Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

madra kobieta IQ Ty zas mozesz poczytac sobie w ksiazce Hitlera "Mein kampf" o wyzszosci rasy aryjskiej :D tez slogany tam sa :) heh kobieto ogarnij sie i spojrz sobie w twarz :) Jestes jak wiele innych lasek pijawka po prostu :)

Z mojej autopsji wszystkie, które mają mówią, że nie mają a te co nie mają mówią, że mają :)

Gość tłusta mery
Kaliban-mam wrażenie że jako jedyny facet na tym temacie umiesz czytać)

tłusta mery nie no Ty Jestes glupiutka po prostu :) Nie pisalem konkretnie, ze Jestes gruba :), a nic powinnas miec glupiutka02 pasuje Ci serio zarejestruj sobie :) syp stereotypami syp :) rozbawiaj towarzystwo swoim poziomem :)

Gość tłusta mery
Z mojej autopsji wszystkie, które mają mówią, że nie mają a te co nie mają mówią, że mają po pierwsze autopsja to doświadczenie WŁASNE więc autopsja jest twoja z definicji:D po drugie- po co te co mają miałyby mówić że nie mają?:D bo te co są same to mogę zrozumiec że kłamią:O

Gość tłusta mery
23:52 [zgłoś do usunięcia] doktor_house tłusta mery Jak masz 150 kg to sie nie dziw, ze faceta nie masz Truizm 00:00 [zgłoś do usunięcia] doktor_house tłusta mery nie no Ty Jestes glupiutka po prostu Nie pisalem konkretnie, ze Jestes gruba

Nie wiem .. zapytaj ich :) Wiem co znaczy słowo autopsja, więc nie musiałaś komentować :)

Gość tłusta mery
doktorku-jesteś idiotą i potwierdzasz to każdym, zdaniem;) zmykam spać;)

Gość madra kobieta IQ
pijawka twoja definicja- nowe znaczenie -kobieta która zarazbia na siebie dba o swoja przysżłosc i wiaze sie z odpowiedzialnym facetem który wie czego chce jest zaradny,pewny siebie .obrotny... hmmm to według ciebie jest pijawka?

Nie napisalem konkretnie, ze Jestes tlusta merry :D rzucilem tylko haselko, ze jesli masz 150 kg to faceta nie masz :) zreszta zgadzam sie z kolega, ze kazda mowi ze ma faceta :) Wszyscy klamia tak jest zawsze :)

kocha się kogoś i jest z kimś mimo wszystko a nie za coś.. Że jest zaradny itp itd

Michalczewski ile już miał żon? Jego majątek już jest w 1/10 tego co miał przez te kobiety co leciały na jego zaradność :)

Gość mialam Ci ja pieczen...oj babo
nie wiem co jest ze mna nie tak, aczkolwiek nie daze do zlapania kolesia z kasa, kompletnie mnie to nie rusza, wrecz przeciwnie wydaja sie byc zwyklymi gburami, najgorsi sa Ci ktorzy od malego byli rozpieszczani pieniedzmi i zawsze mieli wszystko co najlepsze. Poped na pieniadze mozecie sobie tlumaczyc jak chcecie... Ja mam faceta z ktorym zarabiamy prawie jednakowo, on 1300 euro ja 900, narazie nie mamy dzieci, radzimy sobie swietnie, czesto wychodzimy do knajp, restauracji, jezdzimy na wakacje i weekendy,jezdzimy dobrymi samochodami, mam najlepsze kosmetyki, suer ciuchy, czego wiecej chciec, pieniadze moga tylko sprowadzic jakies nieszczescie, lub popychac do zlego, gwarantuje ze mozna sie cieszyc nawet ze zwyklych chwil, kocham swojego faceta za to ze jest dobrym czlowiekiem jest kochany i zawsze stara sie zeby bylo na wszystko, jestem szczesliwa z tego co mam, oczywiscie marza mi sie nie raz luksusy, niewiadomo co...jak wielu ale z drugiej strony mam to gdzies...ciesza mnie tanie chwile, glupie rzeczy, np wczoraj przez cale 24 godziny nie bylo pradu w domu, zapalilismy sobie swieczki z ukochanym i zjadlismy razem pyszne przekaski popijajac tanim winem bylo cudownie, a dzis docenilam ze jest prad! ludzie pieniadze wcale nie sa najwazniejsze! dla mnie liczy sie rodzina i ich zdrowie..ten swiat oszalal

Mery :) rozwalasz mnie kazdym stwierdzeniem. Zalozmy, ze moje wypowiedzi sa idiotyczne, ale zakladajc takie stwierdzenie Twoje wypowiedzi nadaja sie na analize dla psychiatry :D Madra dziewczyno pijawka jest dla mnie osoba, ktora szuka na sile faceta z kasa i probuje sobie wmowic ( i innym) jakas teorie nie odnoszaca sie do rzeczywistosci.

