mozesz spieprzyc jej zycie, np. ciaza. Ona jest naiwna, bo ma 16 lat, nie powinienes tego wykorzystywac. Przestan myslec tylko hujem. Idz juz lepiej na dziwki. Takich jak ty powinno sie kastrowac 🖐️

Gość CoztymzrobićPomocy
Jaki pedofilu ??!! wypraszam sobie takie teksty.Mam rozum w głowie i nie skrzywdził bym takiej dziewczyny.Dobrze wiem że ma całe życie przed sobą .Inni gdyby byli na moim miejscu to na takim spotkaniu jakie ja miałem od razu by jej włożyli łapy w majty i zniszczyli jej życie .Ale ja tego nie zrobiłem i nie mam zamiaru.Traktuję to jako koleżeński związek ,fajnie jest się spotkać z młodszą dziewczyną i pogadać sobie powymieniać się poglądami .Gdybym chciał to był bym już z nią i mógł jej nieźle zawrócić w głowie , wiem że jest młoda i dlatego tego nie robię bo mam zasady i potrafię się opanować .Względem prawa przecież jest to normalne bo dziewczyna ma skończone już 16 lat a to przecież nie znaczy że nie może się spotykać z facetem 9 lat od niej starszym .Ale mogę się mylić dlatego oczekuję jakiś rad.

Gość daj jej spokoj
Taaaa koleżeński zwiazek z seksem 🖐️ :O

Gość
gdy miałeś 18 lat ona była 9-latką :o Wg mnie duża różnica wieku, tym bardziej, że dziewczyna nie jest pełnoletnia, może rozwinięta fizycznie ale wciąż może mieć mentalność dziecka. Zastanów się co robisz, bo seks z nieletnią podchodzi pod pedofilię. Możesz się śmiać ale takie jest prawo.

Gość
zresztą Twoje zainteresowanie tak młodą osobą jest dla mnie dziwne... jestem o rok starsza od Ciebie i nie wobrażam sobie (teoretyzując) randki z 17-latkiem, to nieetyczne

Gość daj jej spokoj
A najlepszy jest tekst "powymieniać się poglądami" hahaha Taka dziewczyna niewiele wie o życiu. Czego Ty chcesz się od niej dowiedzieć? Człowieku, obracaj się w towarzystwie ludzi w Twoim wieku, którzy mają już dośw. życiowe i ukształtowany charakter. Jej poglądy zmienią się jeszcze 10 razy.

Wiesz.. tak jak inni tu napisali 16 latka jest jeszcze za mloda na jakies powazne zwiazki. 9 lat to jednak jest duza roznica w tym wieku w jakim jestescie. Co innego jakby ona miala 30 a Ty 40.Ty bedziesz chcial juz powaznego zwiazku, ustatkowac sie jakos a ona co..mature bedzie pisac dopiero..Zakladajac ze w ogole do tego czasu bylibyscie razem.Druga sprawa jest taka ze otoczenie by na was dziwnie patrzylo,Tobie koledzy beda dogryzac nie mowiac juz o reakcji jej rodzicow ;) Ja na Twoim miejscu wzielabym sie za kogos starszego,mniej wiecej w Twoim wieku. Ale sam wiesz najlepiej co robic ;)

Gość odpowiedźxxx
sama mam 21 lat.. ale doskonale pamietam okres 16stki:) .. chociaz w tym wieku wiekszosc dziewczyn jest juz 'ukształtowana' wie czego chce i jakim czlowiekim chce byc.. ja sama bylam spokojna i nie zalezalo mi na lataniu i tam na impreze... wolałam miec normalnego faceta który w pewnym sensie sie mna zaopiekuje, wiec wiedzialam czego oczekuje... a jesli trafilby sie straszy własnie taki jak Ty to chyba dostalabym skrzydeł:) .. ale od zawsze podobali mi sie duzo starsi faceci:) ALE tylko Ci FAKTYCZNIE DOJZALI innych mozna na kilometr wyczuc:) ... wiec jesli ta dziewczyna nie zyje sama zabawa a jest taka jak byc powinna czyli dziewictwa nie stracila w wieku 14stu lat a wiesz ze dla Ciebie nie bedzie zabawka to dlaczego nie spróbowac? przezciez nie musicie na 3ciej radnce ladowac w lózku? ja czekałam prawie rok... pomimo tegoe ze ja mialam 17scie a moj facet wtedy 24 i byl dobrze doswiadoczny pow ze mnie kocha i poczeka jak bede gotowa (to jest DOJZALOSC!) ... ale uwazaj to takie zwiazki sa naprawde ciezkie itrzeba długo nad nimi popracowac zeby cos z tego wyszlo! .. mimo wszytko zyjecie w dwoch zupelnie innych siwatch... ona idzie dopiero do LO.. wiec zaczyna zycie (co nie znaczy ze nie mozesz w nim uczestniczyc:)

Gość vxzfc vnxbg
do autora- poco ci taka 16 latka malolata , pewnie masz albo miales kochana dziewczyne, powiedz? ktora pewnie wciaz cie kocha i ty o tym doskonale wiesz, a ty chcesz przezyc cos innego?

