Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarymary

Której bycie zołzą wg. słynnej ksiązki nie wyszło na dobre???

Polecane posty

Gość czarymary

Tak sie zastanawiam własnie....sama oczywiscie czytałam no ale do końca nie miałam okazji wypróbować w praktyce, jak przegladam forum to ciągle się natykam na rady w stylu "przeczytaj sobie Dlaczego faceci kochaja zołzy" etc jako rade dla dziewczyn majacych problemy z facetami Ale czy serio rady zawarte w tej ksiazce sie sprawdzają

Gość dzis to przeczytałam gdzies
mnie pomogło bardzo odmienic stosunek do obecnego faceta :) tyle, że on jest nietypowy.. często się kłóciliśmy, mamy różnice charakterów i poglądów.. teraz jestem wyrozumialsza, wiem że jego świat nie kręci się wokół mnie i mój świat nie kręci się wokół niego - tyle.. możemy bez siebie żyć, wystarczy sobie to uświadomić.

Gość zolzowata mery
mi tez niestety nie wyszlo to na dobre:/ sory za brak pl znakow

Gość up upgggggg
no i jak tam?

Gość naczytała sie zołz bo w języku
angielskim nie ma odpowiednika zołza z dupy tłumaczenie hahaha niech se dalej czytają

Gość lilialilia
mnie nie wyszło. Chodziło o reglamentowanie czasu na początku znajomości. Ja nie chciałam się z nim za często spotykac, więc poszukał sobie innej, bo myślał że go olewam.

Gość no i z dupy

Gość ja jestem zolza z natury
zadnej takiej ksiazki nie czytalam, ale bycie zolza i zdzira wychodzi mi bardzo na dobre. szczegolnie jezeli chodzi o facetow. Raz sie na maxa zakochalam i nie bylam zolza tylko do rany przyloz, to mnie chlopak zdradzal, oszukiwal i wykorzystywal finansowo, co mnie w koncu uzdrowilo by chyba faktycznie na ueb padlam. Od tej pory jestem wredna suka i kochaja mnie na zaboj, a ja ich zlewam. Niestety tylko tak to dziala.

Gość lilialilia
teraz mam faceta, z którym bardzo często się na początku spotykałam i nie robiłam mu łaski. Ot poradniki:)

Gość lilialilia
najważniejsze być sobą. Jak masz naturę zołzy to nie udawaj anioła, bo wyjdzie to sztucznie. Jak jesteś dobra i kochana , to nie udawaj zołzy-bo nie potrafisz...

Gość no idźcie spać dziecka

Gość pomamrańczowy pomarańczowy
chyba żadnej