Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

Gość ha haaaa
to nie ja,to któryś kolega taką piękną teorię stworzył,nie pamiętam ktory:D

Gość agnes oooo
głombek jestes całe sedno tkwi w tym ze bodajże 3 kobiety siadły na tym forum i wszytskie nalewamy z was bo jestescie ciotami wmawaiajcymi ze tanie wino i wegetacja jest czyms wporzo .nie oczekujemy głąbki od was ze startu miliardów.tylko lubimy facetów z głowa która mysli i działa a nie kretynoidów wykształconych którzy siedza i czekaja az manna im spadnie znieba .mój kumpel skonczył studia i na budowie pracuje bo jest taki ambitny zenada głabki gołabki

agnes :) Znowu stereotypy :) Jesli facet pisze, ze ne lubi lasek patrzacych tylko na zasobnosc portela to jest wielbicielem taniego wina :D Ty Jestes gupiutka i tepa :) no widzisz i te wszystkie 3 babki to kretynki na czele z Toba :)

Gość bana rama ola
pieniadze to nie wszystko ale wszystko bez pieniedzy to chuj :P Polecam film " pieniadze to nie wszystko"

ha haaaa Pierwszy to powiedzial hmmm, a ja przyznalem mu racje ludzie klamia zeby sie dowartosciowac kazdemu sie to zdarza :) :)

Gość mialam Ci ja pieczen...oj babo
tys panienko chyba ze wsi do miasta nagle przyjechala, zobaczylas kilku gosciu pod gajerkiem w fajnych furach, na dyskotece ktorys Ci postawil drina, poczulas sie jak doceniona dziunia, potem w nagrode dalas sie wyruchac za przepro i teraz wydaje Ci sie ze zycie wielkim miescie to drogie samochody, eleganckie firmowe ciuchy i ekskluzywne hotele...zal mi takich mariolek...

Gość madra kobieta IQ
kolejna strona mezczyzni nadal sie bulwersują i nie potrafia zrozumiec symboliki.....pieniadz to srodek do celu a nie cel pieniadz to symbol a nie sam w sobie luksus....ide spac pozdrawiam topikowiczów:P

bana rama ola A ja film milioner z ulicy :) na serio warto obejrzec i troche pomyslec, ale na przyszlosc do filmow jest tu chyba inny dzial :)

Gość bana rama ola
a co do tematu to powiem szczerze pieniadze licza sie jak najbardziej, gdy bylam mlodsza wystarczalo wlasnie te tanie wino wspomniane w tematcie a teraz gdy juz nie mam nascie lat nie jest szczytem moich marzen zyc z kims od 1 do 1 . najgorszy jest brajk ambicji, checi osiagniecia czegos w zyciu. Bylam z facetem ktory zawsze mawial ze kasa mu niepotrzebna, na poczatku bylo to zabawne ale poznbiej zobaczylam ze facet nie ma za grosz ambicji i takie zycie za marne 1000 zl jest szczytem jego mozliwosci. samym uczuciem czlowiek nie wyzyje

madra kobieta IQ Ja sie nie bulwersuje tylko sie smieje z prostoty osob dla ktorych kasa jest wazniejsza niz milosc :) dobrej nocy :)

Gość bana rama ola
doktor_house nie badz taki hej do przodu bo cie sznurowadla wyprzedza

owszem pieniadze sa baaaaaardzo potrzebne,wiedza to Ci ktorym nie starcza na chleb, ktorym snia sie wakacje nad polskim morzem...tak, jest wtedy potrzeba gonic za nimi, ale zycie na srednim poziomie jest ok, lepiej zyc z szanujacym cie partnerem...nauczcie sie puste lachony doceniac te chwile ktore nic nie kosztuja,

heh a ty mądra kobieto nie skomentowałaś tego jak doktor ujął sedno twojego myślenia. Udajesz, że nie umiesz czytać czy co ? :)

doktor_house nie badz taki hej do przodu bo cie sznurowadla wyprzedza Fajny tekst :) ja sie do przodu nie pcham tylko krytykuje i sie smieje zreszta niewazne zaraz spadam spac ;) dosyc smiechu na dzis :)

Gość bana rama ola
doktorku czy ja mowie ze to ma facet tylko i wlacznie zarabiac??? ja mowie o ambicji zeby te pieniadze zdobyc, nie zadne grube miliony, tylko na godne zycie faceci wymagaja od nas zebysmy byly zgrabne i powbne, to normalna rzecz a jak sie rozchodzi o kase to ejst wielki bulwers. sami tutaj nieudacznicy zyciowi?>

ale jakby te wszystkie tutaj przedstawicielki mojej plci byly takie madre i zaradne to by nie patrzyly na portfel faceta...tylko by same umialy za siebie placic, kierowac swoim zyciem...

