Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odrzucona

Co sadzicie o znajomościach internetowych??

Polecane posty

tzn.gadacie ze soba prawie 7 miesiecy nagle kontak sie urywa i jak myślicie ciagnać to dalej??

Gość a grzeczny był
nie szkoda ci tych siedmiu miesięcy? ja bym ciągnęła bez zastanowienia. aczkolwiek ja jestem sentymentalna :P

My wymieniliśmy sie fotkami,numerami telefonu czasami były takie dni ze 4 godziny potrafilismy siedziec i rozmawiac ale od jakiegoś czasu wszystko sie psuje i ja niewiem co mam zrobić

Gość jkzs
zrezygnował z ciebie to nad czym sie zastanawiasz i co chcesz zrobic

Nie ze kontakt sie urwał tylko poprostu nasze rozmowy staja sie rzadsze ale wiem ze jesli tak dalej pojdzie to w ogóle przestaniemy rozmawiac i ja niewiem czy juz to skonczyc czy ciagnac dalej

Mieszkamy daleko od siebie i nie ma mowy o spotkaniu,kiedyś sie mnie zapytał czy sadze ze dotrwamy do wakacji??a ja odpowiedział nie

Gość romans histeryczny
też mam ten problem, było miło przez rok, ale się chyba skończyło i nie mam śmiałości się narzucać ponownie :o

Ja tez własnie nie chce mu sie narzucac a on chyba mi bo ostatnio jak napisał to go olałam albo wykrecałam sie ze nie mam czasu

a jesteś zadowolona z tej znajomości? lubisz go? tak, diabeł, masz rację, pewnie jesteś groźnym pedofilem :D

Gość jkzs
jeżeli czujesz z jego strony zniechęcenie to radze sie wycofac i nie czekac az on to zrobi,zawsze lepiej odejś z twarzą niż byc porzucona

Jestem zadowolona bardzo go lubię ale ta odległość,jakby mieszkał w moim miescie to na bank bysmy sie spotkali

a jak on Cię traktuje? jest w Twoim wieku, czy starszy? skoro go lubisz, to może warto ciągnąć znajomość, może kiedyś się spotkacie :)

Wydaje mi sie ze mnie lubi zawsze odpisuje na moje wiadomosci jest miły,starszy ode mnie o o 5 lat

Gość wawelny
kiedyś jedna Basia przysłała mi mailem foto - wyglądała jak matka sześciorga.Bleee

Gość gier tygryska
ze sa do dupy real jest najlepszy

Gość
Dzisiaj takie czasy ze poznajecie sie przez internet,i wam jest trudniej,a wiecie dlaczego?bo nie patrzycie sobie w oczy,za naszych czasow byly prywatki,spotykalismy sie w mieszkaniu,bambino ,rozmowy na przerozne tematy,brydz,czasami lampka wina,napewno trudniej bylo kombinowac jacy to jestesmy wspaniali!znalismy sie przewaznie jak lyse konie,ale ogolnie bylo super,tance przytulanki wszystko w granicach rozsadku ,a przede wszystkim kontakt osobisty,nie chce nikomu ublizac,ale tego mozecie nam zazdroscic to sa do dzis nie zapomniane chwile.A internet daje szanse na zrobienie z siebie czlowieka jakim nie jestesmy,ale i tak uwazam ze warto utrzymywac internetowy kontakt z ludzmi,lepiej tak niz wcale.

Gość chyba musze sie napic
Ludzie przez ineternet a na zywo sa zupelnie inni. Myslalam ze to pojedyncze przypadki. Ale spotkalam sie z paroma facetami z neta i musze powiedziec ze zaden nie byl taki sam jak na gg. Najlepiej sie spotkac od razu bo gadajac ze soba przez neta budujemy tylko bledne wyobrazenia o drugiej osobie.

Odrzucona to na szczescie tylko mój nick tutaj na kafe...w rzeczewistosci jest juz inaczej mam pare facetów na oku,dogadujemy sie ale jest jeszcze on facet poznany w internecie i dlatego prosze Was o rade...najsmieszniejsze jest to ze poznałam go na kafe:D