Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Nie wiem ani anemia ani anorexia nie są dobre ani nadwaga... jak nie to to to i tak wkołko kobiety z czymś problem mają :O . Mimo ze nigdy nie byłam gruba i raczej nie będe -dziewczynki współczuje wam strasznie bo jednak moja przyjaciołka jest krągła i też nie czuje się z tym dobrze... :O Powiem wam że ja schudłam bo na studiach przez dwa lata mało jadłam i nie nazwała bym tego dieta -nie było moim zamiarem chudniecie bo wygladałam akurat -poprostu ograniczyłam jedzenie do minimum ...Praktycznie nic sobie nie gotowałam czasami tam dwa razy w tygodniu upichcilam cos sobie typu ryż , makaron i jakąs pierś z kurczaka z sosem i jadłam sałatek dużo , a rano jadłam płatki albo kanapki z dzemem czy twarozkiem albo szczypiorkiem albo nic jak czasu nie miałam :O a piłam wode i soki.....Jak do domu na co drugi weekend zjechałam to ciepły posiłek z zupy i miesa jadłam godzine bo robiłam sobie przerwy od razu zjesc nie mogłam 2 dań bo mnie skrecało... jeszcze mnie mama pilnowała czy zjadłam bym dla psa nie wywaliła...:O Teraz już jest dobrze bo jem normalnie ale i tak nie tyje... Ale nie polecam bo miałam potem opoznienia z okresem nie miałam sił wstawać bolała mnie głowa ciągle itd. Nie mogłam zjesc nic za duzo bo zaraz mnie brzuch bolał... tak wiec dziewczynki uważajcie z tymi dietami.... :) Życzę powodzenia w osiągnięciu wymarzonej wagi :)

Gość megi co ma ładne piegi
hej dziewczynki, ja jestem na diecie 2 tygodnie, udało mi się zrzucić 3 kg. mam 175 cm wzrostu i przed dietą ważyłam 72,7 kg, teraz waże niecałe 70kg.chciałabym jeszcze schudnąć 5 -7 kg Staram się nie głodzić, żeby później nie było efektu jo-jo. Nie jem w ogóle pieczywa, ziemniaków, ryżu itp, nie jem w ogóle słodyczy, jem wszystko oprócz tego, pije bardzo duzo wody i kiedy tylko mam możliwość biegam, czasem codziennie, a czasem co 2 dni. Moja silna wola bardzo mnie zadziwia, bo naprawde jestem obojętna na wszelkiego rodzaju pokusy ( a uwielbiam słodycze). jeżeli chce sie schudnąć tak na zawsze to trzeba zmienić swój sposób myślenia i styl życia. jednorazowa miesięczna dieta nic tu nie da, bo zaczniecie normalnie jeść i wszystko wróci z nawiązką. także powodzenia dziewczynki, trzymam kciuki za ciebie autorko i za siebie, ja czuje sie wspaniale widząc jak staje się coraz szczuplejsza:-)))))tego również tobie życze

kotka, ja cale zycie jadlam ok 4500 kalorii dziennie i waga 49-50 kg przy 170 wzrostu ale ostatnie 3 lata przestalam cwiczyc i doszlam do 60 kg, wiec musialam ograniczyc jedzenia ostro :(

Ehhh a ja się biore za jedzenie ostro chcąc nie chcąc trzeba sie ogarnąć .! a teraz chyba ide spac buziaki dla was i pozdrawiam :) :*

No to sie laski rozgadałyście hehe:D I dobrze..:D kotkamigotka- ale ci zazdroszcze...Ty chudzielcu. Z tego co poczytalam to wcale nie jesz tak duzo.... Moze dla tego nie tyjesz... Mimo ze chcesz przytyc jesz bardzo zdrowo, piers z kurczaka,salatki,ryz, makaron,zupki no podziwiam!!! Chyba zostalo ci tow glowie z odchudzania na studiach hehe:D Moim zdaniem powinnas zaczac wiecej jescc... Nie mowie tu o tlustych i niezdrowych rzeczac typu fastfoody ale mozna jesc wiecej i zdrowiej;) megi co ma ladne piegi- no to gratuluje;)3kg mniej w 2 tyg super wynik;)Dobrze mowisz ze jezeli chce sie schudnac to trzbea zmienic nawyki na cale zycie a nie na miesiac;) To jest niesamowite uczucie kiedy stajemy sie coraz szczuplejsci;) laura0307- no to rzeczywiscie mialas super jedzac tyle kalori i nie tyjąc ale mimo to patrzac po twojej wadze to jestes chudzina:D Ja wlasnie niedawno wstalam. Wypialam kawke 2w1 ze slodzikiem czyli 74kcal + troche mleka wypilam czyli narazie ok 100kcal za soba;)Kurcze pogoda u mnie do bani... Wiatr,ponuro,szaro itd;/ Jedny slowem nieciekawie..;/ Dzis moze pojde na zakupki kupie cos do ubrania;) milego dnia laseczki:*

Dzien dobry dziewczyny:) Ja juz po sniadaniu: bulka pelnoziarnista z pasztetem- wiem , ze pasztet nie jest zbyt dietetyczny, ale nie moglam sie opanowac wiec wolalam zjesc go rano Teraz pije czerwona herbatke, a na wadze rano bylo 56kg wiec jeszcze 4kg tylko do celu:)

hej ja wlasnie po sniadanku - 3 rodzaje melona na obiadek bedzie piers z kurczaka z surowka i sosem chili i moze ciasto orzechowe na deser ;)