Przybranie materializmu w ładne słowa wcale nie jest dla mnie takie śmieszne.

hmmm01 ona GUPIA jest po prostu :) dawno sie tak nie nasmialem juz mi sie nie chce merytorycznie gadac wiec sie brechtam z kretynek dla, ktorych wszystko w zyciu to kasa :)

Gość agnes oooo
wspaniały temat na wylęgarnie głombiarni meskiej .wiadomo ze kobieta woli luksus kazdy woli ja wole on woli ty wolisz a zycie jest zyciem .nie masz forsy nie oznacza ze jestes trupem tyllko głombem bo brak ci 5 klepki .jasne poiwesz mi ze wolisz maluchem zapierdalac i w ciucholandzie kupowac mieszkac w 2 pokojach z dziura w dachu wolisz....wolisz jak rodzina patrzy spod łba i szydzi z ciebie......i pomiata....biednymi sie pomiata i gardzi ... bogatey ma zaszczyty a to czy bedzie głombem bedac bogaty czy biedny to moze byc nim nawet na antarktydzie albo na sybirze

bana rama ola Ambicje to zupelnie co innego. Ja tez nie chcialbym miec laski, ktora nie ma ambicji :) na szczescie moja ma :)

Gość bana rama ola
oj babo nie ebde sie wypowiadac za wszytskich ale jezeli rozchodzi sie o mnie to nie licze na to ze facet zawsze bedzie za mnie placil i splenial wszytskie moje zachcianki. Sama pracuje, zarabiam na siebie, calkiem niezle mi sie powiodlo ale wyobrazcie sobie taka sytuacje, spotykam faceta jest pod kazdym wzgledm idealny, i sie nagle okazuje ze koles skonczyl zawodowe , pracuje za 1000 zl i ma to w sumie gdzies bo liczy sie przeciez uczucie a kasa jest nieistotna. wiadomo ze nie kazdemu jest dane miec kase no ale nie przesadzajmy

agnes oooo ale Ty pierniczysz kobito juz nawet mi sie nie chce tego komentowac arystokracja sie znalazla co gardzi biednymi :) Ja gardze kretynkami :) czyli Toba dobr juz Ci nic wiecej nie pisze bo merytorycznych argumentow nie pojmujesz wiec trzeba mowic tak zeby Twoj mozdzek zalapal :)

agnes, ty to mnie dziewcze przerazasz, mam nadzieje ze to prowokacja a nie twoj tok rozumowania....bo wychodzi na to ze jestes tepa jak but z lewej nogi! a Ty co masz do zaoferowania, tlenione wlosy joanną, rynkowe rozowe tuniki i biale kozaki, z czym do ludzi..

Gość agnes oooo
pytanie dla wszytskich głombów zeby sobie odpowiedzieli w swym pustym łbie: co by było gdyby wasza dziewczyna wazyła 150 kilo?przeciez to ukochana osoba.....wazne to co ma w sercu ...... logiczne ze zaden z was nie chciałby miec paszteta który tak stoczył sie na dno tak samo my kobiety nie chcemy facetów którzy w ten sposób jak tamta kobieta sie zaniedbała tak samo my nie chcemy zebyscie zaniedbali sów i tak tempy mozdzek :P

agnes, ty to mnie dziewcze przerazasz, mam nadzieje ze to prowokacja a nie twoj tok rozumowania....bo wychodzi na to ze jestes tepa jak but z lewej nogi! a Ty co masz do zaoferowania, tlenione wlosy joanną, rynkowe rozowe tuniki i biale kozaki, z czym do ludzi.. AMEN (zakladajc, ze chociaz urode ma ta agnes smieszna czy jak jej tam :P )

Gość bana rama ola
w ostatnim zgadzam sie z agnes. no wlasnie odpowiedzcie. Czy kiedykolwiek byscie spijrzeli na gruba kobiete mimo jej wspanialego charakteru i wielu zalet i czy bardziej na mniej rozgarnieta zgrabna i ladna laske?

agnes oooo My nie mowimy o skrajnosciach. Mowimy o normalnych przecietnych facetach, a nie o elemencie spolecznym. Twoje teksty sa kretynskie, na poziomie 14 - latki.

Gość agnes oooo
tleniona ?w zyciu ! prosta góralska dziewczyna co zna ciezkom prace w górach i u nas mentalnosc jest taka chłop nierobotny niech na drzewo spada!!!

Gość radekk
agnes przykro mi ale jestes intelektualna kaleka