Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiulina_fikas

Strasznie chciałabym mieć obce pochodzenie...

Polecane posty

Gość zosiulina_fikas

uważam ze to strasznie sexowne jak ktoś jest np z pochodzenia włoszką, hiszpanką, angielką czy kimś takim.... ja strasznie chcialabym pochodzic z grecji.... niestety z tego co wiem moja rodzina od lat to polacy... ale nie poddaje sie i wierze ze ktoregos dnia sie dowiem ze jakis moj praprapradziadek był grekiem :)

Gość zosiulina_fikas
a tak naprawde to chcialabym miec obce przyrodzenie w mojej dupce :)

Gość zosiulina_fikas
co za idiota to za mnie napisał!!!! to nie ja :O

Gość zosiulina_fikas
moje imię Zofia- pochodzi z greckiego. strasznie mnie to cieszy i podbudowuje ze moze to jakis znak :) zawsze coś wspólnego z grecją :P

Gość eleina
he he he chciala bys mic obce pochodzenie?? seksowne Ci sie to wydaje?? he he he a moze chciala bys sie urodzic w afryce, gdzie ludzie nie maja co jesc, gdzie nie maja lozka, pryszna, lodowki, kranu z bierzaca woda ho ho mozna by wymianiac, ja tam mysle ze jestes cholerna szczesciara ze sie w Polsce urodzilas!!

Gość MADINFAKA
OOO KUZAWA ALE ŻAL

Gość master of the world
jedz do innego kraju, tam bedziesz obca :classic_cool:

hehehehehe chcialabys byc greczynka??? wiekszosc greczynek to grubaski tzn wielkie grubaski niewiem co ci moze podobac w nich! to niejest elena paparizou czy natasha theodoridou one sa seksowne a cala reszta to obrzarciuchy!!!

Gość nora z norowa
Kiedyś też tak chciałam i uważałam to za fajne taki orginalne.Od dziecka chciałm być dwujęzyczna. Teraz mieszkam w innym kraju,mam inne pochodzenie niż reszta moich znojomych którzy Polakimi nie są,jestem dwujęzyczna i poprzez to że pochodzę z Polski ,jestem orginalna i trochę egzotyczna dla znajomych.:):):)