Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EL daN1eLO

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość EL daN1eLO

a raczej czy to sie uda.....albo czy przetrwa.....czy inni to zaakceptuja? otoz jest miedzy nami 9 lat roznicy. nie spotykamy sie oficjalnie przy wszystkich bynajmniej narazie....ale chcemy wyjsc na swiatlo dzienne, przedstawic sie rodzinie tylko czy oni to zaakceptuja? ja mam 27 a ona 18 ale kochamy sie, tylko jej rodzice moga byc przeciwnie. ona wkoncu jest mloda, nie zna sie na zyciu a ja? moge wydawac sie zagrozeniem dla ich corki co o tym myslicie??

Gość wellness
mysle ze to jest gowno a nie przeszkoda to nie sredniowiecze ze rodzice wybieraja corkom mezow i odwrotnie jak sie kochacie to o stoi na przeszkodzie?

ludzie....przeciez 9 lat to nie jest tak duzo a poza tym mozecie sie pokazac rodzicom ale nie musicie sie zenic i to im powiedzcie moze to ich uspokoi pokwodzenia

Gość Ol Dirty Bastard
to chyba nie jest jakis wielki problem???? jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego

Gość litości przynajmniej
(nie bynajmniej)

Gość no przeciez nie ja
ofcourse ya

Gość welldonee
srutututu majtki z drutu

Gość do diaska
no jasne, że możliwe. Gdy miałam 16 lat byłam z chłopakiem, który wtedy miał 25. Byliśmy ze sobą półtora roku...

mój mąż jest starszy ode mnie 8 lat. Jak zaczęliśmy się spotykać to miałam 17 i moi rodzice też byli trochę przestraszeni. Mąż był kiedyś bardzo rozrywkowy, nawet miał mały konflikt z prawem ale najważniejsze że się pokochaliśmy. Teraz jest wsoaniałym mężem i ojcem. I dobrze że się wyszalał zanim go poznałam ;)