Gość dziwy nad dziwy
Głupi się rodzisz , ale umrzesz głupszy o co tu chodzi czy facet ma na czole napisane ile zarabia? kiedyś mozna bylo poznac po ciuchach, samochodzie. obecnie prawie każdy może sobie pozwolić na fajne autko i super ciuszki wśród jakich ludzi się obracacie, bo ja nie znam nikogo kto znalazł sie w zwiazku w związku z kasą!

Gość agness oooo
ale faceci to głomby doktor szczegolnie same niedowartosciowane głomby hahha logiczne ze dzieciom chciałoby sie zapewnic najlepszy byt a nie 4 sciany bo chyba tylko takie ambicje maja panowie oburzenbi na tym forum hahaha

nie wiem co jest ze mna nie tak, aczkolwiek nie daze do zlapania kolesia z kasa, kompletnie mnie to nie rusza Wszystko z Toba ok :)

Gość skromna_dama
rzeczywiscie właczyła sie rzesza zakompleksionych panów

hmmm01 => Nie pierdol. Kocha się zawsze za coś. Za urodę, za charakter, etc. Co najwyżej plusy przeważają minusy. Traktujesz sparaliżowane, oszpecone, czy zniekształcone genetycznie kobiety na równi z tymi kształtnymi (i nie o kształt kuli chodzi :D)?

agness oooo Najlepiej powiedziec, ze faceci to glaby :) niedowartosciowane :D Ja jestem dowartosciowany w pelni :) Tacy jak Ty zapewne za to dowartosciowuja sie i beda sie dowartosciowywac wibratorem, bo takich kretynek nikt nie bedzie chcial :) Co nowa osoba wejdzie na ten topic to coraz wieksze glupoty pieprzy :)

Gość skromna_dama
doktorze i inni panowie ruszac jak to ujeła autorka na "łowy " :D

skromna_dama To nie my Jestesmy zakompleksieni :) Ja tu wszedlem tylko po to zeby sie z kretynow ponabijac i sie udalo :) zaraz sobie laski stworza kolko wzajemnej adoracji lasek lecacych na kase coz w koncu to babskie forum :)

Ja nie muszę. Mnie zwierzyna, jak Augustowi IIImu, same podchodzi pod lufę :P

Gość ha haaaa
doktor_house skromna_dama Ja juz dziewczyne mam i wcale jej lowic nie musialem sama sie znalazla. podobno ci co nie mają kłamią że mają:D:D:D którys z mądrych panów stworzył taka światłą teorię:D

Gość mialam Ci ja pieczen...oj babo
to bylo napisane specjalnie, nie wiem jedynie o co tyle szumu, jest mnostwo dziewczyn dla ktorych sa wazniejsze priorytety niz pieniadze, dla mnie np nie liczy sie ani wyksztalcenie ani pensja, jedyne czego chce to tego, zeby moj facet nie byl leniem, kanapowcem tylko potrafil pracowac i utrzymac sie w tej pracy. Z doswiadczenia wiem ze ludzie super wyksztalceni to niedosc ze brudasy to i osoby nie majace szacunku do tych nizej postawionych, taki czlowiek bedzie Ci przez cale zycie wytykal twoje bledy, potkniecia, zle wyrazanie sie...matko trzeba wrzucic na luz, niech mi tylko ktoras zarzuci plytkosc...czy brak ambicji, a co to za ambicje, wole dazyc do czegos wspolnymi silami, a nie zerowac, kobieta tez powinna byc zaradna. A o potomka bedziemy dbac razem, wole zeby wyrosl na dobrego czlowieka, zaradnego zyciowo, dojrzalego emojonalnie i poukladanego a nie na zapatrzonego w siebie lalusia w super drogim samochodzie..i ja sama jestem zadbana kobitka, nie mam pryszczy, mam ladne wlosy..ha ha zawsze tez jestem super ubrana, moje ciuchy wygladaja drogo chociaz kupuje je za tanioche i mam wielka satysfakcje z tego jaka ze mnie cwaniara...

Rozgryzles mnie sherlocku hahahaha :) a tak na serio zapomnialem dodac, ze klamia kretyni i kretynki, a takze osoby zakompleksione :).