Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Hej misiaczekD zajrzyj tutaj!

Polecane posty

Gość manikiur und pedikiur
haha zdzira:D

wiem Hinatko :) Lolciu-99 ty myslałaś że nie zgadne kim jestem ale.... domyslliłem się ze to ty... a wiesz dlaczego dzisiaj na ogólnym na o2 były rozsypane róże obrazki? bo chyba f23 zaczeło tam niszczy wszystkie tematy :(

nie wiem dlaczego niestety ale wiem że tak było;/ a potem tematy ,,sram se do ryja" które modek usunął po 20 min, kiedy normalnie usuwa głupie tematy po 2...;/

Mnie zbanowali raz i skasowali całe moje 50 tematów :( :( :( a były bardzo kontrowersyjne wzbudzające skrajne emocje w ludziach :D :D teraz mam tam tylko ponad 300 postów a miałem ich prawie 2000 ileś. Niestety moderatorzy późno usuwają te głupie tematy, a te które są ciekawe usuwują :O :O

za to stamtąd odchodzę. profilu nie usuwam, pewnie i tak tam wejdę kiedyś ale narazie idę sobie z o2

Ja tam jeszcze bede pisał by sobie postów nabijac :) Szczerza :) to tak naprawde to ja tamto forum rozkręciłem :O :O :O bo reszta pisała bez sensu... jeszcze zarzucali mi że jestem toba,szyszla,diegiem,dobromila,taka zwykłą dziewczyną,kasia,ptaki jestem w stanie wszystkie nicki sobie przypomniec które do mnie do czepiano :D :D

wiesz że ten pajac który za mną biegał i rzucał do mnie te wszystkie nicki wyzywał ciągle umieszczając jeden i ten sam tekst to również tutaj na kafe za mną przyleciał i robił dokładnie to samo :O :O na dodatek przyczepił mojego meila do swojego nicka... :O

Wiem... ale ten człowiek który za mną biegał próbował również wmówic tym co tutaj byli że nie tylko ale i Iwaa, z kazdym dniem, amant, słowiczka a nawet samanta lisiczka to ja.... myślałem że cholery dostane.... na o2 nawet mówili że jestem moderatorem i pisze sam ze sobą :D :D :D

siema pinokio :).... na szczescie odnalazles sie na kafe :)...zreszta o2 jakies martwe :O kiedys tam zajrzalem to automatyczne odswiezanie wlaczylem i odeszlem od kompa ...ono jakos slabo sie rusza :)

Tak kabelku... ono jest tylko wtedy gdy zaczynam pisac, odpisuje mi kilka osób na moje posty a tutaj nagle zaczynają się podejrzenie że to moje projekty....... :D :D :D .... nie długo by się okazało że wszystkie osoby które tam piszą to ja.... potem by się jeszcze okazało że i tutaj pisze sam ze sobą.... nawet stwierdzili na o2 że płacą mi za każdy mój założony temat :D :D :D