Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedegomiec

JAK GO PROWOKOWAC? BY ULEGL!

Polecane posty

Gość bedegomiec

Leci na mnie, widze to jedak gdy zapytam wprost milczy... co byscie pomyslaly o takim typie, czego on chce...? Jak dosc do niego nie osmieszajac wlasnej osoby...

Gość studentUMCS
załóż miniówkę, nie zakładaj pod nią bielizny, zaproś do domu usadź go na fotelu, poszukaj w dolnych pułkach jakiś drobiazgów, potem zaparz mu herbaty siądź na przeciwko pobaw się w tym czasie w nagi instynkt, jak nadal nic włóż rękę pod spódniczkę i zacznij się pieścić , jak nie podziała znaczy że gej

Gość bedegomiec
no co ty , to nietaktowne zachowanie , myslalam o czyms bardziej delikatnym...

Gość bedegomiec
?

Gość studentUMCS
mam pytanie chcesz go czy nie, nie taktowne ale 100% skuteczne.Żaden zdrowy facet nie odpuści sobie takiej kobiety.

Gość Marek-wawa
Może zainteresuj go swoją osobą w bardziej subtelny sposób ? Powiedz, że podoba Ci się i chciałabyś pójść z nim na kawę :)

Gość studentUMCS
ale oni chyba mają już to za sobą up up( przy najmniej ja tak to zrozumiałem)

Nie pytaj kolesia o takie rzeczy wprost bo to rzadko kiedy daje jakiś fajny skutek. Weź sprowokuj jakiś bardzo krótki ale konkretny kontakt fizyczny, bliskość. O np tak: powiedz mu takim wiesz półcichym kuszącym głosem patrząc w oczy ze masz jakis drobny problem powiedzmy z telefonem i czy on cos by nie mogl poradzic. Że nie możesz mmsa wysłać, że jakiś komunikat wychodzi, pomysłów jest grom. Jak już weźmie ten telefon i zacznie coś kombinować zblizasz sie troche i prosisz żeby Ci go dał na moment, jak Ci go daje stykasz sie z nim na ułamek sekundy i obserwujesz jego reakcje. Jeśli nic to na chwilę jakiś neutralny temat, później znowu jakaś subtelna próba... Musisz go prowokować fizycznie (subtelnie jeśli zależy Ci na nieośmieszaniu się). I pamiętam: jak facet wie o co chodzi to nie będzie się z Tobą wdawał w słowne dyskusje na tematy łatwo domyślne :)

Gość natelja
gdyby mu na Tobie zależało powiedziałby Ci to, tym bardziej, że się go o to zapytałaś a tak to milczy. Moim zdaniem to trochę dziwne. Wydaje mi się, że może go pociągasz, ale chciałby z Tobą zawrzeć znajomość czysto erotyczną :-o