Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka3008

nos cz.2 moje zdjecie

Polecane posty

Gość Niebieska Orchidea
To naprawdę twój profil czy jakiejś laski, której nie lubisz i chcesz, żeby inni ją objechali?

Gość maly york..
no nie masz malego nosa,ale masz jeszcze wieksze oczy ,wiec jest spoko, ogolnie to ladan laska z ciebie. daj se spokoj ,mysle ze nie warto.

Gość no masz ten gilon

Gość Makumba Mbewe
ale masz KINOL !

mimo wszystko wygladasz jak bys lubia swoj wyglad;) w zyciu bym nie powiedziala ze masz takei kompleksy:)

Gość Niebieska Orchidea
Ja też mam duży nos, ale boję się operacji bo aż tak mi on nie przeszkadza. Boję się komplikacji.

julka3008 oj ciężko się żyje z takim noskiem, choćby patrząc na co poniektóre komentarze pod spodem.

a właściwie po co chcesz go zoperować, z tego co widać w twoim profilu kolegów ci nie brakuje. To i pewnie i faceta długo nie będziesz musiała szukać.

Gość kanapkaa
Dziewczyno,, ja mam wielki nos.. ogromny wierz mi.. i odstajace uszy... a i tak sie podobam..kiedys pomyslalam tak "jak ktos ma mnie pokochac naprawde to zrobi to i z tym wielkim nosem i tymi uszami.. jestem stworzona tak i tak widocznie mam wygladac" i po jakis kilku miesiacach znalazlam faceta ktory uwarza ze jestem najpiekniejsza kobieta.. i poeiwem ze naprawde mam duze powodzenie.. Jestes ladna.. i nie patrze na te kobiety z okladek ... Taka Cie juz stworzyli i ceń to jak najbardziej mozesz

Gość eeeeeejjjj
wcale nie jest taki wielki i ma ladny ksztalt daj spokoj, szczerze ci mowie.jakjuz bedziesz chciala ta operacje to sobie zrob ale poki co naprawde nie przejmuj sie bo nie ma czym. ladniusi jest:)