Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

Mam dla WAS rade!! DZIEWCZYNY

Polecane posty

Jestem w prawie 3 letnim zwiazku.Jak to w zwiazku sa dobre i gorsze chwile...ale kazde potrzebne:) Moj partner jest bardziej odwazny ode mnie we wszyetkich sprawach...seks i w ogole to dla niego duze pole do zdobycia i wiele marzen...ja wole normalny seks...czasami mnie "namawia" na rozne rzeczy ale nie jest to takie typowe namawianie tylko rozmowa co mu sie marzy a co ja bym chciala...wiele razy probowal mnie namowic na sesje rozbierana a ja za kazdym razem odmawialam:)jestem dosc wstydliwa osoba... Dzis pofarbowalam wloski i on chcial zebym mu wyslala zdjecie jak wygladam pomimo tego ze sie jutro widzimy:) i wyslalam zdjecie swojej buzki w nowych wlosach,zaczol sie zachwycac i standardowo zaczol mi marudzic zebym moze mu jakies odwazniejsze wyslala no i ZROBILAM TO... wyslalam zdjecie pupy w stringach,potem piersi... nie mozecie sobie dziewczyny wyobrazic jak oszalal...niby glupie zdjecie a on mi tu nie daje zyc... Zaczol pisac mi takie rmantyczne rzeczy takie rzeczy ktore trudno z niego wyciagnac:) wiem ze to za pomoca tych zdjec ale to ze on mi nie daje zyc i podnieca sie tym....mowi takie mile rzeczy jes za razem smieszne ale i cudownie mile:) mam zamiar zrobic sobie jeszcze podczas kaapieli:) dlatego faceci jednak niewiele potzrebuja do szczescia

Gość .lost hehehe
tylko się nie zdziw jak oprócz tych romantycznych wyznań które tak trudno od niego wyciągnąć będziesz miała tę całą sesje na jakims głupim portalu typu nasza klasa, znajomi i rodzina będą dumni :D

haha fakt ma nasza klase ale nie wchodzi na nia bo mu sie nie chce ja bardziej tam zagladam...poza tym on sie nie lubi chwalic i tego akurat jestem pewna

Gość .lost hehehe
jesteś ciemna jak tabaka

widze ze chyba nikt nie zrozumiela.Zegnam Panstwa:)

Gość dobra rada..............
jak chcesz, to rób sobie takie fotki, ale uważaj, żeby na żadnej nie można było ciebie rozpoznać... nie wiadomo co będzie za jakiś czas i czy te fotki nie trafią właśnie do sieci. moja koleżanka przeżyła coś takiego.

na zadnej mnie nie widac...poza tym watpie zeby to zrobil nawet po rozstaniu...nie ten typ

Gość ollinka135
dobra rada...... dokładnie tak

Gość ZACZĄŁ
pisze i mówi się ZACZĄŁ, nie zaczoł

Gość ene due rike fucke
Brzydula :D:D P.s. Cudne zdjęcie w stopce, gdybym była bi to bym sie zakochała. :classic_cool::)

Gość Onaxxsadsa
a długo z nim jestes ?