Ja na obiad rybke, tylko nie wiem jak ja sobie zrobic:/ macie jakies fajne pomysly moze? Na podwieczorek bede miala jablko tarte z marchewka, a teraz na przekaske zielone jablko:)

zlosnica ja rybke klade na folie aluminiowa, podsypuje ziolami - glownie taka wloska mieszanka, zawijam w folie i do piekarnika albo na grill/ patelnie grillowa posypana duza iloscia chili i troche soli do tego surowka z kapusty kiszonej albo z bialej i jemy mmmmmm

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
czesc dziewczyny :) patrze sporo wpisow mam nadzieje ze wytrwalosc i zaparcie w dazeniu do celu jest przewodnia :) i beda jakies efekty bo nie ma innej opcji :)

Witam :) Hmm teraz jestem na kuchni mamy to nie wchodzi już w paradę ryż , makaron i pierś z kurczaka.... :D kartofle karczki polędwice zeberka ,surówki sałatki i inne dodatki....tym teraz żyję mimo że nie tyję ... P.S Przepraszam ze wam tak wchodze w temat wy o odchudzaniu a ja o przybywaniu na wadze - przeciwieństwa się przyciągają :D

Gość efaaaaaaaaaaaaa1986
no miejmy nadzieje ze sie przyciągna :) chociaz przybieranie na wadze nas malo motywuje :) wolimy raczej ujmowanie z wagi :P

Ja Ci moge moje 4kg oddac. A probowalas pojsc na silownie zeby przybrac na masie? Jednak lekko umiesniona kobieta wyglada lepiej niz wychudzona

Mam siłownie w domu ale nie lubie cwiczyc :O Własnie jem jogurta..... bez niczego wiecej ueueueue :O Oddaj mi oddaj nawet i 7 kg .... :D

Po jogurcie był baton z czekoladą .... Choc bym jadła tone czekolady to nie utyję , ba jem co 2 dzien tabliczke czekolady i nici ,,,,

50 kg przy 170 - , moj cel kotka jedzac jogurty to nie przytyjesz :) powyjadaj sobie maslo orzechowe ze sloika ;)

Na drugim roku studiów też jadłam nutelle przez pol roku i nic....szlag by to trafił.... albo to wina papierosów..... Albo moje ciało nie chce wcale tyć bo sie dobrze czuje bez tycia.... Jogurty jem na kosci ...wczoraj jadłam płatki z mlekiem .... wiem nie brzmi to tak jak bym chciała utyć, ale jakoś tak nic nie umiem innego wymyslić by w ciągu miesiaca przytyc pare kg... Może wy napiszcie co jecie skoro nie chudniecie a tyjecie.... :) zastosuje sie do waszego jadłospisu...

kotka ja nie mowie o nutelli tylko o masle orzechowym takim prawdziwym slonym z orzeszkow ja w tej chwili nie tyle wiec nie wiem co ci powiedziec, tak jak pisalam wczesniej jak jadlam ponad 3000 kalorii dziennie to tylam wiec prosta rada jedz wiecej, duzo wiecej, jak nie mozesz to sie zmus i tyle

miseczka barszczu ukrainskiego za mna:) a na obiad rybka, ale chyba smazona w panierce bo widzialam ze mama taka przygotowala, ale w tym momencie zjem jej mniej. W ogole nie chce sobie odmawiac takich pysznosci, tylko po prostu bede jadla ich mniej niz zwykle

ja tez po obiadku buleczka paluch z salata, czerwona cebula, pomidorem, ogorkie, piersia kurczaka (4 plasterki) i slodkim sosem chili - pycha

A jak mnie czeresnie kusza, chyba zaraz nie wytrzymam:(

ja wlasnie zjadlam 40gr makreli wedzonej a teraz ide sie polozyc na chwile spac bo lebek mi peka :(

Wczoraj kusili kusilo ale jakos tak tragicznie nie bylo i sie nie skusilam:D Bylam na dyskotece wiec mysle ze wytanczylam co nieco:D:D Jesc mi sie narazie jakos nie chce..:D ale cos zjem:D a co u was?:D

Gość Jowitaa89
Cześć dziewczyny, chciałabym się do Was dołączyć:) Jakiś czas temu skończyłam szkołe, siedzę w domu i już kilogram więcej... chciałabym schudnąć 3, 4 kg a jestem bardzo niska więc dla mnie to dużo:) A mój plan jest taki żeby ograniczyć słodycze, jeść co 3, 4 h, nie objadać się i ćwiczyć (ta "dieta" na mnie najlepiej działa) odchudzałam się juz tysiąc razy, zawsze od poniedziałku, od jutra ble ble ble... więc postanowiłam codziennie tu pisać o moim odchudzaniu bo myślę że to większa mobilizacja. Przygarniecie mnie?

Witaj Jowita:) U mnie nadal ta sama waga mimo, ze wczoraj byla pizza i biale winko bo spalam u chlopaka i zrobilismy sobie taki maly odstep od diety. Ale dzisiaj za to idziemy na basenik bo mojemu troszke brzuszek urosl:P Ja juz po sniadaniu: w sobote zawsze jemy swiezy niestety pszenny chleb z maslem, ale raz w tygodniu to mozna sobie pozwolic na takie pysznosci na 2 sniadanie zjem jogurt naturalny a na obiad chyba ziemniaki odsmazane z jajkiem, ale porcja 2 razy mniejsza niz zazwyczaj. A Wy jak dziewczyny?