Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiekczlowiekaczlowiekiem

Dylemat

Polecane posty

Skad wywnioskowales, ze jade na wies ? I po co mi sie pakowac w zwiazki w tym wieku ? Jestem mlody wiec chce skorzystac. Rozumiem, ze masz problem z dziewczynami, zadna Cie nie chce, jestes gruby i pryszczaty. Wracaj do solarium przed komputerem.

Gość regre s
może trochę przegiąłem...ale o tym później w sumie to ważę 62 przy 170 (no niski jestem) ale budowa jest bardziej niż ok :D więc tłuścioszkiem nie jestem kilka lat temu-masz rację-bym nieodmówił napalonej nastce teraz zgoła inaczej więc chodzi raczej o wiek i światopogląd to po co ten wątek jak i tak skorzystasz,jak 99,9% młodzieży

Przeczytaj moze pierwsze pare postow, bedziesz wiedzial po co ten temat i jaki mialem problem. Dobra ja ide, dzieki wam wszystkim za odp.

Gość regre s
z całego serca życzę żeby nadszedł czas gdy będziesz chciał związku musisz sam przyznać że teraz do tego jesteś niedojrzały emocjonalnie więc i niedojrzały "do końca" powodzenia w pracy i poza nią,idę na solar zatopić smutki w promieniach UVb i UVa ;] sorry za poprzednią zgryźliwość

Gość regre s
GUMA a teraz zgodnie ze swoimi preferencjami wpisz w wyszukiwarkę frazę "19lat-mam problem" ;] rozumiem że możesz doradzać bo mam już to za sobą,tj. masz już niebotyczne 20 wiosen ;]