Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała lala

Już nie przechodzą mnie dreszcze !!

Polecane posty

Nie wiem co mi jest ;/ Kocham swojego chłopaka, ale od jakiegoś czasu jak mnie dotyka nic nie czuje, ani DRESZCZYKA. Jestem z nim już ponad rok. I nie rozstajemy sie na krok, wszedzie razem, papuzki nie rozłączki ;) Pomużcie mi prosze, co mam robić ?

Gość może za dużo czasu spędzacie
razem,jesteście ze sobą non stop,tak nierozłączni,że nawet nie zdążycie nigdy zatęsknić za sobą.Może w tym tkwi problem....w związku potrzebnae są krótki rozstanie,spędcie czasem czas osobno.wtedy na pewno zatęsknicie za sobą.

Gość toż to peszek
wiem jak to jest... mam to samo:/ :( nie wiem co się dzieje... i jeszcze na dodatek przed chwilką się pokłócilismy :(

Gość xyzsa
jak się pokłóciliście to pewnie bedziecie teraz o sobie intensywnie myśleć i zatęsknicie za sobą i zobaczysz jak fajnie bedzie się znów przytlić. ale nie traktuj tego jako lekarstwo na nude w związku

Gość toż to peszek
na nude nie mogę narzekać bo kłócimy się ostatnim czasem dośc często... nigdy nie czułam takie czegoś do chłopaka... ale tez nigdy tak często się nie kłóciłam i mam tego serdecznie dośc... jedno przeczy drugiemu... wiem wiem... całkiem bez sensu :/

na początku naszego związku wystarczyło ze przeszedł obok mnie i mnie z nug zwalało- w sesie pozytywnym, a teraz ... i dotego jak sie seksimy to jak mnie dotyka to nic nie czuje albo jak chce mnie dotknąć delikatnie to mam gilgotki, i w tedy mu mówie zeby przestał mnie gilać, i w tedy dodyka mnie bardziej pewnie i mocno i jakoś tak też jest źle ... jakoś też to na mnie nie działa,

"toż to peszek " ja mysle ze kłutnie są dobre bo sie mozna lepiej pogodzić ;)) ale to mnie terz dobija bo z moim chłopakiem zbyt wiele nie robimy i nie chodzimy, on by tylko na kąpie siedział, i mi sie nudzi chciałabym wyjsć gdzieś do ludzi a sama nie pujde, znam tylko jego dobrze jak go poznałam to praktycznie z nim przebywam, a znajomych zapuściłam

Gość xyzsa
toż to peszek=> ja akurat jestem facetem i też się bardzo często z dziewczyną kłócę czasem nawet długotrwałe kłótnie mnie przerastają do tego stopnia że rycze... Wtedy umawiamy sie gdzieś ale na osobności np u mnie w akademiku w pokoju kiedy wiem że zostaniemy sami, zamykam drzwi zeby nikt nie przeszkadzał w rozmowie i mówimy sobie o wszystkich pretensjach jakie do siebie mamy. staram sie mówić bez krzyku i patrzeć dziewczynie w oczy. tego samego oczekuje od niej w takich rozmowach. oczekujemy od siebie też szczerych odpowiedzi raczej już bez patrzenia na to czy sie drugą osobę zrani czy nie bo jednak najgorsze jest nie wiedzieć o co tak naprawdę się kłóciło, bo potem problem i tak wróci. najważniejsze to na koniec takiej rozmowy wsnuć wspólne wnioski i nie wstydzić się podejść do partnera i go przytulić. bo dziewczyna często nawet gdy to ona zawini czeka aż to ja pierwszy podejde a mnie to bardzo irytuje że ja mam jej okazywać uczucia a ona mi nie... powodzenia i niech Ci sie dobrze układa z chłopakiem:)

czyli co mam zrobić rozstać sie na chwile z chłopakiem, i nie przebywać z nim , normalnie umreee

Gość toż to peszek
owszem sa dobre ale nie codziennie i nie w takim stopniu jak my się ostatnio kłócimy... co do znajomych też mam z tym kape... siedzimy tylko z jego znajomymi... nigdy nie idziemy do moich... chociaz chce się z nimi spotykać raz na jakiś czas przy jakiejś okazji to i tak on nie chce i siedzimy w dalszym ciągu z jego ekipą...

Gość xyzsa
mala lala=> jak Ci przeszkadza to że siedzi na kompie a Ty nie masz co robić to mu o tym powiedz bo bedziesz mieć do niego pretensje i żal i się o czepiać z byle powodu a on nie bedzie wiedział o co chodzi. nie ma sensu siedzieć i patrzeć zza chłopaka pleców jak gra w jakąś gierke. zaproponuj mu wyjście tam gdzie masz ochote a jak się nie zgodzi to idź sama ot choćby się przejść. kilka razy gdzies pójdziesz to ruszy sie z przed kompa:) również powodzenia

z moim jest podobnie tylko ze on nie chce przyjezdzać za bardzo do mnie do domu, bo to domek na wsi nic sie nie dzieje cisza spokuj zero aut nic, a on mieszka w mieście teraz mieszkam z nim ale dom obok mieszka jego rodzinka mama tata etc. i on ma wszystko na wyciągnięcie reki rodzine, znajomych, mnie ...

xyzsa - własnie tu jest problem, bo raz tak zrobiłam ze wyszłam i pojechałam do siebie do domu, a on oczywiscie wydzwaniał i świrował gdzie jestem, ale jakoś dupy mu sie ruszyć nie chciało i zeby pojechać za mną, po pewnym czasie jak zatełskniłam to mu mowiłam zeby do mnie przyjechał, ale gdzie mu sie tam chciało dupe ruszyć ! w tedy pomyslałam ze mu na mnie nie zalezy, w koncu przyjechał za moimi prośbami, ale zaraz chciał wracać na drugi dzień i mnie wzioł ze sobą ;/

Gość xyzsa
mała lala bo mu nie zależy i otwórz oczy! ma Cię na każde zawołania jak lord służącą a jak Ciebie nie ma to mu to nic nie przeszkadza.

chyba tak czasami mysle ze jak bym wyjechała i nie odzywała się do niego i nie odpowiadała na telefony ani na nic, to by si e nie wysilił aby o mnie powalczyć ;(;( ;(