Gość CoztymzrobićPomocy
Ja wiem że jest masa facetów którzy chcieli by taką laskę przelecieć ale ja taki nie jestem ! i wkurwia mnie to że tak o mnie piszecie.Pewnie większość tutaj to zwykli zazdrośnicy bo sami by tak chcieli ale mam to gdzieś.Miałem już w swoim życiu dwa poważne związki,kochałem,byłem kochany były plany i nic z tego nie wyszło i wcale nie prze ze mnie .

Gość dsfdsf
"gdy miałeś 18 lat ona była 9-latką " no, a gdy on mial 8 ona miala -1 i co z tego?

Gość Mała malineczkaa
Ja tez mam 26 lat i nie wyobrażam sobie związku z 17-latkiem:o przecież to jesze dziecko:(

"Inni gdyby byli na moim miejscu to na takim spotkaniu jakie ja miałem od razu by jej włożyli łapy w majty i zniszczyli jej życie ." Na dodatek jest łatwa, naiwna. Wyobraź sobie, ze spotka takiego extra przystojniaka , który tak ją nakręci, że włoży jej łapy w majty.

Gość mietka miecia
Mój drogi. Ty się dobrze zastanów. To dzieciak. Wygląda jak kobieta, ale umysł dziecka. Za seks z 16-latka nie idzie się do więzienia, nawet jak jej tatuś to zgłosi. O ile ona powie ze ją zmuszono, a to juz jest gwałt a nie seks z nieletnią. To tak gwoli wytłumaczenia tematu seksu. Ale co Ty będziesz z nią robił? Pogadasz o klasówkach i nauczycielach z gimnazjum?? A może o bierzmowaniu??? O balu gimnazjalisty? Czy Ty myślisz logicznie? Bo jak na razie- wbrew Twoim zaprzeczeniom -uważam, ze myślisz jedynie \" główką \". Sorry. Za stara jestem na takie bzdety.

myślę, że taka małolata byłaby z tobą, po to aby jej koleżanki zazdrościły, że sobie poderwała forsiastego starszego jelenia, z miejszym lub większym porożem, Francuzi mawiają sela wi, czy jakoś tak....

"Ja wiem że jest masa facetów którzy chcieli by taką laskę przelecieć ale ja taki nie jestem !" Zastanawia mnie jedno, mianowicie po co Ci 16-latka? o czym z nią będziesz rozmawiał ? No, chyba że jesteś na tym samym poziomie intelektualnym co ona, ale raczej wątpię.

Gość liczby nie maja znaczenia
jeśli jesteście na takim samym poziomie intelektualnym i emocjonalnym to brawo! :)

Gość to zalezy
Jesli traktujesz poważnie ta wasza znajomość i nie jest to zwykła fascynacja jej ciałem i młodością to się nie przejmuj zdaniem innych. Nie ma gwarancji na miłość, jezeli coś się miedzy wami nie ułoży to sie po prostu rozstaniecie. Jest na tyle dorosła by rozumieć ze n ie każdy związek konczy się wielką miłoscia, przygotuj ja na taka ewntualność. Jezeli bedzie miała tego siadomosc ty bedziesz miał czyste sumienie a ona wiedziała na czym stoi i wrazie co nie bedzie miała zalu a ze ja skrzywdzisz no cóż ... nie ty pierwszy nie ostatni ale chyba jednak lepiej kochac i cieszyc się tym bo w zyciu piekne sa tylko chwile...

Gość Mała malineczkaa
Przecież to jest 9 lat róznicy:o autorze zajmij sie lepiej kobietami w swoim wieku a młodziutkie zostaw w spokoju

Gość ej autorr
rozbawila mnie wypowiedz " Normlana sprawa co się dziwisz Każdy facet w twoim wieku chciałby mieć 16latkę " mow za siebie ja mam tyle lat ile autor i 16 stki lataja mi kolo dupy..wygladaja jak dzieci a nie jak prawidziwe dojrzale sexowne kobiety..swoja droga niezle musi miec gosc nasrane we lbie ze za 16 stke sie bierze i jeszcze ma z nia tematy.. gdyby cie gosciu jakas fajna ladna laska chciala mniej wiecej w twoim wieku tobys za dziecmi nie latal proste;]fajnej dupie o wiele trudniej zamponowc bo tez adoratorow ma nie malo...jest starsza wie czego chce a takiej gowniarze? jej imponuje samo to ze bedzie miala chlopaka starzego niz jej rowniesnice...co jej lebel lat 16-17 moze dac? jej imponuje twoj wiek tylko dorosly facet pewnie pracujacy samodzielny itd..nie to co koledzy ze szkoly... nie wiem skad sie takie cwoki biora ,bardzo nisko miezysz widzie;]

Gość tt5
A gdzie teksty, ze milosc nie zna granic? Wy wiazecie sie z facetami 20 albo i 30 lat starszymi i nie macie sobie nic do zarzucenia? O czym wy mozecie gadac ze starym ramolem? O emeryturze i nie trzymaniu moczu?

Gość ej autorr
aj nie ropzumiem jednego ze ktos z was pisze ze to fascynacja mlodym cialem itd.. one nawet jak kobiety nie wygladaja!! nastolatki...ale do sexownych ponetnych kobiet im brakuje wiele...autor musi byc pedofilem jakims...skoro go cos takiego pociaga.. i 9 lat orznicy znioslbym gdybym ja mial 30 cos a moja panna 20 cos..ale nie 16!!!!!