Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kioskarka

bazienka słodziaku!!!!!

Polecane posty

Gość kioskarka

czytam Twoje wypowiedzi.Jesteś nafajnieszą dziewczyną w całej kafeterii.

Gość kioskarka
Hinatka dorobisz sie!!!!Też jesteś miła i sympatyczna.

Gość kioskarka
podszywy -wypad

Gość a kto to bazienka

Gość kioskarka
żałuj że jej nie znasz?????

Gość a kto to bazienka
yyyyy nie żałuje bo i tak nie wiem kto to

jasne, pewnie tak samo jak widzisz połowę nicków na kafe :P pinokio, bo Ci znowu nos urośnie ;)

Oczywiście... ciesze się naprawde, szczególnie jak odpisujecie na moje posty :D :D :D a pinokio już nie żyje uśmierciłem ten projekt :( :( może wymienic ci moje projekty pod którymi tutaj pisałem? :D :D :D kiedyś oczywiście :D :D :D

Gość aniol daruj sobie
:o

ale ja pamiętam ich trochę, Jimene na przykład.. zawsze mnie strasznie bawiła :D jeśli chcesz wymień wszystkie :)

Jimena vs Himena Ricardo Rodriguez Jabłko vel Jabłkowaty germaniak - specjalnie dla słowika :D :D Pinokio1990 vs Bartłomiej KRÓL forum , Bartłomiej wie najlepiej, Barteeek przykład dla ludzi-pomysł zaczerpnięty od Jani :D :D , Bart normalnhy człowiek.... no i to już wszystko :D :D

a ten już będzie ostatni, co? :P czy planujesz kolejne projekty? :) że Ty masz czas na takie numery i wenę na nie.. ja wolę w rl różne akcje wymyślać ;) a czemu dla słowiczki wymyśliłeś specjalnie? :>

Ze słowiczką zacząłem dyskusja na rozmowach przy kawie :O :O :O okłamałam ją dam podając nie realne informacje o sobie a ona uwierzyła we wszystko.... .... rozbawiła mnie troche że tak wszystko bierze poważnie.... ... wene, nie wiem... lubie żartowac ale ten projekt Jimeny i Ricarda(projekty sfanatyzowane) miały dużo racji. Nowego projektu już nie planuje... ale najelpsze jest to że Jimenka i Jancia zostały wzięte za jedną osobe :D :D :D :D

haha, ja też lubię żartować, ale w mojej szkole nie zawsze jest to dobrze odbierane :D w necie bezpieczniej :P

wzajemnie :D Ty mnie też zawsze bawisz :D ale w szkole też lubię sobie pożartować z ludzi, a co! tylko potem moja wychowawczyni ma wąty :O

Lubie też czasem zdenerwowac ludzi! Ostatnio założyłem dwa tematy - pierwszy o eutanazji! - drugi o ludzi zarażonych wirusem Hiv przez seks! że nie powinni miec do nikogo pretensji... :D :D mimo wszystko że miałem na cele wkur.wieniu osób wypowiadających się tutaj to jednak tak myśle jak tam pisałem :D :D

Najbardziej to zdenerwuje każdego tekstem że ja mam zawsze racje! :D :D od razu wtedy odzywa się w nich czerwone światełko :D :D Takie pytanie co sądziłaś o Jimenie jak ją czytałaś? też kojarzyłaś ja z Janią wzorem do naśladowanie? :D :D

ja wiem co.. miałam bekę z tego :D z Janią? może trochę, ale Jania chyba ją polubiła, nie? :P no i Jimena dużo młodsza od Jani była ;)

Hej hej hamuj dziewczynko bo wylecisz z zza za krętu Jania to nie Ja tylko Jimena.... tak jimena jest dużo młodsza od Jani :D :D :D Jania też jest fajna, ale Jimenie napewno nie dorównuje :D :D :D te krzyki, wyzwiska i troska o was :D :D :D

wiem, że Jania to nie Ty, diabelski aniele :P Jania kiedyś napisała fajny wierszyk :P

Jimena takich fajnych nie pisała.. :P podobała się ta strona co podałam? :>

Tak... Może kiedyś m się to przyda i to wykorzystam przeciwko osobom których nie lubie... ale tylko tych których nie lubie osobiście, więc ci z kafe moga byc spokojni, bo tutaj mimo wyzwisk Jimeny szanuje was wszystkich :D :D :D